Dodaj do ulubionych

Poparzenia po solarium.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:40
Pytanie do wszystkich osób "lubiących" solarium-
Podrażnienia skóry ,poparzenia ,alergia czy osoby korzystające
z solarium mają przykre doświadczenie?

Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: Poparzenia po solarium. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 08:16
      Jak najbardziej - mój chłopak (głupotę zrobił) chciał latem się szybko opalić i
      nic mi nie mówiąc skorzystał z solarium a że ma jasną karnacę za bardzo go
      przypiekło! - musiłam przez kilka dni okładać go kwaśnym mlekiem!!! wyglądał
      jak rak!
    • Gość: katinka Re: Poparzenia po solarium. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 09:16
      No zdarzyło się, już wiem, że nie warto w ostatniej chwiwli próbować robić się
      na czekoladkę...:( Świetnie pomaga bepanthen - maśc, krem, balsam - jak komu
      wygodnie.
      Aha, poparzenie może się również pojawić po krótkim czasie opalania,
      jesli "oszczędny" właściciel nie wymienia lamp...
    • Gość: gwiazdka Re: Poparzenia po solarium. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 09:49
      ja kiedys strasznie spieklam pupe :-D

Teraz mam nauczke i jak juz czuje ze posladki maja dosc to podkladam papierowy
      recznik
    • Gość: mała Re: Poparzenia po solarium. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 10:44
      Niestety mam przykre doświadczenie .Po solarium pojawiło się miejsce bardzo
      swędzące - nie miałam wcześniej nic podobnego, przestraszyłam się
      strasznie .Pobiegłam do dermatologa, dostałam maść sterydową nie dowiedziałam
      się co to jest .
      Dziewczyny uważajcie nie ma żartów można potem bardzo żałować!

• Gość: kaja Re: Poparzenia po solarium. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 12:53
        A grzybica? niby dezynfekują te łóżka ale ktoś nago leżał tam przed nami -
        najgorzej to sobie to wyobrazić
    • Gość: pola Re: Poparzenia po solarium. IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 25.12.03, 13:19
      tez sie dolaczam, latem spieszylo mi sie, poszlam na solarium, seanse 3 razy
      po 10 minut, dzien po dniu, poparzone posladki, bolalo jak diabli i kilka
      ladnych tygodni nie moglam zalozyc ukochanego kostiumu kapielowego, ehh, nie
      mowiac o plamkach na plecach, z ktorymi juz sie pogodzilam po prostu... wiecej
      na solarium nie pojde, najwidoczniej moja skora nie znosi takiego
      promieniowania, lozko bylo nowe, bo widzialam atest (naklejka firmowa,
      pofaytogowalam sie i sprawdzilam rzetelnosc wlasciela solarium). pomijam juz
      fakt, ze solarium to solarium, sztuczny odcien i wydaje mi sie, ze latwo
      rozronic jego nienaturalnosc, zwlaszcza jak sie przesadzi... niektore kobiety
      to lubie, ja chyba na dluzszy czas podziekuje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka