Gość: Ewa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 17:54 Prosze o opinie które lepiej opala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kajtek Re: Solarium stokące czy leżące IP: 212.134.55.* 21.01.02, 08:55 Ja osobiscie wole stojace. Po pierwsze, nie mam bialych plam (nie opalonych) na kosci ogonowej i pod lopatkami. Po drugie, moim zdaniem, solarium stojace jest bardziej chigieniczne - nie zostaje mokra plama od potu po zakonczeniu seansu, a poza tym nie leze jak w trumnie i moge sie spokojnie poruszac - a nawet potanczyc w rytmie muzyczki. Powiem szczerze, ze odkad sprobowalam solarium- kabiny to juz nigdy wiecej nie pojde na lezace. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Re: Solarium stokące czy leżące IP: 157.25.128.* 21.01.02, 11:13 Chodzę do solarium, zeby sie odprężyć, wypocząć no i poopalać. Na pewno stojące jest bardziej higieniczne (kontakt z kabiną tylko przez stopy), ale ja wolę się położyć. Chodzę do stałego solarium (po wielu wizytach w licznych gabinetach wydaje mi się, ze wybrałam najlepsze, najczystsze i z nowymi lampami; obsługa bardzo kompetentna, sprzęt bez zarzutu; płyn do mycia i dezynfekcji - w zasięgu ręki). Leżąc można bardziej się odprężyć i wyluzować. Poza tym można uciąć sobie drzemkę. Ale co kto lubi. Sawa Odpowiedz Link Zgłoś