Gość: Kinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 15:44 Prosze podajcie strony roznych firm od ktorych mozna dostac probki. Co sie pisze w takiej prosbie?Prosi sie o konkretne probki czy jakiekolwiek? To sie wysyla mail'em? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nemeni Re: PRÓBKI !! IP: *.necik.pl 26.11.03, 16:12 Litości!!! Śledzcie uważnie forum, bo było o tym chyba już tysiące razy!!! Wyśilcie się trochę i poszukajcie kilka postów dalej a nie pytajcie w kółko o to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: PRÓBKI !! 26.11.03, 16:20 Po co w takim razie otwierasz te posty?!?!? nie trać cennej energii! Widze, ze nie tylko mi tak miło odpowiadasz:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemeni Re: PRÓBKI !! IP: *.necik.pl 26.11.03, 16:26 myshen82 napisała: > Po co w takim razie otwierasz te posty?!?!? nie trać cennej energii! > Widze, ze nie tylko mi tak miło odpowiadasz:((( Myshen, a można spytać, kiedy to ja Ci niemiło odpowiedziałam? Nie mylisz mnie czasami z kimś,hm? Bo ja sobie nie przypominam.. Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: PRÓBKI !! 26.11.03, 16:29 o rany, faktycznie nie ty, ale przed chwila dostalam podobna odpowiedz i sie pomylilam. sorry. ALe wracajac do tematu - nie wsciekajcie sie ze tyle jest podobnych watkow - i nie komentujcie tego, bo nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkaa Re: PRÓBKI !! 26.11.03, 18:56 Wchodz na strony znanych Ci firm kosmetycznych (adresy znajdziesz przez wyszukiwarke) a nastepnie szukasz maila do nich (najczesciej maja jakis kontakt) i piszesz tam! Odpowiedz Link Zgłoś