Gość: cinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:12 zakupilam takowa w chwili szalenstwa i zastanawiam sie na co mi ona.. czy maluje sie nia tylko 'wewnatrz' powieki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aps Re: biala kredka do oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:17 proponuję w domu przed lustrem poeksperymentować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: biala kredka do oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:18 w tym sek ze dziwnie to nieco wyglada :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: biala kredka do oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:30 Spróbuj uzyc jej w wewnetrznym kaciku oka, tylko troche, to powoduje ze oczy staja sie optycznie wypoczete, swieze, wieksze.Nie maluj wewnątrz na całej długosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5th Re: biala kredka do oczu IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 24.10.03, 19:58 cinka, masz spozniony zaplon :)) biale kredki do oczu to byl szal jakies 3 lata temu. We wszystkich babskich pismidlach zamieszczali instrukcje obslugi ;) Tez sie swego czasu na skusilam na bialy kontur, ale wygladalam jak smutn Pierrot, wiec po jakims czasie wywalilam kredke do smieci. Ale nie chce cie zniechecac. W optymalnym wariancie makijazu, powinnas wygladac jak porcelanowa lalka...sek w tym, ze to wymaga niesamowicie wprawnej reki. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: biala kredka do oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 22:47 nie wiem co mi odbilo :) a spozniony zaplon.. dzis kupilam sobie tez moja pierwsza w zyciu czarna kredke do oczu :) mazniecie w wewnetrznym kaciku oka wyglada dosyc ladnie. objechalam cale oczko i wyglada to kosmicznie ;) ciekawe jakby do tego dodac jakies biale cienie... a jak jeszcze umalowalabym rzesy [nie mam tuszu, nie maluje wcale bo i tak mam czarne i dlugie] to juz wogle.. marsjanka. moze kiedys na koncert muzyki gotyckiej ;) a czarna kredka.. facet stwierdzil ze wygladam dziwnie i wcale mi nie pasuje przyciemnianie oka [zawnetrzny kacik, jak tutaj: find.pl/cinka/cztery.jpg ] wiec wyglada na to ze rozwalilam dzis bez sensu 50 zeta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: biala kredka do oczu IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 24.10.03, 19:57 bardzo ladnie wyglada jak jestes opalona i masz jasne cienie na oczkach. inaczej rzeczywiscie dziwnie. pomaluj rzesy dopiero wtedy zobaczysz efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5th Re: biala kredka do oczu IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 24.10.03, 20:01 jaka opalona ? jaka opalona ??????,!!!!!!! Wlasnie, ze nie ma byc opalona, a alabastrowa ma byc !!! Co do rzes, to sie zgadzam, a cienie chyba jakies w kolorze naturalnym albo bezoworozowym.... no, tak porcelanowo. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś