Gość: mirabelka7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 12:46 Witam! Od dawna szukam w perfumeriach tego zapachu, jednak bezskutecznie. Czy ktoras z Was może widziała owe perfumy. Z góry dziękuję za informację. pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirabelka7 Re: Escada Loving Bouquet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:55 Proszę o pomoc. Może znacie jakieś adresy perfumerii internetowych, w których mogłabym nabyć te perfumy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet Re: Escada Loving Bouquet 15.12.03, 21:02 Jesli mozesz kupic w sklepach int. zagranicznych to sa m.in. w perfumemart.com czy parfum1.com Sprobuj poszukac w Google'u. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabelka7 Re: Escada Loving Bouquet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 22:07 Dziękuję za pomoc, ale jestem zainteresowna raczej polskimi sklepami intrnetowym a najchętniej kupiłabym w sprzedaży bezpośrednej. Czy nikt nie widział tych perfum? np. w warszawskich perfumeriach (często bywam w stolicy) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: Escada Loving Bouquet IP: *.net / *.tv 22.12.03, 23:05 raczej nie bedzie w sklepach, to była edycja jednoroczna; przypomnialas mi o tym zapachu, to był moj ulubiony parę lat temu i nawet jeszcze troche sie zachowało; ja mam taki zwyczja dziwny ze nigdy nie zużywam perfum do końca i zostawiam sobie na pamiątkę flakon z resztką, nazbierala sie juz tego niezła kolekcja i teraz sobie powącham Loving Boquet... Odpowiedz Link Zgłoś