Dodaj do ulubionych

biala kredka do oczu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:12
zakupilam takowa w chwili szalenstwa i zastanawiam sie na co mi ona..
czy maluje sie nia tylko 'wewnatrz' powieki?
Obserwuj wątek
    • Gość: aps Re: biala kredka do oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:17
      proponuję w domu przed lustrem poeksperymentować :)
      • Gość: cinka Re: biala kredka do oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:18
        w tym sek ze dziwnie to nieco wyglada :>
    • Gość: lola Re: biala kredka do oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:30
      Spróbuj uzyc jej w wewnetrznym kaciku oka, tylko troche, to powoduje ze oczy
      staja sie optycznie wypoczete, swieze, wieksze.Nie maluj wewnątrz na całej
      długosci
      • Gość: 5th Re: biala kredka do oczu IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 24.10.03, 19:58
        cinka, masz spozniony zaplon :)) biale kredki do oczu to byl szal jakies 3 lata
        temu. We wszystkich babskich pismidlach zamieszczali instrukcje obslugi ;) Tez
        sie swego czasu na skusilam na bialy kontur, ale wygladalam jak smutn Pierrot,
        wiec po jakims czasie wywalilam kredke do smieci.
        Ale nie chce cie zniechecac. W optymalnym wariancie makijazu, powinnas wygladac
        jak porcelanowa lalka...sek w tym, ze to wymaga niesamowicie wprawnej reki.
        Powodzenia :)
        • Gość: cinka Re: biala kredka do oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 22:47
          nie wiem co mi odbilo :)
          a spozniony zaplon.. dzis kupilam sobie tez moja pierwsza w zyciu czarna kredke
          do oczu :)

mazniecie w wewnetrznym kaciku oka wyglada dosyc ladnie.

objechalam cale oczko i wyglada to kosmicznie ;)
          ciekawe jakby do tego dodac jakies biale cienie...
          a jak jeszcze umalowalabym rzesy [nie mam tuszu, nie maluje wcale bo i tak mam
          czarne i dlugie] to juz wogle.. marsjanka.
          moze kiedys na koncert muzyki gotyckiej ;)

a czarna kredka.. facet stwierdzil ze wygladam dziwnie i wcale mi nie pasuje
          przyciemnianie oka [zawnetrzny kacik, jak tutaj:
          find.pl/cinka/cztery.jpg ]

wiec wyglada na to ze rozwalilam dzis bez sensu 50 zeta :/
    • Gość: madusiak Re: biala kredka do oczu IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 24.10.03, 19:57
      bardzo ladnie wyglada jak jestes opalona i masz jasne cienie na oczkach.
      inaczej rzeczywiscie dziwnie. pomaluj rzesy dopiero wtedy zobaczysz efekt
      • Gość: 5th Re: biala kredka do oczu IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 24.10.03, 20:01
        jaka opalona ? jaka opalona ??????,!!!!!!!
        Wlasnie, ze nie ma byc opalona, a alabastrowa ma byc !!! Co do rzes, to sie
        zgadzam, a cienie chyba jakies w kolorze naturalnym albo bezoworozowym.... no,
        tak porcelanowo.
        pozd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka