Gość: nike IP: *.interq.pl / 213.76.135.* 08.11.03, 09:14 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdalena Re: Co lepsze - samoopalacz czy solarium? IP: *.cxt.pl / 10.10.20.* 08.11.03, 09:37 Ja osobiscie nie polecam solarium ani samoopalaczy. Solarium wysusza skore jak cholera. Skutki mozesz zobaczyc po latach. Samoopalaczem chyba nie umiem sie smarowac. Mialam z avon i bardzo smierdzial i bylam pomaranczowa. Poza tym brudzil bielizne. Natomiast z ziaji byl troszke lepszy, ale jednak go wyrzucilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Co lepsze - samoopalacz czy solarium? IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 08.11.03, 09:46 samoopalacz napewno jest zdrowszy, ale brzydko wygląda, robi plamy i szybko ale nierównomiernie schodzi, solarium mniej zdrowe ale ładnie trwale opala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Co lepsze - samoopalacz czy solarium? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 10:15 jeśli już skóra musi być "opalona" to tylko samoopalaczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nike Re: Co lepsze - samoopalacz czy solarium? IP: *.interq.pl / 213.76.135.* 08.11.03, 12:13 Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: Co lepsze - samoopalacz czy solarium? IP: 80.48.129.* 08.11.03, 13:03 No co wy? Wcale samoopalacz nie wyglada tak źle. Ja smaruję nim głównie nogi, bo mam strasznie białe i efekt nie jest wcale pomarańczowy. Oczywiście jie mam nóg jak mulatka, ale mi chodzi wlasnie o takie lekkie przyciemnienie. Uzywałam Clinique (specjalny dla jasnej karnacji), teraz przerzuciłam się na balsam Sopot. Smug nie ma, tylko trzeba sie smarować częściej, a delikatnie, a nie raz a dobrze. Tylko zapach jast nieco... hmmm specyficzny. Ale przy Ziaji Sopot, która brazuje delikatnie, nie aż tak intensywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Co lepsze - samoopalacz czy solarium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 13:03 Jesli samoopalacz brudzi to znaczy ze jest tani i najlepiej go wyrzucić. Wybierz droższy a z pewnością bedziej miała świetną opaleniznę bez zacieków i plam Solarium to sucha cera i zmarszczki!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza smoopalacz Kolastyna -polecam! IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.11.03, 19:53 Jasne że samoopalacz.Najlepiej samoopalacz w sprayu z Kolastyny . Sprawdzałam kilka innych, ale ten jest the best.Uzywam go do twarzy 2-3 razy w tyg.bo blada jestem jak diabli, czasem do nóg, zawsze potem smaruje sie jeszce kremem, dzięki temu unikam ewentualnych nierówności koloru. P.S. Byłam raz w życiu w solarium i czułam sie w tej kabinie tak dziwnie, jakbym miała zaraz dostać klaustrofobii;)A poza tym chyba nie chcesz dostać zmarszczek? Odpowiedz Link Zgłoś