Dodaj do ulubionych

POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1

IP: 213.17.237.* 12.11.03, 23:18
Ratunku! mam problem z moimi ustami: sa popekane i strasznie mnie pieka. czy
macie jakis balsam lub jakas pomadke godna polecenia???? Blagam o pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: paula Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: 213.17.162.* 12.11.03, 23:36
      ja uzywam neutrogeny, takiej co to na rece, paznokcie, twarz i usta. Dla mnie
      super:)
      • biedronka2003 Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 13.11.03, 00:10
        Wiesz, ja uzywam Blistex (Lip Balm). Nie wiem czy to jest
        w sprzedazy w Polsce. Ale jesli jest to polecam. Dzien
        czy dwa i po klopocie.
    • Gość: aga-20 Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 07:12
      Hej!
      Ja znam super metode,mi zawsze pomaga.
      Wieczorem zetrzyj lekko martwy naskorek z ust szczoteczka do zebow a nastepnie
      nasmaruj usteczka..miodem.I tak zostaw na noc.Tylko nie zlizuj.Raono obudzisz
      sie z mieciutkimi usteczkami.
      Goraco polecam i pozdrawiam.
      • siren1 Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 13.11.03, 07:40
        Kup sobie w aptece taniutką i bardzo tłustą maść. Nazywa się ona "Krem ochronny
        z witaminą A" i kosztuje ok. 2 zł. Poleciła mi ją farmaceutka i jest ona
        rewelacyjna na spierzchnięte dłonie, usta i w moim przypadku na obtarty nos.
        Skóra robi się gładziutka i miękka. Polecam.
    • editha2 Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 13.11.03, 10:19
      Aja polecam maść nagietkową.Do kupienia w aptece za niecale 3 zł.Na usta jest
      rewelacyjna.
    • dziuunia Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 13.11.03, 10:24
      Był juz taki wątek-wrzuć w wyszukiwarkę 'Spierzchnięte usta' w temacie.
      Ja polecam maść Bepanthen,jest gęsta i dobrze nawilża i leczy spękany naskórek.
      • Gość: bm Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:20
        Pomadka ochronna Nivea , ale tylko wersja MED (jasnozielone lub białe
        opakowanie - ostatnio się zmieniło). Mam ją zawsze przy sobie i pomaga.
    • Gość: K. Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 12:00
      Neutrogena jest okej, ale dla mnie zapach zbyt intensywny. Rewelacyjna jest
      niebieska Nivea (chyba classic), teraz jest w nowej formule, gestsza, lepiej
      przylega do ust.
      • Gość: Pauli Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.chello.pl 13.11.03, 22:57
        Hmm, mnie sie wydawalo, ze neurtogena prawie nie pachnie... A jest bardzo
        dobra. Ale jalepszy jest tlusty Dremosan, ratuje moje usta i wiecznie
        spierzchniete, czerwone szorstkie rece. Zasze dziala. A sposob z miodem tez
        jest dobry, ale zawsze do w koncu odruchowo zjadam;)
        pzdr
        • Gość: Gosia Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: 217.11.136.* 14.11.03, 10:41
          Balsam Tender Care Orfilame. malutki, rozowy sloiczek - swietny na
          spierzchniete usta, zadarte skorki przy paznokciach, wysuszone np. lokcie.
          Kupuje od kilku lat i nie zamienie na zaden inny!
    • sugarhoney Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 14.11.03, 22:51
      Ja polecam goraco Tisane balsam do ust z woskiem pszczelim miodem i ziolami
      cena ok 6 zł, albo wiesiołkowa szminkę Opearol ok 5 zł. Mam bardzo wrażliwe
      usta i w zimie cierpiałam katusze z powodu piekącej obwódki dookoła warg i
      spekanej skórki. Mogę ręczyć za skuteczność. Tisane do tego pięknie pachnie
      miodkiem
    • kamaoka Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 14.11.03, 23:29
      mialam ten sam problem i zalozylam watek "spierzchniete usta" i mi pomogla masc
      witaminowa, ktora mi tam wlasnie polecono, jest ona do kupieniaw aptece, u mnie
      kosztuje ok.4zl i nazywa sie Aksoderm, zapach a nie za bardzo, ale po pewny
      czasie jzu go nie czujesz, potem mozesz juz uzywac tisane, dla mnie on w tej
      sytuacji krytycznej jest za slaby, ale pozniej juz pomaga i do tego ten
      zapach!!! Boski!!!
      • Gość: Pauli Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.chello.pl 15.11.03, 12:31
        A gdzie znalezc tisane? Chetenie sprobuje, ale jakos nigdy nie widzialam
        • Gość: AGA Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.class147.petrotel.pl 15.11.03, 14:23
          W aptece
          • Gość: Magdalena Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 15.11.03, 17:49
            Wczoraj kupilam sobie balsam do ust Tisane. Jest super. Zaplacilam w aptece za
            niego 6 zl.
    • Gość: Agata Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: *.bmj.net.pl 17.11.03, 15:51
      Polecam Tisane. Można kupic w każdej aptece za ok.5 zł. Pozdrawiam.
    • Gość: Basia Re: POPĘKANE USTA !!!!!!!!!!!1 IP: 195.205.9.* 17.11.03, 19:33
      Tisane -rewelacja. Jestw kazdej aptece.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka