Gość: agatka IP: 213.17.237.* 12.11.03, 23:18 Ratunku! mam problem z moimi ustami: sa popekane i strasznie mnie pieka. czy macie jakis balsam lub jakas pomadke godna polecenia???? Blagam o pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paula Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: 213.17.162.* 12.11.03, 23:36 ja uzywam neutrogeny, takiej co to na rece, paznokcie, twarz i usta. Dla mnie super:) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2003 Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 13.11.03, 00:10 Wiesz, ja uzywam Blistex (Lip Balm). Nie wiem czy to jest w sprzedazy w Polsce. Ale jesli jest to polecam. Dzien czy dwa i po klopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga-20 Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 07:12 Hej! Ja znam super metode,mi zawsze pomaga. Wieczorem zetrzyj lekko martwy naskorek z ust szczoteczka do zebow a nastepnie nasmaruj usteczka..miodem.I tak zostaw na noc.Tylko nie zlizuj.Raono obudzisz sie z mieciutkimi usteczkami. Goraco polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
siren1 Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 13.11.03, 07:40 Kup sobie w aptece taniutką i bardzo tłustą maść. Nazywa się ona "Krem ochronny z witaminą A" i kosztuje ok. 2 zł. Poleciła mi ją farmaceutka i jest ona rewelacyjna na spierzchnięte dłonie, usta i w moim przypadku na obtarty nos. Skóra robi się gładziutka i miękka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
editha2 Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 13.11.03, 10:19 Aja polecam maść nagietkową.Do kupienia w aptece za niecale 3 zł.Na usta jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 13.11.03, 10:24 Był juz taki wątek-wrzuć w wyszukiwarkę 'Spierzchnięte usta' w temacie. Ja polecam maść Bepanthen,jest gęsta i dobrze nawilża i leczy spękany naskórek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:20 Pomadka ochronna Nivea , ale tylko wersja MED (jasnozielone lub białe opakowanie - ostatnio się zmieniło). Mam ją zawsze przy sobie i pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 12:00 Neutrogena jest okej, ale dla mnie zapach zbyt intensywny. Rewelacyjna jest niebieska Nivea (chyba classic), teraz jest w nowej formule, gestsza, lepiej przylega do ust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.chello.pl 13.11.03, 22:57 Hmm, mnie sie wydawalo, ze neurtogena prawie nie pachnie... A jest bardzo dobra. Ale jalepszy jest tlusty Dremosan, ratuje moje usta i wiecznie spierzchniete, czerwone szorstkie rece. Zasze dziala. A sposob z miodem tez jest dobry, ale zawsze do w koncu odruchowo zjadam;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: 217.11.136.* 14.11.03, 10:41 Balsam Tender Care Orfilame. malutki, rozowy sloiczek - swietny na spierzchniete usta, zadarte skorki przy paznokciach, wysuszone np. lokcie. Kupuje od kilku lat i nie zamienie na zaden inny! Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 14.11.03, 22:51 Ja polecam goraco Tisane balsam do ust z woskiem pszczelim miodem i ziolami cena ok 6 zł, albo wiesiołkowa szminkę Opearol ok 5 zł. Mam bardzo wrażliwe usta i w zimie cierpiałam katusze z powodu piekącej obwódki dookoła warg i spekanej skórki. Mogę ręczyć za skuteczność. Tisane do tego pięknie pachnie miodkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 14.11.03, 23:29 mialam ten sam problem i zalozylam watek "spierzchniete usta" i mi pomogla masc witaminowa, ktora mi tam wlasnie polecono, jest ona do kupieniaw aptece, u mnie kosztuje ok.4zl i nazywa sie Aksoderm, zapach a nie za bardzo, ale po pewny czasie jzu go nie czujesz, potem mozesz juz uzywac tisane, dla mnie on w tej sytuacji krytycznej jest za slaby, ale pozniej juz pomaga i do tego ten zapach!!! Boski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.chello.pl 15.11.03, 12:31 A gdzie znalezc tisane? Chetenie sprobuje, ale jakos nigdy nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.class147.petrotel.pl 15.11.03, 14:23 W aptece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 15.11.03, 17:49 Wczoraj kupilam sobie balsam do ust Tisane. Jest super. Zaplacilam w aptece za niego 6 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.bmj.net.pl 17.11.03, 15:51 Polecam Tisane. Można kupic w każdej aptece za ok.5 zł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: 195.205.9.* 17.11.03, 19:33 Tisane -rewelacja. Jestw kazdej aptece. Odpowiedz Link Zgłoś