ingusha 15.04.09, 23:23 słyszałyście o ogólnopolskim badaniu zdrowia skóry? dostałam ostatnio ulotke w aptece. Ma sie to odbywac w 5 miastach. 17-19 są w warszawie. Któraś z was idzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola5777 Re: badania skóry 23.04.09, 14:51 Badania sa zupełnie darmowe.Pozwole sobie wrzucic link do nich www.iwostin.pl/badanie/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: badania skóry 23.04.09, 20:49 moja uwaga nie byla glupia, a twoj komentarz jest taki jaki jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: badania skóry 16.04.09, 16:13 pewnie dni zdrowej skóry vichy. powtarzaja to co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ingusha Re: badania skóry 23.04.09, 20:12 Nie nie, to nie vichy. To nasza firma iwostin to organizuje. W sumie pod względem jakości bardzo zblizone kosmetyki. Też dla wrażliwców. Bylam w Warszawie i musze powiedzieć, że pełen profesjonalizm. Polecam wam. Będą jeszcze w Krakowie, Poznaniu, Szczecinie i Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
puterko00 Re: badania skóry 24.04.09, 14:03 A czy któras z Was tam była ? Zwykle podczas takich badań dostaje sie jakies próbki produktów , ciekawa jestem jak w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
ingusha Re: badania skóry 24.04.09, 20:24 No przecież napisalam, że bylam w Warszwie...nie ma próbek. dobierają odpowiednie kosmetyki i można je kupić na miejscu. Za zakup dają gratis nowoczesny antyperspirant aspiria. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: badania skóry 24.04.09, 21:24 Był ktoś dziś w Galerii Krakowskiej? Jak wrażenia? Może jutro się wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś