basiek13 26.04.09, 22:01 Czy mogę położyć na ten krem Juvit C? Diroseal stosuje na noc, miejscowo ale lekko przywykłam do Juvitu c bo widzę efekt, znikają przebarwienia, skóra jędrniejsza ale boję się takiej mieszanki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Diroseal Avene i wit.C 28.04.09, 16:22 możesz. o ile żaden z tych środków nie wywołuje u ciebie podrażnień. Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: Diroseal Avene i wit.C 28.04.09, 20:19 dziękuję za odpowiedz osobno nie wywołują podrażnień ale obawiałam się,że jak połączę je to wybuchną:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_monika Re: Diroseal Avene i wit.C 28.04.09, 22:04 A nie lepiej nakladac Juvit C na dzien pod krem z wysokim filtrem? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Diroseal Avene i wit.C 12.07.09, 23:49 marta_monika napisała: > A nie lepiej nakladac Juvit C na dzien pod krem z wysokim filtrem? Lepiej. Ja bym nie łączyła od razu po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Diroseal Avene i wit.C 12.07.09, 23:55 też dobrze. witamina c zastosowana pod krem z filtrem zwiększa korzyści wynikające z ochrony przeciwsłonecznej. o ile ci się to wszystko wchłonie- cery mieszane zwykle wolą serum z witaminą c na bazie wody a nie gliceryny (jak juvit) Odpowiedz Link Zgłoś