asewe 08.11.08, 21:02 Dziewczyny, polećcie kogoś naprawdę bardzo dobrego. Rejon obojętny - jestem zmotoryzowana. Dziękuję z góry. a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocztufka Re: Kraków - regulacja brwi 09.11.08, 11:51 salon Yves Rocher w CH Krokus p. Edyta. Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: Kraków - regulacja brwi 09.11.08, 17:21 Ja robię w Instytucie Eris przy Wrocławskiej, ale niejako mimochodem przy okazji robienia innych rzeczy i jakoś nie przywiązuję do tego zabiegu aż takiej wagi żeby być w stanie powiedzieć, czy moja pani kosmetyczka jest w tym aż "bardzo dobra". No, jest OK... Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Kraków - regulacja brwi 12.11.08, 22:56 Raz w życiu się skusiłam na hennę + regulację w Erisie. Byłam wraz z koleżanką.Pomijam fakt,że na hennie i regulacji spędziłyśmy tam w sumie ponad godzinę( wtf??),pomijam wzgląd,że 30zł parę z hakiem(jakoś tak) zza hennę samych brwi i regulacja to dość wysoka ale już pal sześć. Pani po nałożeniu henny musiała mnie czymś tam szorować,bo wyszła za mocno,poza tym i tak efekt końcowy - taki se. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Kraków - regulacja brwi 12.11.08, 22:59 Kiedyś - na ul.Świętkrzyskiej w kamienicy był gabinet kosmetyczny . Henna - rewelacja,jak po makijażu permanentnym,bo wykonywana henną proszkową,kształt ideolo. Czy ktoś wie gdzie wyprowadziła się owa utalentowana w kosmetyce Pani?? Odpowiedz Link Zgłoś
asewe Re: Kraków - regulacja brwi 15.11.08, 14:54 Eris na Wrocławskiej wypróbowany w tamtym roku i nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś