yagienka 12.12.03, 13:55 kupiłam kilka dni temu i... czekam na efekty. doczekam się? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setorika Re: Silica-bierzecie? 12.12.03, 14:12 doczekasz, ale bierz 2 pastylki dziennie przez 2 tygodnie, a potem już po jednej. Efekt najszybciej po miesiącu. Ale jest. Ja biorę 2, potem miesiąc przerwy i od nowa. Pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Silica-bierzecie? IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 16:19 biorę, zachęcona efektami jakie osiągnęła koleżanka( po dwóch opakowaniach). włosy zaczęły jej rosnąć jak szalone, byłam pod wrażeniem i wtedy zdradziła mi swój sekret :). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Silica-bierzecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 16:29 a co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Silica-bierzecie? 13.12.03, 11:42 preparat wzmacniający włosy i paznokcie, ziołowy, w aptece bez recepty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Silica-bierzecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 15:01 A ja mam po zazyciu nawet tylko 1 pastylki S T R A SZ L I W E uczulenie :(((((( a tak liczylam na piekne paznokcie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zemfira Re: Silica-bierzecie? IP: 5.2.1R1D* / 217.17.233.* 13.12.03, 15:15 a ile to kosztuje i czy ktos wie czy mozna kupic przez internet? (nie mieszkam w polsce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Silica-bierzecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 15:18 silica jest taniutka... okolo 5 - 6 zł za opakowanie (20 tabletek) a przez internet to nie mam pojecia czy da sie to kupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Silica-bierzecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:06 ile koszt ??? ja kupowałam jakieś 2 tygodnie temi i za opakowanie tabletek płaciłam 18 zł pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Silica-bierzecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:14 ja kupowalam tez okolo 2 tyg temu i zaplacilam okolo 6 zł w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka301 Re: Silica-bierzecie? IP: *.artcom.pl / *.artcom.pl 13.12.03, 17:26 Koszt zależy od opakowania. 50 tabletek kosztuje około 16 zł, ja za 100 dałam 24 zł Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: Silica-bierzecie? 13.12.03, 20:41 Ja wzielam do tej pory 40 tabletek-po jednej dziennie. Efekt-zaczely mi rosnac wlosy, juz mniej wiecej po trzech tygodniach przyjmowania tabletek. Jezeli chodzi o cere-zadnych zmian. pozdrawiam (szczegolnie Kasie Ł. za Świetokrzyskiego w Gdansku:) Odpowiedz Link Zgłoś
anikl Re: Silica-bierzecie? 13.12.03, 23:57 Biorę po 1 tabletce, już od pięciu miesięcy. Od jakiś dwóch mam SUPER paznokcie!! Ale bardziej chodziło mi o włosy - przestały nadmiernie wypadać, ale wciąż czekam na więcej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska a co z MERZ SPECIAL?? IP: *.chello.pl 14.12.03, 00:33 ja sie wykosztowalam na drozsze tabletki a tu widze ze te tansze daja efekty. na razie biore 2 tygodnie i nie widze poprawy, ale mam nadzieje ze po miesiacu nastapi?? napiszcie czy macie jakies doswiadczenia bo moze na marno wydaje pieniadze. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: a co z MERZ SPECIAL?? 14.12.03, 11:16 u mnie nie zadziałał, włosy mam w porządku ale chodziło mi głównie o paznokcie, brałam 2 miesiące i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Silica-bierzecie? 14.12.03, 01:52 mi po nich zaczęły rosnąć w szalonym tempie włosy i paznokcie (z tego ostatniego efektu to nie bardzo byłam zadowolona ;) ). wolałabym, żeby bardziej wzmacniały włosy, ale co tam... przynajmniej są długie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek10 Re: Silica-bierzecie? 14.12.03, 14:04 Ja biorę po jednej dziennie, zaczęłam trzeci listek, wyraźna poprawa stanu paznokci i o to mi chodziło, bo było tragicznie. Włosy zawsze miałam super, szybko rosnące. Odpowiedz Link Zgłoś
bayan Re: Silica-bierzecie? 14.12.03, 19:42 Hej A może mi ktoś podać skład Silicy? Witaminy czy składniki mineralne i ich dawki. Byłabym bardzo wdzięczna. Ja osobiście biorę VitaFem ale coraz większą ochotę dostaję na Silicę - i to dzieki Wam :D Tylko ciekawi mnie ilość składników w tym preparacie. Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
krajka Re: Silica-bierzecie? 15.12.03, 10:27 A ja mam pytanie z gatunku "żołądkowych":-)) Jakiej wielkości i maści są te tabletki? Łykałam wiosną Vitapil ale mój żołądek zaczął się buntować a chętnie wrócilabym do witaminek na włosy i paznokcie(znaczy się były efekty) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek10 Re: Silica-bierzecie? 15.12.03, 10:59 Średniej wielkości okrągłe szare tabletki bez specjalnego smaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Silica-bierzecie? IP: *.widzew.net / *.widzew.net 15.12.03, 11:03 Tu jest dokładny opis dotyczący tego prepatatu. Pozdrawiam naturell.a0.pl/produkty.php?pozycja=17&typ_poz=silica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Silica-bierzecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:57 A co sądzicie o skrzypie z witaminami? Szczerze mówiąc biore od miesiąca i nie widzę żadnej poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Silica-bierzecie? IP: *.acn.pl 16.12.03, 15:03 A znacie factów, którzy brali i im też odrastają? Chodzi mi o to, czy to pomaga na łysienie typu męskiego. Help! Mój facet nie ma 25 lat, a już rok temu zaczął łysieć. Stosowaliśmy WSZYSTKO oprócz Propecii (za droga, skutki uboczne itp). Odpowiedz Link Zgłoś