Dodaj do ulubionych

dostałam próbki!:)

IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 24.11.03, 09:31
i to od wszystkich firm, do których napisałam. no, prawei. oceanic na razie
milczy:) najbardziej hojny był dax, ziaja też nie poskąpiła mi swoich
produktów - dostałam nawet próbkę pasty do zębów:) Ban di chyba dopiero się
wdraża w system próbkowy, bo zapakowali mi kremy w takie
malutkie plastikowe pudełeczka z odręcznym opisem danego kosmetyku. miło
zaskoczyła mnie również dermika, dorzucając próbki kosmetyków dla mojego
mężczyzny, chociaż o to wcale nie prosiłam:)
czekajcie cierpliwie na listonosza, dziewczyny:)
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: dostałam próbki!:) IP: *.net.pl 24.11.03, 11:31
      daj namiar na BanDI!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Nemeni Re: dostałam próbki!:) IP: *.necik.pl 24.11.03, 11:53
        www.bandi.com.pl
        e-mail: biuro@bandi.com.pl
    • bzinka Re: dostałam próbki!:) 24.11.03, 11:50
      Hej! ja też Wam napiszę od kogo dostałam! Wysyłałam prośby a potem przez
      następne 2 tygodnie dostawałam przesyłki od:
      Kolastyny 14 próbek
      Farouk 6 małych buteleczek
      Ziaja 8 próbek
      Floslek 7
      Dax Cosmetics 14
      Eris 8
      Dermika 8
      Miraculum 5
      Soraya chyba z 13
      Na moje maile nie wszyscy odpowiedzieli, niektórzy od razu wysłali. Oprócz
      tego dostałam maile od Oceanica i Chmurki (Thalgo) że dostane próbki,ale
      jeszcze nie przyszły. Jenssen i Vipera odpowiedzieli,że próbek nie wysyłają.
      Maili o próbki wysłałam więcej,więc liczę na to,że jeszcze jakieś firmy
      nadeślą coś.

• Gość: raczek Re: dostałam próbki!:) IP: 212.127.78.* 24.11.03, 12:56
        miraculum,floslek i kolastyna też mi podesłały kilka próbek, natomiast nivea
        odpowiedziała że ma inną strategię marketingową i dołącza próbki do prasy
        kobiecej.
        • Gość: Ania Re: dostałam próbki!:) IP: 195.245.213.* 24.11.03, 15:13
          Jaki jest adres e-mail firmy Soraya?
          • Gość: Ania Re: dostałam próbki!:) IP: 195.245.213.* 24.11.03, 15:53
            A czy jeszcze jakieś inne firmy - poza wymienionymi wysyłają pocztą próbki
            swoich kosmetyków? np. Vichi.

• Gość: gwiazdka Re: dostałam próbki!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 16:04
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Jaki jest adres e-mail firmy Soraya?

Ponawiam pytanie
            • Gość: aa zalosne! IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.03, 16:23
              nie wstydzicie sie tak zebrac? rozumiem gdybys dostala przy zamowieniu cos to
              mozna uznac za mily gdest od firmy, ale tak pisac i blafac o pare kremikow?
              DZIEWCZYNY az mi wstyd za was
              • Gość: guciunia Re: zalosne! IP: *.swk.vectranet.pl 24.11.03, 17:10
                A wolisz dostac uczulenia na calej twarzy, bo kupilas kosmetyk w ciemno? Nie
                sadze.
                • Gość: ....... Re: zalosne! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 17:36
                  Tak jesteśmy żałosne.
                  Zarabiamy w większości dobrze, jesteśmy zadbane, nowoczesne, ale chcemy
                  wyłudzic kilka kremów za darmo.
                  Taka nasza natura
                  puknij się w czułko idiotko

Żeby doszło do zamówienia muszą byc próbki, nie odwrotnie...prawo rynku
              • Gość: gwiazdka Re: zalosne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 17:48
                Gość portalu: aa napisał(a):

> nie wstydzicie sie tak zebrac? rozumiem gdybys dostala przy zamowieniu cos to
                > mozna uznac za mily gdest od firmy, ale tak pisac i blafac o pare kremikow?
                > DZIEWCZYNY az mi wstyd za was

A mnie wstyd za Ciebie... zadna z nas sie nie prosi ( zreszta co niby miala by
                pisac? ze blaga o kilka kremów) jak chca to przesylaja, gdyby firmy nie bylo
                stac to by nie wysylala! zreszta firmy kosmetyczne najwieksza kase robia na
                nas - Kobietach!
                Mamy prawo do probek! i nie ma w tym nic ponizajacego tylko rozsadnego!
                przeciez lepiej prztestowac kilka np. kremow a potem sie zdecydowac. Dopiero
                procedura odwrotna ( kupic 10 i uzywac jednego bo pozostale sa beznadziejne)
                jest nielogiczna!!!
                Pozdrawiam wszystkie Probkomaniaczki :D
              • Gość: gogo nie!!! IP: *.mtnet.com.pl 24.11.03, 19:52
                dzieki nim wiem które kremy sa dla mnie i mamy ok,a które podrażniaja skóre,
                źle się wchaniają!
                gdybym kupiła w slepie taki akurat nieodpowiedni a który niby był dla mnie
                przeznaczony to zraziłabym sie do tej firmy!

!!! probki przy zakupach - no niestety panie ekspedientki rzadko kiedy mi
                cokolwiek dadza! ;((
              • Gość: graid Re: zalosne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 16:18
                Zalosna to Ty jestes... Nie wiem dlaczego w Polsce tak jest, ze przy zakupie
                kosmetykow w drogeriach czy slaepach kosmatycznych nie daja probek. We
                Wloszech do zakupionego towaru daja np probki perfum, kremow , zeli itp i nie
                jest to jedna sztuka tylko wiecej/np tak jest we wloskiej shepora/.A moze te
                probki, ktore przychodza wraz z kosmetykami do sklepu zabieraja sobie
                ekspedientki- no bo darmowe...
                • Gość: olka Re: zalosne! IP: *.znet.pl 26.11.03, 19:54
                  W Sephorze we Francji zrobiłam zakupy za zaledwie 5 euro, a dostałam dwie
                  ogromne próbki kremów Kenzo - ale byłam zdumiona!
                  • graid Re: zalosne! 27.11.03, 14:32
                    do Polski tez pewnie podsylaja takie probki, tylko, ze wcina je po drodze. Ja
                    kiedys widzialam pana, ktory handlowal probkami przy metrze centrum- mozna
                    kupic bylo u niego za bagatela 6 zl... _to jest zalosne, a nie to, ze chce sie
                    wyprobowac kremy ktore sa bardzo drogie
                  • Gość: maggie-c Re: zalosne! IP: *.27-151.libero.it 28.11.03, 10:25
                    przyklad sprzed 3 dni. Kupilam w douglasie (Italia) meska A-men wode toaletowa
                    i dostalam do niej probke zelu pod prysznic oraz balsamu do ciala Angel oraz
                    micro-spray Angel i Angel innocent.
                    Po dwoch dniach polecialam kupic cale butle zelu i balsamu, bo po probie bardzo
                    spodobaly mi sie obydwa. Do tego skusilam sie tez na krem do rak angel...
                    Z tego wynika ze dawanie probek czesto skutkuje dalszymi zakupami! Aha do
                    drugiego zakupu dostalam - dwie probki perfum, kremu milky pupa, butle 50ml
                    zelu do twarzy biotherm oraz malutkie opakowanie (format cienia do powiek)
                    perfumowanego zelu z glitterem hugo boss intense...
                    zadowolona klientka juz mysli o kolejnym zakupie.... tak to dziala...
      • Gość: marcela Re: dostałam próbki!:) IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 17:56
        proszę o namiary na farouk..
        • Gość: Nemeni Re: dostałam próbki!:) IP: *.necik.pl 24.11.03, 18:42
          www.farouk.com.pl
          e-mail: office@farouk.pl
          • Gość: jeszcze ja zalosne! IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.03, 23:00
            rozumiem ze chcesz wyprobowac jakis kosmetyk przed jego kupnem, ale zakladam
            ze chodzi o kosmetyki drogie, ktore kosztuja pare stowek.wtedy-spoko, test sie
            przyda..ale to ze zebracie probki kremikow za pare zlotych to lekka przesada.
            dla mnie jestescie zalosne!
            • Gość: wkurzona Re: zalosne! IP: *.veranet.pl / 62.89.111.* 24.11.03, 23:11
              z tym sie zgodze!
              ja ostatnio kupowalam drogi kremik w aptece i poprosilam o probki zelu i innego
              kremu tej firmy (przeciez nie bede wydawac ciezkiej kasy w ciemno nie
              sprawdziwszy wczesniej dzialania) to babsztyl powiedzial ze probek nie ma bo im
              producent przed swietami nie przysyla.. cholera! co maja swieta do probek.
              zreszta jej zle z oczu patrzylo! i wesze jakis podstep !!!
            • Gość: gizela Re: zalosne! IP: 158.194.194.* 25.11.03, 09:37
              A dla mnie to zwyczajna wymiana handlowa- za nasze dane, ktore mogą potem
              wykorzystywac w celach marketingowych, dostajemy probki i czesto potem
              kupujemy te kosmetyki, które wypróbowałyśmy, bo są dobre. Ja sama nie zawsze
              wiem, ze akurat taki krem czy maseczka w ogole są na rynku.
              I jeszcze coś- jeśli jakaś firma nawet nie zada sobie trudu, żeby mi
              odpowiedziec na maila, raczej nie kupuje potem jej produktów...

Zastanawiam się, czemu tak krzyczysz i wytaczasz ciężkie "ż"-działa
              ("żałosne", "żebranina")- jesli jest to dla Ciebie niesmaczne, nie baw się z
              nami, po prostu. Podobnie jest przecież z grami komputerowymi - najpierw
              sciaga się demo, a dopiero potem kupuje gre. I nikogo to jakoś nie oburza.
              Wiesz, na tym polega kapitalizm, ze nie kupujesz kota w worku.
            • Gość: raczek Re: zalosne! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 25.11.03, 09:54
              moja droga koleżanko, wytykanie komuś mizerii finansowej nie świadczy najlepiej
              o Twoim wychowaniu. weź łaskawiepod uwagę, że dla kogoś kwota 50 zł. za krem nie
              jest wydatkiem poczynionym ot tak sobie, dlatego może warto byłoby najpierw
              sprawdzić czy kosmetyk spełnia nasze oczekiwania. prośba o przesłanie próbek
              konkretnych kosmetyków nie jest żebraniem, lecz koniecznością w przypadku gdy
              nie można liczyć na otrzymanie testerów w sklepach. nie zdarzyło mi się nigdy
              otrzymać próbek przy zakupie innych kosmetyków bez względu na to, czy był to
              empik, sephora czy zwyczajna drogeria. nie dotyczy to oczywiście perfum, których
              testerki miłe Panie chętnie dorzucają. próbki kremu czy podkładu nie dostałam nigdy.
      • Gość: bea Re: dostałam próbki!:) IP: *.man.ats.pl 25.11.03, 12:11
        bardzo proszę o namiary na thalgo , czyli Chmurki, używałam kremu pod oczy ,
        ale na poczatku dostałam próbkę od swojej kosmetyczki, chciałam inne kremy
        przetestować (ten pod oczy dla mnie super), ale trzeba b, długo czekać na te
        próbki u kosmetyczki ( albo są albo nie)i potem długo na sam krem.
        Poz.
        • albert36 Re: dostałam próbki!:) 25.11.03, 12:57
          chmurka@chmurka.pl
          www.chmurka.pl
          • Gość: bea Re: dostałam próbki!:) IP: *.man.ats.pl 25.11.03, 14:10
            dzięki
      • Gość: szpilka Re: dostałam próbki!:) IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 14:27
        witam:)
        mogłabys podac adres mailowy do kolastyny i flosleku...
        thx:)
        • albert36 Re: dostałam próbki!:) 25.11.03, 14:50
          kolastyna@kolastyna.com.pl
          Flosleku nie znam
        • Gość: Nemeni Re: dostałam próbki!:) IP: *.necik.pl 25.11.03, 14:55
          biuro@floslek.com.pl :)
      • Gość: Olwi Re: dostałam próbki!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 15:40
        Bzinka!!
        Czy moglabys podac strony internetowei i mail'e tych firm do ktorych pisalas
        m.in.:Kolastyna,Ziaja,Dax Cosmetix,Eris,Dermika,Soraya...
        A prosbe wysyklalas mail'em,tak?
        Czy prosilas o konkretne probki czy o jakiekolwiek?Napisz mniej wiecej co
        pisalas?
        Odpisz na forum lub na moja poczte: olwer1@wp.pl
        Dzieki z gory!!
    • Gość: Ethlinn Re: dostałam próbki!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 17:07
      Dostałam dziś próbki z Dermedic. Co prawda tylko dwie, ale akurat tych kremów
      nad którymi się zastanawiałam.
      Co do przydatności próbek, to niech poświadczy o niej fakt, że np. kosmetyki
      Dermiki w ogóle mi nie pasują - o czym mogłam sie przekonać właśnie dzięki
      próbkom. Te co mi zostały oddałam koleżance - może jej bardziej będą pasowały.
      • Gość: Ania Re: dostałam próbki!:) IP: 195.245.213.* 26.11.03, 12:16
        A czy La Roche, Pounds, loreal, albo Vichy też wysyłają próbki? Jeśli tak to
        poproisłabym o adres strony i email.
        • Gość: Ethlinn Re: dostałam próbki!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 18:08
          Nie wiem czy Vichy wysyła, ale na pewno próbki można dostać w aptekach (chociaż
          to zależy chyba czasem od humoru pani w aptece).
    • Gość: Ethlinn Re: dostałam próbki!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 22:42
      mmmm, właśnie posmarowałam się Hydrain 2. Pachnie bardzo ładnie...
      • Gość: madusiak adres mailowy Sorayi IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.11.03, 19:31
        no własnie jakos na stronieich nie moge znależć. A system próbkowy wcale nie
        jest żałosny.ja mam wymagajaca dosc cere do tego odwodniona i na serio trudno
        mi znalezc odpowiedni krem, a nie stac mnie na wywalanie pieniedzy w bloto
        • garbatowska Re: adres mailowy Sorayi 27.11.03, 21:52
          właśnie też nie wiem skąd go wyszperać buuuu
          będę wdzieczna za każda podpowiedz pozdrawiam
          • Gość: M. Re: adres mailowy Soraya IP: *.zefa.pl 11.12.03, 10:50
            Podnosze wątek
            jaki jest adres mailowy do soraya na który można napisac zeby dostać próbki???
            • Gość: Klara Re: adres mailowy Soraya IP: *.pl 11.12.03, 11:11
              Ja wysłałam na soraya@soraya.com.pl
              Nie wiem czy to dobry mail, ale gdzieś poszło:)))
              Dostałam próbki od Kolastyny i Ziaji. ZErisu i Thalgo napisałi, ze już w tym roku nie będzie, mam napisać za 1,5 miesiąca.
              • madusiak a ja czekam i nic 11.12.03, 14:27
                dostalam z Daxa szybko za to z Zaji odpisali podajac adres sklepu gdzie znajde
                ich probki. Czekam na Eris, Soraye, Kolastyne i kilka innych.
                • myshen82 Re: a ja czekam i nic 11.12.03, 18:49
                  a ja dostałam dzisiaj od Flos Leku, co prawda nie wszystkie dla mnie (krem
                  przeciwzmarszczkowy i pod oczy) ale oddam mamie. Dostalam tez odpowiedz z
                  Erisu, ze dosane od nich probki, natomiast od Ziaji tylko mail z info gdzie
                  mozna kupic ich kosmetyki. Z Thalgo, ze niestety nie maja juz probek, ale moze
                  niedlugo...
                  Pozdrawiam!
    • Gość: alinka Re: dostałam próbki!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 18:52
      ja tez dzis dostałam od Ziaji po 3 dniach od wysłania mailu wiec bardzo szybko
      i bogato;),maile potwierdzajace ze wysla probki od wszystkich tylko thalgo
      napisałi ze nie wysyłaja zapraszaja do firmowych salonow gdzie probki mozna
      dostac .pzdr.
      • Gość: madusiak Re: dostałam próbki!:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.12.03, 22:35
        ok czekam cierpliwie to nawet fajna zabawa...kto odpowie...dzis dostałanmz
        dermedic i z Norela po dwa kremy dla młodej cery(czyli dla mnie) i dwa dla mamy
        ( bo prosilam o nie) do tego adres sklepu gdzie mozna kupic ich kremy i
        wszystkie kosmetyki i kuponik rabatowy tzn wizytowke rabatowa-chyba
        wilokrotnego uzytku...mysle ze probki to doskonaly sposob na wyprobowanie
        najlepszego kosmetyku dla siebie a dla firmy na zdobycie klienta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka