hanula05 Re: podklad do cery mieszanej 02.12.08, 10:18 spróbuj Estee lauder double wear, b. fajnie się sprawdza. w sephorze np. mozna poprosić o próbkę żebyś mogła sobie wypróbować. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
karin.1 Re: podklad do cery mieszanej 02.12.08, 17:46 Dla mnie: Mat Lumiere Chanel. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynahiszpana Re: podklad do cery mieszanej 03.12.08, 19:46 Do cery mieszanej polecam podład w musie Maybelline, jak dla mnie najlpeszy! Używałam innych ale zawsze coś mi nie pasowało: 1.EL Double Wear- źle sie rozprowadza i podkreśla zaskórniki 2.Lancome Maggie Mat- też w musie, ale mniejsze krycie niż Maybelline 3.Dior Diorskin Forever- całkiem fajny, daje takie szlachetne wykończenie ale nie matuje dlużej niż na 2 godz a dla mnie to troche za mało 4.Revlon ColorStay-dobrze sie rozporowadza ale daje za ciężkie i widoczne wykończenie tzw.efekt maski 5.Clinique Superbalanced- za małe krycie jak dla mnie 6.EL Ideal Matte- nie podobają mi się świecące drobinki Używałam też różnych Loreal, Lirene, Rimmel, Avon, Almay, AA, Cover Girl, La Roche Posay i jak dotąd ciągle Maybelline wygrywa. Teraz chce wypóbować zachwalany przez panie w perfumeriach Diorskin Airflash- może będzie moim kolejnym odkryciem? Tak naprawdę to każda z nas musi wypróbować kilka podkładów zanim znajdzie ten "swój", więc jeśli dla mnie w Maybelline jest bezkonkurenyjny jak dotąd to wcale dla Ciebie być taki nie musi. Powodzenia w poszukiwaniach! Odpowiedz Link Zgłoś
moniar83 Re: podklad do cery mieszanej 04.12.08, 12:17 Ja używam NOUBA podkład w sztyfcie :-) jak dla mnie super :) Odpowiedz Link Zgłoś
my.rose Re: podklad do cery mieszanej 04.12.08, 16:46 Polecam Estee Lauder!To mój pierwszy podkład tej marki i jest REWELACYJNY!Świetnie kryje,przy tym nie jest ciężki,ma natralny kolor (ja uzywam 01 fresco),i utrzymuje się cały dzień bez żadnych poprawek.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
my.rose Re: podklad do cery mieszanej 04.12.08, 16:47 Zapomniałam..Double Wear oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynah82 Re: podklad do cery mieszanej 04.12.08, 20:07 czy to ten??? www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT643&PRODUCT_ID=3894 czy ten: www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT643&PRODUCT_ID=3542 Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: podklad do cery mieszanej 04.12.08, 20:38 Tez mam odcien fresco, to ten z pierwszego linka. Odpowiedz Link Zgłoś
my.rose Re: podklad do cery mieszanej 05.12.08, 20:24 Dokładnie to jest ten z pierwszego linka,w szklanej buteleczce.Pani w sklepie powiedziała mi, że ten w tubce to lżejsza wersja.Ponieważ miałam próbkę tego podkładu i tego odcienia i byłam zadowolona to się zdecydowałam na ten w szklanej. Odpowiedz Link Zgłoś
babets A co jeśli... 06.12.08, 19:42 DW matuje tylko na 2 godziny? Jestem załamana, mam kompakt DW, pasuje mi, bo moja twarz wyglada po pomalowaniu sie nim bardzo miękko. Poprosiłam o próbkę (dobrze, że nie zdecydowałam się jednak na zakup) podkłądu DW, dziś się nim pomalowałam, na to puder i....po 2 godzinach świecenie. :/ Jestem załamana, nie wiem, co może poradzić na dłuższy mat? Znacię jakiś podkład dla ekstremalnych przypadków? ;) Odpowiedz Link Zgłoś