Dodaj do ulubionych

Tusze do rzes Heleny Rubinstein - uzywalyscie?????

IP: 217.97.133.* 21.11.03, 16:14
Dziewczyny,
jesli uzywalyscie to jakie sa wasze opinie???
warto????
Obserwuj wątek
    • miss_paradox Re: Tusze do rzes Heleny Rubinstein - uzywalyscie 21.11.03, 16:25
      ja kupilam taki tusz na otwarcie nowej perfumerii. Tusz wysechl po 2 msc. Tak
      sobie mysle, ze raczej nie powinien, skoro perfumeria nowa..ale..

Polecam Lancome - Magnicifils /lub jakos podobnie sie to pisze/
      • Gość: aganiok13 Re: Tusze do rzes Heleny Rubinstein - uzywalyscie IP: *.polkomtel.com.pl 21.11.03, 16:33
        Ja też się kiedyś tak nacięłam .. widać, długo leżał :-(
        HR nie używałam, jestem wierna Lancome od kilku lat. Monias1 - napisz, do
        jakich "zadań specjalnych" potrzebujesz tuszu.
        • Gość: carrie.p Re: Tusze do rzes Heleny Rubinstein - uzywalyscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 20:27
          Może mi coś doradzisz-szukam tuszu,który pogrubia, daje spektakularny
          efekt ,nie NIE SKLEJA rzęs(moje mają straszną tendencję do sklejania) i żeby
          nie wysychał zbyt szybko
          • ainer1 Re: Tusze do rzes Heleny Rubinstein - uzywalyscie 21.11.03, 20:40
            Czesc!

uzywalam extravagance Heleny Rubinstein - bardzo dobry, ale ja nie lubie efektu
            pogrubionych rzes.
            Teraz szukam SPECTACULAR - tylko wydluzajacy, bo taki mi sluzy.
            Uwaga:
            jestem uczuleniowcem neistety, wiec i po ISL i po Diorze spuchla mi powieka:>
            teraz najpierw sie maluje w galerii, pozniej chodze caly dzien w danym tuszu a
            kupuje ewentulanie potem
            A teraz szukam Spectacular na allegro. pl ale kiepsko mi idzie niestety

pozdrawiam,
            Renia
            • Gość: monias1 Re: Tusze do rzes Heleny Rubinstein - uzywalyscie IP: 217.97.133.* 22.11.03, 10:04
              pytam ogolnie, bo mam mozliwosc kupienia o prawie 50% taniej!!!!!!!!!!!!
              Oczywiscie u Just u ktorej juz kupowalam nie raz. Ceny sa b. konkurencyjne!!!!!
              Wszystko oryginalne prosto z perfumerii (ceny nizsze bo bez marzy, ktora jest
              b. wysoka!!).
              Z kupnem tuszu (jest to specyficzny kosmetyk ktory jak dlugo lezy to wysycha)
              na Allegro bardzo bym uwazala!!!!!!
              Chcialam ten tuz wyprobowac bo normalnie nie kupilabym za 130 zeta.
              Uzywalam juz Diora, Chanel, YSL, Clarinsa a teraz chcialabym wyprobowac HR.
              • balbina_alexandra Re: Tusze do rzes Heleny Rubinstein - uzywalyscie 22.11.03, 15:15
                Cześć Monia

Choć lubię HR odradzam ci szczerze te tusze. Najlepszy według mnie był
                Spectacular - ale nie ma się co łudzić, to znów wcale nie był taki
                spektakularny tusz, ot przyzwoity, więcej niż 40 zł nie powinien kosztować ;)))
                Teraz aktualnie mam Extravagant - sorry, ale jesli on na być pogrubiający to
                ja jestem baletnica! Owszem ,troszkę wydłuża, leciutko podkręca rzęsy i tyle,
                duzo lepszy efekt dawał mi np tusz Bourjois Volume Glamour. A i one dość
                szybko wysychają, już po półtora miesiąca, najwyżej 2 wytrzymają, potem do
                kosza. Jednym słwoem - odradzam. Nie są warte swej ceny. Faktycznie lepiej
                kupić Chanel, Lancome czy Guerlaina. HR to dla mnie najgorsze z
                wysokopółkowych tuszy.
                CAłuski! Sama myślę o tym żeby się jakoś skontakotwać z Justyną i moze jednak
                jakis nowy podkładzik :)))
                • ainer1 Re: Tusze do rzes Heleny Rubinstein - uzywalyscie 22.11.03, 18:15
                  witam!

ja poluje na kilka rzeczy z allegro, a czy Just ma konto i pojawia sie na tym forum?
                  Moze macie jej adres?

Renik
                  • miss_paradox Re: Tusze do rzes Heleny Rubinstein - uzywalyscie 23.11.03, 09:09
                    dziewczyny dajcie namiar na tą Justyne:)

z gory dzieki
                    • Gość: kiki Re: Tusze do rzes Heleny Rubinstein - uzywalyscie IP: *.acn.pl 23.11.03, 13:38
                      właśnie, dajcie namiar na tę Justynę!!!!!
                      • ainer1 tusze dlugotrwale z kosmetykow selektywnych 23.11.03, 14:34
                        a z ciekawosci:
                        jaki jest Waszym zdaniem najtrwalszy (tzn dla mnie: plynny dlugo) nie grudkujacy
                        sie, nie wysychajacy i ladnie, rownomiernie sie nakladajacy tusz do rzes z
                        kosmetykow selektywnych?
                        Dodam, ze:
                        - po czarnym Diorze spuchla mi powieka
                        - po fioletowym YSL - tez alergia
                        - Clinique trzyma mi sie bardzo dlugo, ale po nim lekko szczypia mnie oczy
                        Szukam tuszu czarnego, WYDLUZAJACEGO ale nie pogrubiajacego.
                        pozdrawiam :>
                        Renik
                        • Gość: justy Re: tusze dlugotrwale z kosmetykow selektywnych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 14:45
                          to nie firma selektywna wprawdzie, ale wypróbuj tusze La Roche Posay- dla
                          alergików i wrażliwców.
                      • Gość: monias1 Re: Tusze do rzes Heleny Rubinstein - uzywalyscie IP: 217.97.133.* 24.11.03, 10:42
                        Dzieki dziewczyny za odpowiedzi!!!
                        Podaje namiary do Justyny:
                        just777@gazeta.pl

Pozdrawiam
    • Gość: raczek Re: Tusze do rzes Heleny Rubinstein - uzywalyscie IP: 212.127.78.* 24.11.03, 09:39
      owszem:) spectacular się nazywał i spektakularna to była wyłącznie jego cena.
      kruszył się i osypywał,a rzęsy wyglądały tak sobie.
    • ula_s Re: do ainer 24.11.03, 11:09
      Ja tez mam uczulenie na tusz Diora (Maximeyes bodajze) i pare innych. I chyba
      moje uczulenie wyglada podobnie - puchnie powieka i tylko zyrtec na to pomaga.
      Ostatnio przetestowalam Lancome. Jesli ma tylko wydluzac to polecam Flextencils.
      Poza tym Bourjois wydluzajacy tez jest bardzo fajny.
      • ainer1 Re: do ainer 25.11.03, 13:31
        dziekuje za odpowiedz!
        na razie jednak zafundowalam sobie tusz Clinique - tkai sma jak juz mialam,
        dlugo sluzyl i ladnie sie trzymal
        NATURALLY GLOSSY MASCARA
        a kosztowal mnie 38 zl, wiec ok

Renik

PS: czy justa ma jakas swoja strone www? jak mozna sie czegos o niej dowiedziec?
        ceny ma kuszace - jak z z jakoscia i data/trwaloscia produktow?
        • Gość: monias1 Re: do ainer IP: 217.97.133.* 26.11.03, 08:43
          nie justa tylko just czyli Justyna. Kosmetyki ma prosto z perfumerii z dobra
          data waznosci! Nie ma swojej strony internetowej. Mozna sie z nia skontaktowac
          mailowo (mail powyzej).
          • ainer1 do monias i innych forumowiczek 27.11.03, 13:40
            Dziewczyny!
            Witam serdecznie,
            Korzystalyscie z kometykow u just777?
            Sa oryginalne, zapakowane i o dlugiej dacie waznosci?
            Mysle, o zakupie kosmetykow selektywnych, czyli w gre wchodza wysokie kwoty, a
            tu nawet nie ma strony www,
            jakies rekomendacje?

pozdrawiam,
            Renia
            • Gość: monias1 Re: do monias i innych forumowiczek IP: 217.97.133.* 28.11.03, 08:39
              Przeciez juz napisalam, ze kupowalam i to nie raz. Ceny bardzo konkurencyjne
              (bez marzy), prosto z perfumerii z dluga data waznosci, oryginalnie
              zapakowane!!! Ja osobiscie kupilam juz u Justyny perfumy oraz kolorowke z Dior,
              Estee Lauder, Clinique.
              U Justyny mozna kupic wszystko to co jest w perfumerii np. Sephora. Super
              zestawy perfum na prezent, kolorowke, kosmetyki pielegnacyjne. Ja jestem bardzo
              zadowolona z zakupow u Justyny. To bardzo mila i profesjonalna dziewczyna.
              Transakcja jest realizowna w tempie blyskawicznym. A swojej strony internetowej
              nie ma i mozna sie z nia skontaktowac mailowo - adres podany powyzej.
              W 100% pewniak. Sama sie przekonaj a naprawde nie bedziesz zalowac.
              Pozdrawiam
              Monika
            • Gość: monias1 Re: do monias i innych forumowiczek IP: 217.97.133.* 28.11.03, 08:40
              Zapomnialam wspomniec, ze watek o Justynie byl juz jakis czas temu i wszystkie
              dziewczyny ktore u niej kupowaly byly bardzo zadowolone!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka