Dodaj do ulubionych

Silica-bierzecie?

12.12.03, 13:55
kupiłam kilka dni temu i... czekam na efekty.
doczekam się? ;)
Obserwuj wątek
    • setorika Re: Silica-bierzecie? 12.12.03, 14:12
      doczekasz, ale bierz 2 pastylki dziennie przez 2 tygodnie, a potem już po
      jednej. Efekt najszybciej po miesiącu. Ale jest. Ja biorę 2, potem miesiąc
      przerwy i od nowa.
      Pozdrawiam i polecam.
      • bubster Re: Silica-bierzecie? 12.12.03, 15:42
        a co to jest?
    • Gość: jula Re: Silica-bierzecie? IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 16:19
      biorę, zachęcona efektami jakie osiągnęła koleżanka( po dwóch opakowaniach).
      włosy zaczęły jej rosnąć jak szalone, byłam pod wrażeniem i wtedy zdradziła mi
      swój sekret :).
      pozdrawiam
      • Gość: ola Re: Silica-bierzecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 16:29
        a co to jest?
        • setorika Re: Silica-bierzecie? 13.12.03, 11:42
          preparat wzmacniający włosy i paznokcie, ziołowy, w aptece bez recepty
    • Gość: gwiazdka Re: Silica-bierzecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 15:01
      A ja mam po zazyciu nawet tylko 1 pastylki S T R A SZ L I W E uczulenie :((((((
      a tak liczylam na piekne paznokcie :(((
      • Gość: zemfira Re: Silica-bierzecie? IP: 5.2.1R1D* / 217.17.233.* 13.12.03, 15:15
        a ile to kosztuje i czy ktos wie czy mozna kupic przez internet? (nie mieszkam
        w polsce)
        • Gość: gwiazdka Re: Silica-bierzecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 15:18
          silica jest taniutka...
          okolo 5 - 6 zł za opakowanie (20 tabletek)
          a przez internet to nie mam pojecia czy da sie to kupic
          • zemfira_ Re: Silica-bierzecie? 13.12.03, 15:24
            ok. dzieki
          • Gość: magda Re: Silica-bierzecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:06
            ile koszt ??? ja kupowałam jakieś 2 tygodnie temi i za opakowanie tabletek
            płaciłam 18 zł
            pozdr
            • Gość: gwiazdka Re: Silica-bierzecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:14
              ja kupowalam tez okolo 2 tyg temu i zaplacilam okolo 6 zł w aptece
              • Gość: kruszynka301 Re: Silica-bierzecie? IP: *.artcom.pl / *.artcom.pl 13.12.03, 17:26
                Koszt zależy od opakowania. 50 tabletek kosztuje około 16 zł, ja za 100 dałam
                24 zł
                • maga19 Re: Silica-bierzecie? 13.12.03, 20:41
                  Ja wzielam do tej pory 40 tabletek-po jednej dziennie. Efekt-zaczely mi rosnac
                  wlosy, juz mniej wiecej po trzech tygodniach przyjmowania tabletek. Jezeli
                  chodzi o cere-zadnych zmian. pozdrawiam (szczegolnie Kasie Ł. za
                  Świetokrzyskiego w Gdansku:)
                  • anikl Re: Silica-bierzecie? 13.12.03, 23:57
                    Biorę po 1 tabletce, już od pięciu miesięcy. Od jakiś dwóch
                    mam SUPER paznokcie!! Ale bardziej chodziło mi o włosy - przestały
                    nadmiernie wypadać, ale wciąż czekam na więcej :-)
    • Gość: eska a co z MERZ SPECIAL?? IP: *.chello.pl 14.12.03, 00:33
      ja sie wykosztowalam na drozsze tabletki a tu widze ze te tansze daja efekty.
      na razie biore 2 tygodnie i nie widze poprawy, ale mam nadzieje ze po miesiacu
      nastapi?? napiszcie czy macie jakies doswiadczenia bo moze na marno wydaje
      pieniadze. dzieki
      • setorika Re: a co z MERZ SPECIAL?? 14.12.03, 11:16
        u mnie nie zadziałał, włosy mam w porządku ale chodziło mi głównie o paznokcie,
        brałam 2 miesiące i nic.
    • elve Re: Silica-bierzecie? 14.12.03, 01:52
      mi po nich zaczęły rosnąć w szalonym tempie włosy i paznokcie (z tego
      ostatniego efektu to nie bardzo byłam zadowolona ;) ). wolałabym, żeby
      bardziej wzmacniały włosy, ale co tam... przynajmniej są długie :)
    • kasiulek10 Re: Silica-bierzecie? 14.12.03, 14:04
      Ja biorę po jednej dziennie, zaczęłam trzeci listek, wyraźna poprawa stanu
      paznokci i o to mi chodziło, bo było tragicznie. Włosy zawsze miałam super,
      szybko rosnące.
      • bayan Re: Silica-bierzecie? 14.12.03, 19:42
        Hej
        A może mi ktoś podać skład Silicy? Witaminy czy składniki mineralne i ich
        dawki. Byłabym bardzo wdzięczna. Ja osobiście biorę VitaFem ale coraz większą
        ochotę dostaję na Silicę - i to dzieki Wam :D Tylko ciekawi mnie ilość
        składników w tym preparacie.
        Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
        • krajka Re: Silica-bierzecie? 15.12.03, 10:27
          A ja mam pytanie z gatunku "żołądkowych":-)) Jakiej wielkości i maści są te
          tabletki? Łykałam wiosną Vitapil ale mój żołądek zaczął się buntować a chętnie
          wrócilabym do witaminek na włosy i paznokcie(znaczy się były efekty)
          Pozdr.
          • kasiulek10 Re: Silica-bierzecie? 15.12.03, 10:59
            Średniej wielkości okrągłe szare tabletki bez specjalnego smaku
    • Gość: S. Re: Silica-bierzecie? IP: *.widzew.net / *.widzew.net 15.12.03, 11:03
      Tu jest dokładny opis dotyczący tego prepatatu. Pozdrawiam
      naturell.a0.pl/produkty.php?pozycja=17&typ_poz=silica
      • Gość: iv Re: Silica-bierzecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:57
        A co sądzicie o skrzypie z witaminami? Szczerze mówiąc biore od miesiąca i nie
        widzę żadnej poprawy.
        • Gość: kola Re: Silica-bierzecie? IP: *.acn.pl 16.12.03, 15:03
          A znacie factów, którzy brali i im też odrastają? Chodzi mi o to, czy to
          pomaga na łysienie typu męskiego. Help! Mój facet nie ma 25 lat, a już rok
          temu zaczął łysieć. Stosowaliśmy WSZYSTKO oprócz Propecii (za droga, skutki
          uboczne itp).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka