Gość: lil IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 18:52 Co sadzicie o kosmetykach firmy joko? Ja na nazie kupilam roz i uwazam ze jest swietny, ma bardzo delikatny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fafi Re: joko IP: *.acn.pl 17.11.03, 18:59 ja używam lakieru do paznokci i też jestem zadowolona.Tylko mam jeden problem,gdzie można kupić JOKO w Warszawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: podobno cienie są dobre p. wizaz.pl n/t 17.11.03, 23:34 Ja też używam lakieru do paznokci i uważam, że jest świetny. Chociaż nic nie przebije Inglota - tanie i trwałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: podobno cienie są dobre p. wizaz.pl n/t IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 18.11.03, 12:28 A ja uzywam cieni. Sa super trwale. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: joko 18.11.03, 14:18 uzywam pudru w kamieniu joko, nr 104 (chyba:) i uwzam ze jest sweitny, mam cere tradzikowa i w malo czym wygladam jakludz,a joko taki wlasnie jest. pzdr Kama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: joko IP: *.acn.pl 18.11.03, 14:21 słuchajcie, gdzie w Warszawie można kupić te kosmetyki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mal_gosia2 Re: joko IP: *.chello.pl 18.11.03, 14:57 Na Placu Defilad, przy sklepie MarcPol są takie małe stoiska z ubraniami, butami i tam też jest pani,która ma kosmetyki Joko. Ja kupiłam akurat lakiery i jestem super zadowolona. Myję naczynia, sprzątam i od soboty właściwie lakier się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś