Dodaj do ulubionych

SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix

IP: *.markom.krakow.pl 30.10.03, 15:57
czy ktos używał? jak sie sprawuje??
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix IP: *.chello.pl 30.10.03, 17:02
      A to w ogle jest dostepne w Polsce?
      • Gość: triss Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix IP: *.markom.krakow.pl 30.10.03, 17:15
        nie :( chyba ze przez allegro
        • coralin Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix 30.10.03, 17:20
          Ja mam (dostałam kiedyś) i nie mogę zmęczyć . Ani trwały ani jakoś specjalnie
          nie upiększa , kryje dość. Nie lubię go mieć na twarzy. Ja nigdy nie byłam
          wielbicielką podkładów Max Factor które są widoczne na twarzy. Zabieram go
          czasem na wyjazdy, bo podkład w słoiczku szklanym jest kłopotliwy.
    • Gość: Meggi Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.03, 18:05
      Gość portalu: triss napisał(a):

> czy ktos używał? jak sie sprawuje??
      Ja kupilam sobie wlasnie ten podklad w Niemczech i dla mnie jest super. Jest
      lekki, bardzo dobrze sie rozprowadza, cera sie po nim nie blyszczy (mam
      mieszana)wyglada swiezo i naturalnie. Wyprobowalam juz wiele podkladow i ten
      moge z czystym sercem polecic. Ten podklad nie jest w sloiczku, jak
      poprzedniczka pisala
      • Gość: triss Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix IP: *.markom.krakow.pl 30.10.03, 18:14
        no to mnie pocieszylas- lubie max factora, szukam czegos jasnego na zime- mam
        nadzieje, ze odcien 1-light nie bedzie dla mnie za jasny [tylko taki jest na
        allegro, niska cena 17 zl troche az niepokoi] i ze nie wysusza on cery, bo
        moja, mieszana, lubi sie luszczyc miejscami w zimie... ?
      • coralin Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix 30.10.03, 18:16
        Ja nie pisałam że jest w słoiczku. Napisałam, że zabieram go w podróż(bo nie
        jest w słoiczku) bo podkłady w słoiczku szklanym nie nadają sie bardzo do tego
        (DP Chanel mój ulubiony w podróż nie zabieram).
        • Gość: Meggi Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen betrix IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.03, 18:38
          Coralin, zwracam honor. Pozdrowienia. Triss odcien light jest najjasniejszy,
          dla bardzo jasnej cery. Zreszta nazwy odcieni podkladow MF nie sa zbyt
          adekwatne do rzeczywistych kolorkow. Ja nie mam zbyt ciemnej cery, a mam odcien
          bronze.
          • Gość: triss Re: SOFT RESISTANT -do Meggi IP: *.markom.krakow.pl 30.10.03, 18:45
            wiem, hypersmooth używam nr 5- sand, mam jasna cere,a jest OK jednak na zime za
            ciemny. ogladalam nr 3- natural- jest zółty! :\ w hypersmooth nie ma juz
            jeasniejszego, moze wiec ta 1 z soft res. nie bedzie zla...
            martwi mnie jeszcze tylko jedno- czy on przez to matowanie nie ma tendencji do
            dzialania przesuszajacego?
            bedzie OK na zime?
            • coralin Re: SOFT RESISTANT -kolorki 30.10.03, 18:52
              Mam kolor 2 sand i jest to ciemniejszy "sand" niż ma l'Oreal pod tą samą nazwą.
              Jeśli masz jasną cerę to ten odcień najjaśniejszy 1 na zimę pewnie będzie
              dobry .
            • Gość: triss Meggi - odezwij się :) IP: *.markom.krakow.pl 31.10.03, 11:35
              proszeee, napisz czy nie wysusza, czy na zime bedzie ok
              • Gość: Anna Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen bet IP: *.d.pppool.de 31.10.03, 14:02
                Dziewczyna a czy SOFT RESISTANT - max factor/ ellen betrix to nie jest to samo
                co Lasting Performance Max factor? Porownywalam kiedys skladniki i sa dokladnie
                takie same i w takiej samej kolejnosci, chyba ze cos przeoczylam. Niektore
                linie max factor/ ellen betrix nazywaja sie tak samo jak "orginalnego" max
                factor, tak wiec tu moze bac tylko roznica w nazwie. Moze ktos wie wiecej na
                ten temat albo wyprobowal oba produkty? Pozdrawiam
                • Gość: triss Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen bet IP: *.markom.krakow.pl 31.10.03, 14:25
                  no teraz to mnie zagiełaś ... :\
                  ale numer, możliwe...
                  to nie byłabym zadowolona :[
                  faktycznie, w niemczech nie ma last.perf. :(
                  najchetniej kupiłabym beautifull skin- bardzo mi odpowiadal, ale teraz jest juz
                  tylko w szwecji, holamndii, danii i finl.
                  nie wiecie jak go zdobyc za rozsadna cene??
                  • Gość: Meggi Re: SOFT RESISTANT -max factor/ ellen bet IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.03, 16:45
                    Odpowiednikiem Lasting Preformance w Niemczech jest Liquid Make-up, a SOFT
                    RESISTANT to calkiem inny podklad. Ja uzywam go dopiero od 2 tyg. ale nie
                    zauwazylam zeby wysuszal skory.
                    • Gość: triss dzięki !! :) n/t IP: *.markom.krakow.pl 31.10.03, 20:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka