Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany

• Gość: slomeczka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 14:44
      znam dobry salon na Folwarcznej 7 na pradze:)
      • Gość: blondynka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 10.10.11, 23:52
        WITAM byłam w salonie studio s ul.górczewska kupiłam kupon grupon na necie usługa na kuponie to kolor mycie z masazem regeneracja i strzyzenie z modelowaniem za 99zł usluge ta robiła mi pani Ania.S. jestem zadowolona miałam trzy kolory blondu na włosach od zółtego po platynowy pani ania super wyrównałam mi ten kolor( poprawiała po innych fryzjerach)jestem zadowolona a na koniec dała mi ulotke na której jest promocja BALEYAGE od 79zł ....-30% taniej na strzyzenie z modelowaniem,strzyzenie meskie za 29zł mysle ze skozystam napewno a ulotka wazna do konca listopada a pani ania naprawde super osobowosc i fryzjerka z powołania ,zdziwiona jestem ze dała mi ulotke gdyz byłam tez robiona w promocji na gruponie a tu niespodzianka:) polecam nr. do salonu<22 6661215

• Gość: jagoda Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 14:23
      Cześć dziewczyny wczoraj byłam u mojego ukochanego fryzjera, i jak zawsze zrobił mi dzieło na głowie :) a ja obiecałam mu że za to ogłoszę że jest najlepszy w wawie a to Wojtek Myszczyszyn wpiszecie sobie go na Google i wam sie wyświetli wszystko na jego team świetny młody fryzjer:)
      Polecam Wojtuś jesteś najlepszy i bardzo zdolny:)
      • Gość: Kasia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.183.221.61.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.11.11, 19:11
        nie spamujcie juz tym wojtkiem! swietny marketing szemrany ma Pan Wojtek! na pewno sie do niego wybiore!
    • Gość: odinna Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.acn.waw.pl 23.10.11, 10:15
      w arkadii w denique można iść do darka, bardzo dobry fryzjer i zawsze miło spędza się czas w salonie
    • Gość: tonik30 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 22:13
      Kraków jest niedaleko,:)polecam Salon fryzjerski Modern Style na osiedlu Żabiniec .
    • Gość: do ani Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.stansat.pl 25.10.11, 14:52
      heyka mogła bym tobie bardzo dobrze doradzić mam znajomą do której chodzę kilka lat jestem zawsze z niej zadowolona jest dobra w swoim fachu potrafi doradzić i zrobić dobrą obsługę myślę że dogadała byś się z nią nr 510 919 376 Roksana
    • Gość: GoHa :) Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.11, 12:20
      Cześć :)
      Mogę Ci polecic Wojtak To jest mój fryzjer jest swietny też mam malo wlosów ale on robi wsyztsko zeby wyglądalo jakby bylo ich dużo :)Kolor mam swietny zreszta sama mozesz sprawdzic:) Wojtek jest najlepszy chodzę do niego juz dlugo, a co najlepsze tez znalazlam go na necie :) Wpisz sobie Wojtek Myszczyszyn na Facebook i sama zobaczysz mego mistrza :)
      • Gość: milka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.183.221.61.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.11.11, 19:08
        ja polecam Piotra z emilii plater.
        Jest suuuuuper:) a wlosy ciete jego reka idealne;)
        • Gość: Mela13 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.11.11, 12:45
          Witam, dość długo chodziłam do znanego stylisty, ale przestał mi poświęcać tyle uwagi co wcześniej i moje włosy powiedziały dość. Myślę, że o stałych klientów również powinno się dbać....Tym sposobem postanowiłam szukać nowego fryzjera. Dzięki Waszym wypowiedziom trafiłam do Fabryki Marzeń. I bardzo Wam dziękuję, ponieważ znalazłam to czego szukałam:) Mega profesjonalizm zarówno w pracy jak i obsłudze klienta. Moje włosy znowu szczęśliwe i dopieszczone:) Genialne strzyżenie dopracowane w każdym calu, tak jak lubię. No i kolor genialny! Dziękuję i szczerze polecam:)
          • Gość: Mela13 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.11.11, 12:48
            Atelier mieści się w Warszawie niedaleko Placu Unii Lubelskiej. Pozdrawiam.
          • Gość: Isabel Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.11, 21:17
            Hej, a kogo polecasz z Fabryki Marzeń? Zamierzam się tam wybrać i nie wiem do kogo się zapisać....?
            • Gość: Mela13 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.11, 13:08
              W Fabryce Marzeń byłam u Pani Marzeny, jest genialna i naprawdę szczerze Ci polecam:) Daj znać po wizycie, pozdrawiam.
              • Gość: Isabel Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.11, 15:05
                W końcu po wizycie w Fabryce Marzeń, trafiłam do pana Romana. Rewelacja, jestem zachwycona:) POLECAM, POLECAM, POLECAM!
                • Gość: gość Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.12, 09:30
                  dziwne że wszyscy zachwyceni Fabryka Marzen piszą z tego samego adresu IP...
    • Gość: ewel Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 178.73.28.* 23.11.11, 16:08
      hej dziewczyny, czy bylyscie/znacie salon na ul. Emilii Plater Fryzjerstwo pj? cchcialabym sie tam wybrac bo osttanio widzialam szyld i niedaleko pracuje, ale zupelnie nie wiem do kogo? mozecie mi kogos polecic?
    • Gość: joanna Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.unknown.vectranet.pl 25.11.11, 12:42
      Cześć wszystkim.
      Ja niedawno przeprowadziłam się na Ursynów i pilnie potrzebowałam fryzjera. Z braku czasu zajrzałam do pobliskiego Studia fryzur Art Hair. Udało mi się bez wcześniejszego zapisania (ktoś odwołał wizytę) dostać pod ręce pana Sebastiana. Szczerze powiem, że pierwszy raz zajmował się moimi włosami facet, ale muszę przyznać, że jest fantastyczny. Włosy bardzo fajnie się układają, mimo że już minął ponad miesiąc. Serdecznie polecam to miejsce:)
    • mirec-zka11 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 14.12.11, 15:36
      ja polecam swojego fryzjera, do którego chodzę już od dawna i jestem zawsze zadowolona. To instytut- lavender na ulicy Ptasiej 2. Na prawdę podchodzą do każdego indywidualnie, doradzą jakiego np szamponu używać. jak chcesz coś więcej wiedzieć to zajrzyj na ich stronę. instytut-lavender.pl/
      • Gość: anejtej Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 178.73.48.* 18.12.11, 12:48
        Polecam p. Jagodę. Ma wlasny salon Inspiro na Natolinie.
        Czuc, ze wie co robi, nie piesci sie z wlosami, nie przeczesuje ich tysiac razy zanim machnie nozyczkami. Ma pewna reke i wie, jak ciachnac, zeby wlosy sie ukladaly. Np czasem wytnie gdzies do zera, ale nie robi tego bez zgody klientki tylko upewnia sie 10 razy:P ja jej zaufalam i bylam bardzo zadowolona. Byla w stanie ocenic, ze powinnam miec asymetrie odwrotnie niz mialam, a do tej pory kazdemu fryzjerowi sie wydawalo, ze to wszystko jedno i moj wybor.
        Niestety dlugo sie do niej czeka i z tego powodu musze poszukac kogos innego bo po poltora miesiaca zapominam, ze bylam umowiona.
    • jutrzenka-2 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 18.01.12, 11:22
      Z czystym sercem polecam fryzjerkę z instytutu lavender w Warszawie. Pani Ula naprawdę zna się na rzeczy. Chodzę tam od dawna i jestem zadowolona. Nie bawi się włosami tylko od razu wie jak zająć się moimi włosami. jestem zadowolona i uważam, że salon wart jest uwagi.
    • Gość: ola Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 79.162.83.* 30.01.12, 23:50
      witam ja polecam MAGDE z zoliborza fajnie włosy mi sie układaja
    • Gość: JANIAK DANIEL Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.182.21.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.02.12, 20:30
      STUDIO FRYZUR,,JANIAK DANIEL,, ZAPRASZA NA MODNE STRZYZENIA,KOLORYZACJE,DEKOLOYZACJE,TRWAŁĄ,ZAJEBISTE FRYZURY ŚLUBNE ORAZ OKOLICZNOSCIOWE. MIŁA OBSLUGA GWARANTOWA:)) STUDIO ZNNAJDUJE SIĘ 60KM. OD WARSZAWY. OK.45MIN DROGI. W MIEJSCOWOŚCI HUMIN KOŁO BOLIMOWA:)) TEL.694715146 DZWONIĄC POD TYM NUMEREM PROSZĘ I PRZYPOMNIENIE MI TEJ STRONY ABYM POMYŚLAŁ NA RABATEM:)) SERDECZNIE ZAPRASZAM BO MYŚLĘ ŻE WARTO KLIENCI KTÓRZY MNIE ODWIEDZAJĄ SĄ Z RÓŻNYCH REJONÓW POLSKI I NIE TYLKO...:)) POZDRAWIAM
    • Gość: JoannaT hair a porter IP: 80.50.135.* 20.02.12, 13:10
      polecam z pełną odpowiedzialnością :)
      Ela potrafi zdziałać cuuuuuuda :):)
    • Gość: sylwia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.12, 13:23
      moge polecic fryzjera w ksiazenicach w hotelu cyprus pracuja na lorealu cenny ok zreszta cennik na stronie hotelu
      • Gość: dolores Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.jmdi.pl 19.12.12, 22:08
        Revlon w Reducie. To w sumie jest takie jedyne miejsce do którego chodze i nie zamieniłabym na zadne inne, szczególnie mojej fryzjerki Pani Magdy.
    • Gość: monika Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.knc.pl 24.02.12, 20:24
      byłam ostatnio w nowo odkrytym salonie w Fabryce Marzeń u pani Marzenki. I jestem zachwycona tym co zrobiła z moimi włosami, super!! Na dodatek doradziła mi zupełnie inna fryzurę niz sobie wymysliłam.... Polecam wszystkim !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: marysia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 212.75.103.* 28.02.12, 17:28
      ja polecam łukasza z warszawianki trafiłam tam z polecenia mojej koleżanki i jestem zadowolona. www.fryzjermokotow.pl
    • Gość: M Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 14:41
      Cześć, jeśli szukacie mniejszej lub większej odmiany, chcecie poprawić wygląd, macie pomysł albo właśnie potrzebujecie porady kogoś kto obiektywnym okiem spojrzy, doradzi, zaproponuje.. to chętnie polecam salon Fryzjerzy przy ul. Merliniego w Warszawie, który sama niedawno odkryłam, w sumie przez przypadek, ale spróbowałam i już byłam kilka razy i zawsze wracam zadowolona, 2 fajnych fryzjerów i miła atmosfera, o co dziś wcale nie tak łatwo:P
      • Gość: zośka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 20:56
        A ja nie ukrywam trafiłam przez znajomość do Lavender na ptasiej 2. Dwie stylistki Ula i drugiej nie pamietam. Poszłam tylko na strzyzenie po wcześniejszym samodzielnym strzyżeniu grzywki !! Ula nie dość ze poprawila moja nieszczesna grzywke i dopasowala calosc to jeszcze zasugerowala koloryzacje. I cos pieknego, jednego wieczoru taka metamorfoza ze po wejsciu do pracy dwie mijane przyjaciolki minely mnie na korytarzu. Same pozytywne komentarze i gratulacje. Polecam z gorącym sercem Ule z Lavendera!!!!!!
        • violkamazur Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 24.03.12, 13:55
          a ja polecam Salon Capillus www.fb.com/saloncapillus tel. 22 398-28-58
          super fryzury i przystępne ceny na ul. Łuckiej 18 w Warszawie
        • Gość: sylwia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 12:47
          POLECAM STUDIO PRESTIGE na ul.Zegadłowicza.Zdecydowałam się na kurację Global Keratin i nie żałuję tej decyzji bo zabieg spełnił moje oczekiwania.Studio ma orginalne kosmetyki do tego zabiegu ,na drugim fotelu fryzjerka robiła farbę i też podpatrzyłam,że wszystkie kosmetyki były Loreala.Uczciwie podchodzą do klienta a to dzisiaj rzadkość. POLECAM
    • mistrzx Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 17.03.12, 11:49
      A ja polecam Anię ze Studia Urody Su (Al. Jerozolimskie 91). Panowie na pewno będą zadowoleni, a i żona nie narzekała - więc chyba to dobry adres :)
    • fotograf2012 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 19.03.12, 17:43
      :)

• Gość: Ania Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 12:50
        POLECAM Studio Prestige na Zegadłowicza.Solidne dziewczyny
    • violkamazur Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 24.03.12, 13:56
      a ja polecam Salon Capillus www.fb.com/saloncapillus tel. 22 398-28-58
      super fryzury i przystępne ceny na ul. Łuckiej 18 w Warszawie
      • ulagra63 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 27.03.12, 19:20
        Czy któraś z Pań była w Studio Corrective na Jelonkach? Proszę o opinie.
    • burman69 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 14.05.12, 14:21
      a może zagęszczanie włosów> spróbuj, bo warto! ja mam zagęszczone i wreszcie nie wstydzę się swojego wyglądu, naprawdę za niewielką cenę można poddać się przyjemnemu zabiegowi i od razu widać efekty, a wcześniej też ładowałam w suplementy, zresztą poczytaj sobie o tym to się dowiesz
      zajrzyj na internet Beauty for You, tam mają wszystko opisane
      jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość
      burman69@[malpka].pl
    • Gość: Katrina1980 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.warszawa.supermedia.pl 19.05.12, 09:05
      Aniu, ostatnio byłam w nowym salonie na Slominskiego w Trendy blisko Arkadii(2 kroki). Co prawda byłam na strzyżeniu ale goraco Ci polecam. Mnie strzygł Pan, który widać było ze ma dużo doświadczenia. Poświęcił mi sporo czasu na konsultacje, a nie tak jak w sieciach w centrach handlowych byle szybko, zapłać i cześć. W Trendy na prawdęe mi sie podobalo. Polecam bo pracuja tam sami profesjonalisci.

Pozdrawiam Kasia
      • Gość: Kasia66 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 08:37
        Mogę polecić z czystym sumieniem swoją fryzjerkę. Korzystam z zabiegów fryzjerskich u p. Joli od lat. Strzyże perfekcyjnie, włosy po jej cięciu układają się idealnie. Według mnie nie ma lepszej stylistki w Warszawie. Salon na Stawki 14 wejście od Dzikiej przy serwisie Skody. Tel: 602366036
        • Gość: Ona Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.jmdi.pl 30.12.13, 08:20
          Nigdy w życiu! Koszmar! Spóźnienia i cięcia na oko, że nawet laik widzi, że krzywo!
    • Gość: Kinga Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.home.aster.pl 18.06.12, 10:00
      Polecam Sylwię - bardzo fajnie strzyże i farbuje, do tego umie doradzić fryzurkę. Odkąd do niej trafiłam, nie chodzę nigdzie indziej :-).
      • Gość: Grzesiek Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.12, 21:53
        Też mogę polecić ten salon. Nie lubię się umawiać z dużym wyprzedzeniem, więc chodzę, do kogo uda mi się zapisać - byłem u Sylwi i Małgosi (ostatnio często do niej trafiam) - obie mogę polecić :-).
      • Gość: stała klientka Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 10:46
        Witam, jestem stałą klientką salonu Fryzma&Kosma. Bardzo lubię tam przychodzić ,ale od jakiegoś czasu zauważyłam ,że kawa nie smakuje tak jak dawniej,jest okropna!!! Paleta kolorów hybrydowych już się wyczerpała,żadnych nowości . pomimo miłej atmosfery widzę ,że firma zaczyna oszczędzać :( !
        • Gość: Fryzma & Kosma Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 18:28
          Gość portalu: stała klientka napisał(a):

> Witam, jestem stałą klientką salonu Fryzma&Kosma. Bardzo lubię tam przychodzić
          > ,ale od jakiegoś czasu zauważyłam ,że kawa nie smakuje tak jak dawniej,jest okropna!!!

Przykro mi, że przestała Pani smakować kawa - aktualnie mamy Nescafe, wcześniej była Jacobs. Rozważymy powrót do Jacobsa :-).

> Paleta kolorów hybrydowych już się wyczerpała,żadnych nowości. pomimo
          miłej atmosfery widzę ,że firma zaczyna oszczędzać :( !

w ostatnim półroczu zostało zakupionych wiele nowych kolorów - połowa z nich to Gelish Harmony - manicure hybrydowy Gelish Harmony w cenie 60 zł to bardzo konkurencyjna cena, zważywszy na profesjonalizm naszej manikiurzystki :-)

Zapraszam mimo wszystko, szczególnie na farbowanie, balayage i ombre do naszej specjalistki w dziedzinie koloryzacji - Sylwi :-)

• Gość: Arleta Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 17:12
        Ja też mogę polecić Sylwię - ostatnio robiła mi ombre - wszyscy się zachwycają :-)
        • Gość: Sylwia Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.13, 09:36
          Dziękuję pani Arleto ! :) Bardzo mi miło z tego powodu ;)
          • Gość: Kamil Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.play-internet.pl 08.04.14, 09:37
            Droga Pani Sylwio,

Właśnie dzwoniłem do salonu aby umówić wizytę ale powiedziano mi, iż nie pracuje już Pani w "Fryzma & Kosma" :( Mam nadzieję, że dalej pracuje Pani w branży. Zwracam się z ogromną prośbą o informację, gdzie można Panią teraz znaleźć.

Serdecznie Pozdrawiam,
            Kamil
            • Gość: Denis Polecam Agnieszkę jako fryzjerkę męską IP: *.play-internet.pl 08.04.14, 12:57
              Mogę polecić Agnieszkę Andrulewicz, strzygę się u niej od paru lat i super strzyże fryzury męskie, przyjmuje w Centrum. Podaję numer : 697 923 486
            • Gość: Sylwia Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.14, 21:19
              Witam panie Kamilu,tak pracuję dalej w branży , jestem dostępna pod numerem telefonu : 724024685 :) zapraszam i pozdrawiam :)
              • Gość: Kamil Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 18:54
                Witam,

Próbowałem telefonować, ale nikt nie odbiera... :(

Kamil Marszałek
            • Gość: klientka Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: 212.180.210.* 25.04.14, 12:37
              Byłam ostatnio u nowej p.Marioli tzw"kosmetyczki".Nie przypadła mi do gustu,jej zacinający się głos przyprawia mnie o dreszcze,wysoka samoocena tej Pani...eh szkoda słów.Masakra.Nawet nie potrafi rozmawiać z klientem.Wieś totalna-przykro mi.
              • Gość: inna klientka Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.14, 21:18
                ja mam wręcz przeciwne odczucia , Pani bardzo miła i o ile pamiętam to nie zacinała się.
                • Gość: klientka Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: 212.180.210.* 05.05.14, 15:25
                  Fajnie,że jest Pani zadowolona,ja niestety nie byłam.I wyrażam swoją opinię.Dla mnie ta Pani niestety jest tragiczna.I nikomu jej niestety nie polecę.
                  • Gość: inna klientka Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.14, 21:30
                    Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania . Ja byłam na paznokciach i mogę polecić.
                  • Gość: Kasia Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.14, 16:53
                    Jeśli Pani nie była, to skąd Pani wie, jaką jest kosmetyczką? Latwo jest niszczyć ludzi bez jakichkolwiek podstaw. Czyżby konkurencja?

Gość portalu: klientka napisał(a):

> Fajnie,że jest Pani zadowolona,ja niestety nie byłam.I wyrażam swoją opinię.Dla
                    > mnie ta Pani niestety jest tragiczna.I nikomu jej niestety nie polecę.
                    • Gość: klientka Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: 212.180.210.* 06.08.14, 18:00
                      Proszę dokładniej CZYTAĆ! nie byłam zadowolona z usługi tej pani,a nie napisałam,że nie byłam ,wyraziłam opinię ponieważ skorzystałam z usługi Pani Marioli.A Pani życzę dobrych okularów i proszę czytać ze zrozumieniem:)
              • Gość: Kasia Re: Fryzma & Kosma na ul. Bruna 34 IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.14, 14:44
                Też byłam u Marioli, jestem baaardzo zadowolona. Byłam na manicure z pedicurem oraz na mezoterapi bezigłowej. Tak profesjonalnie wykonywane zabiegi to rzadkość.
    • Gość: agata_w Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.pf.com.pl 29.06.12, 09:30
      Gorąco polecam Agnieszkę Kowalską (tel. 607 144 343). Przyjmuje na Andersa przy Placu Bankowym. Świetnie strzyże, farbuje i stylizuje włosy. Zwraca uwagę na szczegóły i przede wszystkim słucha czego potrzebujesz i na czym Ci zależy. Najlepszy fryzjer u jakiego byłam do tej pory. Polecam!!!
      • Gość: Lena88 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.12, 10:34
        Poleca studio Yoko na Domaniewskiej 35. Dziewzyny pracują na Lorealu szkolone u najlepszych. Jestem zachwycona ich profesjonalizmem i efaktami po farbowaniu. Moje włosy po wizycie u cenionego stylisty były w opłaanym stanie, uratowała je Pani Karolina. Dzięki niej mam jeszcze włosy na głowie. Polecam. tel. 22 843 43 11
    • Gość: Jolanta rekomenduję lavender IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.07.12, 17:35
      Jestem klientką tego salonu od stycznia. Moja stała fryzjerka, wzięła i zaszła :) Szukając kogoś odpowiedniego, koleżanka z pracy umówiła mnie ze swoją stylistką. Wykonałam od tego czasu chyba z 4 razy koloryzację i strzyżenie. Jestem pod ogromnym wrażeniem dziewczyn które tam pracują. Super farby i doskonałe kosmetyki. Aha i tam można kupić Joico. Jeśli możnaby oceniać gwiaxdami hotelowymi to mają u mnie 5! Robiłam też u nich na wiosnę mikrodermabrazję z zabiegiem Thalgo. Poziom bardzo wysoki, ceny umiarkowane jak na śródmieście. Można negocjować ceny. Nawet gwiazda z TVN sie koloryzowała tam w tym czasie gdy byłam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka