ksiuncha3 05.05.09, 12:57 był ktoś? jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werronkaa Re: peeling kawitacyjny w der-med 05.05.09, 13:09 yyy, a co to jest za peeling, bo pierwsze słyszę? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
ksiuncha3 Re: peeling kawitacyjny w der-med 05.05.09, 14:32 to takie oczyszczanie skóry za pomocą ultradzwięków. Oczyszcza świetnie skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
werronkaa Re: peeling kawitacyjny w der-med 05.05.09, 14:42 A to jest na całe ciało czy tylko na jakąś część? Mi by się przydał jakiś porządny peeling na ramiona i uda, bo mam strasznie chropowate :/ Tyle że jakoś zawsze wierzyłam domowym sposobom :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ksiuncha3 Re: peeling kawitacyjny w der-med 05.05.09, 14:46 wiesz ja robiłam tylko na twarz, ale wiem że można też na szyje i dekolt. nie mam pojęcia co z innymi częściami ciała. ale myślę że nie powinno być problemu Odpowiedz Link Zgłoś
werronkaa Re: peeling kawitacyjny w der-med 05.05.09, 15:13 Hmm, a w każdym gabinecie to robią, czy nie? Bo szczerze mówiąc nie widziałam u mojej kosmetyczki żadnych 'dziwnych' urządzeń przy fotelu do zabiegów na twarz, ani nic nie wspominała o czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiuncha3 Re: peeling kawitacyjny w der-med 05.05.09, 15:16 nie wiem czy w każdym. Na pewno robią w Der Med (maja swoje siedziby w większych miastach). Musisz zapytać w swoim salonie, może urządzenie nie stoi cały czas przy fotelu Odpowiedz Link Zgłoś
werronkaa Re: peeling kawitacyjny w der-med 05.05.09, 17:14 oooo, wygooglowalam sobie ten dermed, i są w Krakowie :D Ile taka przyjemność kosztuje? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
msdracula Re: peeling kawitacyjny w der-med 07.05.09, 11:22 byłam wczoraj w DER-MED, ale nie na kawitacyjnym tylko zwykłym peelingu :) jestem bardzo zadowolona, skóra jest gładziutka i jeszcze ten zapach! miałam też później robiony masaż pleców, rewelacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiuncha3 Re: peeling kawitacyjny w der-med 07.05.09, 13:14 następnym razem wybierz się na kawitacje jest znacznie bardziej skuteczna od zwyklego peelingu Odpowiedz Link Zgłoś
lili_psotka Re: peeling kawitacyjny w der-med 13.05.09, 17:31 Hej. Ja bylam na tym peelingu i wlasnie w der-med. Moje wrazenia sa bardzo pozytywne. Spodziewalam sie jakiegos szorowania na mojej twarzy, ale sam peeling byl bardzo przyjemny, delikatny. A mimo to skora po zabiegu oczyszczona i odswiezona. Odpowiedz Link Zgłoś