Gość: triss IP: *.markom.krakow.pl 30.10.03, 15:57 czy ktos używał? jak sie sprawuje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenka Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix IP: *.chello.pl 30.10.03, 17:02 A to w ogle jest dostepne w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix IP: *.markom.krakow.pl 30.10.03, 17:15 nie :( chyba ze przez allegro Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix 30.10.03, 17:20 Ja mam (dostałam kiedyś) i nie mogę zmęczyć . Ani trwały ani jakoś specjalnie nie upiększa , kryje dość. Nie lubię go mieć na twarzy. Ja nigdy nie byłam wielbicielką podkładów Max Factor które są widoczne na twarzy. Zabieram go czasem na wyjazdy, bo podkład w słoiczku szklanym jest kłopotliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggi Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.03, 18:05 Gość portalu: triss napisał(a): > czy ktos używał? jak sie sprawuje?? Ja kupilam sobie wlasnie ten podklad w Niemczech i dla mnie jest super. Jest lekki, bardzo dobrze sie rozprowadza, cera sie po nim nie blyszczy (mam mieszana)wyglada swiezo i naturalnie. Wyprobowalam juz wiele podkladow i ten moge z czystym sercem polecic. Ten podklad nie jest w sloiczku, jak poprzedniczka pisala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix IP: *.markom.krakow.pl 30.10.03, 18:14 no to mnie pocieszylas- lubie max factora, szukam czegos jasnego na zime- mam nadzieje, ze odcien 1-light nie bedzie dla mnie za jasny [tylko taki jest na allegro, niska cena 17 zl troche az niepokoi] i ze nie wysusza on cery, bo moja, mieszana, lubi sie luszczyc miejscami w zimie... ? Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix 30.10.03, 18:16 Ja nie pisałam że jest w słoiczku. Napisałam, że zabieram go w podróż(bo nie jest w słoiczku) bo podkłady w słoiczku szklanym nie nadają sie bardzo do tego (DP Chanel mój ulubiony w podróż nie zabieram). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggi Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.03, 18:38 Coralin, zwracam honor. Pozdrowienia. Triss odcien light jest najjasniejszy, dla bardzo jasnej cery. Zreszta nazwy odcieni podkladow MF nie sa zbyt adekwatne do rzeczywistych kolorkow. Ja nie mam zbyt ciemnej cery, a mam odcien bronze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: SOFT RESISTANT -do Meggi IP: *.markom.krakow.pl 30.10.03, 18:45 wiem, hypersmooth używam nr 5- sand, mam jasna cere,a jest OK jednak na zime za ciemny. ogladalam nr 3- natural- jest zółty! :\ w hypersmooth nie ma juz jeasniejszego, moze wiec ta 1 z soft res. nie bedzie zla... martwi mnie jeszcze tylko jedno- czy on przez to matowanie nie ma tendencji do dzialania przesuszajacego? bedzie OK na zime? Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: SOFT RESISTANT -kolorki 30.10.03, 18:52 Mam kolor 2 sand i jest to ciemniejszy "sand" niż ma l'Oreal pod tą samą nazwą. Jeśli masz jasną cerę to ten odcień najjaśniejszy 1 na zimę pewnie będzie dobry . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Meggi - odezwij się :) IP: *.markom.krakow.pl 31.10.03, 11:35 proszeee, napisz czy nie wysusza, czy na zime bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen bet IP: *.d.pppool.de 31.10.03, 14:02 Dziewczyna a czy SOFT RESISTANT - max factor/ ellen betrix to nie jest to samo co Lasting Performance Max factor? Porownywalam kiedys skladniki i sa dokladnie takie same i w takiej samej kolejnosci, chyba ze cos przeoczylam. Niektore linie max factor/ ellen betrix nazywaja sie tak samo jak "orginalnego" max factor, tak wiec tu moze bac tylko roznica w nazwie. Moze ktos wie wiecej na ten temat albo wyprobowal oba produkty? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen bet IP: *.markom.krakow.pl 31.10.03, 14:25 no teraz to mnie zagiełaś ... :\ ale numer, możliwe... to nie byłabym zadowolona :[ faktycznie, w niemczech nie ma last.perf. :( najchetniej kupiłabym beautifull skin- bardzo mi odpowiadal, ale teraz jest juz tylko w szwecji, holamndii, danii i finl. nie wiecie jak go zdobyc za rozsadna cene?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggi Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen bet IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.03, 16:45 Odpowiednikiem Lasting Preformance w Niemczech jest Liquid Make-up, a SOFT RESISTANT to calkiem inny podklad. Ja uzywam go dopiero od 2 tyg. ale nie zauwazylam zeby wysuszal skory. Odpowiedz Link Zgłoś