Dodaj do ulubionych

baleyage na wlosach ciamnych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 14:56
mam ciemne brazowe wlosy i chcialam zrobic soebie baleyage..jaki kolor pasuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: mak Re: baleyage na wlosach ciamnych IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 15:59
      Pytanie czy wogóle wyjdzie. Ja chciałam zrobić taki czerwony, mam czarne
      wlosy. Bylam u fryzjera, dwa razy probowalismy i nic nie chwycilo, nawet
      blasku czerwonego nie bylo- totalnie nic.
      • daruma666 Re: baleyage na wlosach ciamnych 14.12.03, 23:17
        zalezy od struktury wlosa....
    • setorika Re: baleyage na wlosach ciamnych 15.12.03, 10:59
      Dziewczyny, co Wy z tym balejażem?? Ogólnie efekt jest taki, że co druga
      wygląda tak samo na ulicy, albo ma ohydne pasma typu zebra jak Barbi z Big
      Brothera albo Beata Chmielowska-Olech z Teleexpressu (jakieś 2 miesiące temu).
      Do tego jeszcze różowe okulary, kaszkiet, spodnie w paski i co druga na ulicy
      to Anastacia. Więcej wyobraźni! Jest tyle pięknych kolorów! Można je ze soba
      komponować, ale bez rażących kontrastów. Dajcie sie skusić na profesjonalną
      koloryzację w dobrym salonie ale za rozsadne pieniądze ;)
      • annaoke Re: baleyage na wlosach ciamnych 15.12.03, 14:43
        A jaki salon proponujesz??? Jestem z W-wy.
        • setorika Re: baleyage na wlosach ciamnych 15.12.03, 14:55
          Ja nie jestem z Warszawy, ale u nas jest np. Camille Alban, nawet jedna moja
          znajoma fryzjerka wyjechała do Wa-wy do CA, wcześniej pracowała tu u nas. Nie
          wiem jakie u Was są ceny, słyszy się, że nienormalne, ja płaciłam za
          koloryzację na włosy półdługie 220 zł ze strzyżeniem i modelowaniem.
          • Gość: go Re: baleyage na wlosach ciamnych IP: 195.205.251.* 15.12.03, 16:27
            w CA w Warszawie za balejaż zapłaciłam ostatnio 180 zł (jeden kolor)

co do ciemnych włosów (i w ogóle wszystkich) toleruję tylko balejaż w kolorze o
            ton jaśniejszym od naturalnego-efektem sa refleksy rozświetlające kolor, na
            ciemnych włosach bardzo ładnie to wyglada
            • Gość: go Re: baleyage na wlosach ciamnych IP: 195.205.251.* 15.12.03, 16:28
              acha, też na półdługie i z modelowaniem i strzyżeniem, czyżby tak się u nich
              ceny różniły?
              • annaoke Re: baleyage na wlosach ciamnych 15.12.03, 22:27
                I co ładnie farbują w Camille Albane?? Warto tam pójśc?? Maja dobre farby??
                • Gość: go Re: baleyage na wlosach ciamnych IP: 195.205.251.* 16.12.03, 12:16
                  jak to w takich sieciach fryzjerskich wszystko zależy od tego, do jakiego
                  trafisz fryzjera-moze być utalentowany, a może wręcz przeciwnie, jak wszędzie.
                  ja chodzę do CA w Wileńskiej, jest zawsze mało ludzi i leci fajna muzyka (nie
                  cierpię tych wszystkich przebojów fryzjerskich). farby Loreal, czyli standard.
                  • setorika Re: baleyage na wlosach ciamnych 16.12.03, 13:26
                    podpisuję się pod tym i dziewczyny pamiętajcie, jeśli korzystacie z rady
                    fryzjera ale proponowana kolorystyka Was nie przekonuje, to nie dajcie się
                    omamić tylko poproście o coś innego, precyzując minimalnie Wasze oczekiwania.
                    Nie ma nic gorszego niż wydane pieniądz, łzy tuż za wyjściem i próby
                    doprowadzenia się do "stanu używalności" w domu.
                    • Gość: ixi Re: baleyage na wlosach ciamnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 13:29
                      Radze unikac farb Welli - szybko się splukują. Najlepszy jest chyba L'oreal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka