Dodaj do ulubionych

Fryzjer Ursynów/Mokotów

14.07.09, 12:55
Witam,

Wiem, że wątek z fryzjerem na Ursynowie/ Mokotowie powtarzł się w nieskończoność.Zależy mi na koloryzacji+ podcięcie długich włosów.

Wybrałam sobie trzy salony i bardzo bym była wdzięczna za wasze opinie- chyba, że macie jeszcze jakieś inne salony:)!

1.Ostre cięcie na Ursynowie
www.ostreciecie.pl/index.html
2. Salon Fryzjersko-Kosmetyczny ul. Orzycka 6 Mokotów
www.salonfryzjerski.fryzjerzy.pl/index.php
3. Salon Trend na Ursynowie.

Obserwuj wątek
    • majka_le Re: Fryzjer Ursynów/Mokotów 14.07.09, 13:22
      I jeszcze znalazłam Dermika na ursynowie??!!!

Proszę o opinie!

Dzięki
    • anna_niezadowolona odradzam Fryzjernię w Pasażu Ursynowskim 16.07.09, 21:29
      Poszłam do Fryzjernii na małe podcięcie, bo moja fryzjerka była na urlopie.
      Oddałam się w ręce młodej dziewczyny, którą poprosiłam tylko o małe podcięcie,
      bo moja fryzura śreniej długości zaczęła tracić kształt. Pani bezceremonialnie
      zabrała się do pracy, niestety nie widziałam, co robi z tyłu glowy.... Niestety,
      bo potem okazało się, że lewdo meszek mi tam zostawiła ! Fryzjerka spytała mnie
      - czy włosy na ucho czy za ucho. A ponieważ noszę włosy zawsze zaczesane za
      ucho, powiedziałam - za ucho, po czym ta panna wygoliła mnie niemal jak
      mężczyznę !!! Dookoła ucha jestem prawie łysa. Niemal z wrzaskiem ją
      powstrzymałam, a ona na to,, cytuje - "no to się nie dogadałyśmy, teraz i tak
      się nie doklei " !!! (sic !) zdecydowanie nie pocelam salonu Fryzjernia na
      Ursynowie, całkowity brak profesjonalizmu i panienki, które przyszły tam po
      tygodniowym eksternistycznym kursie fryzjerstwa.
      • weronika Re: odradzam Fryzjernię w Pasażu Ursynowskim 17.07.09, 14:03

Ja bardzo polecam Andżelikę w Hair Copfie w GM.
        • arkadius99 Re: odradzam Fryzjernię w Pasażu Ursynowskim 02.10.09, 10:55
          A ja polecam salon ANETA na ulicy Pięciolinii 3, fryzjerki potrafią doradzić
          bardzo fajną fryzurę, słuchają co się do nich mówi, a najważniejsze, mają super
          nowość, a mianowicie gorące nożyczki do strzyżenia regeneracyjnego, po których
          włosy są super, nie rozdwajają się, nie kruszą i bardzo fajnie się układają,
          gorąco polecam, no i ceny mają również bardzo przystępne.
          • amamutek Re: a ja polecam k&K wąwozowa 07.10.09, 09:46
            P. Artur lub p. Edyta
            • ding_yun Re: a ja polecam k&K wąwozowa 07.10.09, 15:45
              Dołączam się do pochwał pana Artura z K&K na wąwozowej. Niestety, to dość drogi
              salon.
    • tosja Polecam Mariolę z capilli na Kabackim Dukcie 16.10.09, 11:34
      kwestia gustu. Mi odpowiada. Mają stronkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka