Dodaj do ulubionych

Coś sprawdzonego do biustu?

IP: *.net / 195.117.173.* 17.11.03, 13:18
żeby ujędrniło, podniosło, fajnie byłoby gdyby trochę powiększyło...
Obserwuj wątek
    • Gość: krodii Re: Coś sprawdzonego do biustu? IP: 62.233.164.* 17.11.03, 13:21
      Top model jest to kosmetyk francuskiej marki gabinetowej Methode Jeanne
      Piaubert.Jest to preparat który ma za zadanie uwolnić tłuszcz tam gdzie jest go
      za dużo np. w biodrach czy udach i przenieść go do biustu.Preparat ten składa
      się z dwóch żeli 1.zielony-przeznaczony do ciała (200ml) i 2.różowy (100ml)do
      stosowania na biust.Zawarte w tych dwóch żelach składniki pozwalają na
      przenoszenie tkanki tłuszczowej bo biustu - a przypomnę że kobiece piersi
      składaja sie 80% z tłuszczu.Więc jeżeli kobieta ma za dużo tkanki tłuszczowej
      na brzuchu i biodrach a ma mały biust to stosując ten preparat przez 4 tygodnie
      może powiększyć sobie piersi nawet o 1 numer stanika.Efekt utrzymyje się 3-4
      miesiące.

Preparat stosowany jest w gabinetach kosmetycznych więc jest sprawdzone jego
      działanie i jest bardzoo chętnie kupowany przez Panie chcące go spróbować nawet
      za cenę 610 ( taka jest cena tego kosmetyku w perfumeriach).Ja dostałam TOP
      MODELA na szkoleniu ale nie chce go stosowac ponieważ odpowiada mi rozmiar
      mojego stanika:) Może któras z Pań będzie go chciała wybróbować to sprzedam go
      za 200 zł.

Pozdrawiam!!

• Gość: krodii Re: Coś sprawdzonego do biustu? IP: 62.233.164.* 17.11.03, 13:22
        mój e-mail krodii@interia.pl
        • Gość: dixi Re: Coś sprawdzonego do biustu? IP: *.net / 195.117.173.* 17.11.03, 20:13
          no tak, ale ja na bioderkach tez mam niewiele, nie ma z czego przesunąć... ;((
      • qian Re: Coś sprawdzonego do biustu? 17.11.03, 20:34
        Rany co za kosmiczne bzdury - przenoszenie tłuszczu z bioder na biust, większej
        głupoty nie słyszałam w życiu. Gdzie tu podstawowa wiedza o ludzkim
        metaboliźmie - może mi powiesz, na jakiej zasadzie odbywa się ten "transport"?
        • Gość: krodii Re: Coś sprawdzonego do biustu? IP: 62.233.164.* 17.11.03, 21:00
          zawarte tym preparacie składniki stymulują lipolizę czyli rozpad tłuszczu (
          adypocyty brązowe są odpowiedzialne za uwalnianie tkanki tłuszczowej) w drugim
          preparacie do biustu zawara jest adenosyna która stymuluje tworzenie się
          tłuszczu, żeń-szeń-który wchłania się do adypocytu białego który magazynuje
          komórki tłuszczowe i retinol który pochłania tłuszcz pozywienia!!

może i dla ciebie totalna bzdura ale firmy kosmetyczne ida do przodu w swoich
          technologiach.
          • Gość: kasia Re: Coś sprawdzonego do biustu? IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.11.03, 23:12
            Gość portalu: krodii napisał(a):

> zawarte tym preparacie składniki stymulują lipolizę czyli rozpad tłuszczu (
            > adypocyty brązowe są odpowiedzialne za uwalnianie tkanki tłuszczowej) w

Nielepiej byloby napisac komorki tluszczowe ? (adypocyty)
            A poza tym preparaty stosowane na skore w zaden sposob nie docieraja poza
            naskorek a co tu dopiero mowic o komorkach tluszczowych!!!!
            Dlatego wlasnie nie istnieja kremy wyszczuplajace same z siebie.
            Zadna technologia tego nie zmieni.

Doprawdy bawi mnie takie wytlumaczenie przy pomocy slow ktorych sie nie rozumie

drugim
            > preparacie do biustu zawara jest adenosyna która stymuluje tworzenie się
            > tłuszczu, żeń-szeń-który wchłania się do adypocytu białego który magazynuje
            > komórki tłuszczowe i retinol który pochłania tłuszcz pozywienia!!
            >

> może i dla ciebie totalna bzdura ale firmy kosmetyczne ida do przodu w
            swoich
            > technologiach.

Moze i ida ale nie w tym przydadku i nie w tym stopniu.

No i adenozyna sie pisze biologu !!!!
    • igaaaa Re: Coś sprawdzonego do biustu? 17.11.03, 20:17
      wkładki silikonowe. moga być też z sola fizjologiczną . efekt murowany na ok.
      15-20 lat
      • Gość: katrina Re: Coś sprawdzonego do biustu? IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 20:54
        Jest to preparat który ma za zadanie uwolnić tłuszcz tam gdzie jest go
        za dużo np. w biodrach czy udach i przenieść go do biustu

Coś pięknego :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: krodii Re: do katrina!!! IP: 62.233.164.* 17.11.03, 21:16
          stosowałaś ten preparat??
    • Gość: offasola Re: Coś sprawdzonego do biustu? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.11.03, 21:31
      ja używałamtego "cudownego" środka .składa się z dwóch buteleczek zielonej i
      różowej, i jedyne co mi wyszczuplił to zawartość kieszeni o 6 stówek.
      stosowałam aż do wyczerpania....siebie i butelek.
      efekt podobny otrzymuje się wcierając nivea za 6.80,-
      i zgadzam się że efekt przez ciebie pożądany hihi wieksze i jędrniejsze da ci
      jedynie operacja plastyczna.
      • Gość: dixi Re: Coś sprawdzonego do biustu? IP: *.net / 195.117.173.* 17.11.03, 21:57
        też tak myślę niestety :))) ale jak sobie poczytałam opisy na esentii, to tak
        to pięknie wygląda, że zaczęłam sie na serio zastanawiać że może jednak coś w
        tym jest... taki na przyklad
        esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=23707&session=8befe66e0b5265d2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka