Gość: becia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 17:22 mam pytanie odnosnie pielęgnacji cery dot. naczynek krwionośnych,a własciwie o kosmetyki,bo ja znam tyko te z serii Erisa i Ziaji,czy są moze jeszcze jakies??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plum1000 Re: naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 17:48 flosek lek avene-diroseal-zielony krem. ziaja. dermika (np zel obkurczajacy naczynka z wit pp i k) tyle w tej chwili mi do glowy przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlene Re: naczynka IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 15.11.03, 18:45 Ja uzywam kremu z Kolastyny (seria "piekno natury" - na rozszerzone naczynka). Jak dla mnie swietny. I dobry na zimniejsze dni, bo jest gestszy niz Ziaja (tez kiedys uzywalam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: naczynka IP: *.bmj.net.pl 16.11.03, 11:32 Serie kosmetykow do cery naczynkowej ma AA (w takich turkusowych opakowaniach) Ja mam serie Oligovital z AA do cery suchej. Jest naprawde super. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: naczynka IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 12:10 polecam serię DermaCos Farmony do cery naczynkowej. Odpowiedz Link Zgłoś