porada.2 13.02.09, 12:59 co sądzicie? mam górną wargę mniejszą od dolnej i ogólnie nie równy kontur ust. czy taki makijaż to jest dobre dla mnie rozwiązanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotje Re: makijaż pernamentny ust 13.02.09, 14:56 doradzam! z calego serca doradzam! zafundowalam sobie to kilka lat temu (juz bedzie 5 lat). pierwsze 2 tygodnie byly niesumpatyczne (gojenie) ale rezultat jest megazadowalajacy. rezultat murowany na kilka dobrych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
tepe0 Re: makijaż pernamentny ust 13.02.09, 13:34 to bardzo dobre rozwiązanie, tylko ważne żeby kosmetyczka dobrała odpowiedni barwik - w zasadzie maksymalnie zbliżony do koloru ust. mikropigmentacja poprawi kontur, zmieni kształt, "nadbuduje braki". możesz zasięgnąć informacji w profesjonalnej firmie szkolącej, oraz Szkole Mikropigmentacji Clarena, wejdź na ich stronę i możesz o wszystko zapytać w Biurze Obsługi Klienta. www.clarena.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sophia5 Re: makijaż pernamentny ust 13.02.09, 13:58 Bardzo dobre. Tylko koniecznie u najlepszych linergistek. Ja mam zrobione brwi, kreski górne i dolne i usta kontur+wypełnienie i uwazam to za najlepsza inwestycje w urode :-) Odpowiedz Link Zgłoś
porada.2 Re: makijaż pernamentny ust 13.02.09, 14:12 sophia5 napisała: > Bardzo dobre. Tylko koniecznie u najlepszych linergistek. Ja mam zrobione brwi, > kreski górne i dolne i usta kontur+wypełnienie i uwazam to za najlepsza > inwestycje w urode :-) a robiłaś moze w warszawie? jesli tak to gdzie i u jakiej Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_ulka Re: makijaż pernamentny ust 13.02.09, 14:09 perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! perMaNeNtny !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
porada.2 Re: makijaż pernamentny ust 13.02.09, 14:11 hahahahaha teraz już się nigdy nie pomylę!!! Odpowiedz Link Zgłoś