justynah82 13.08.09, 18:25 czy ktos zna ta ``Superapteke``, chodzi oczywiscie o apteke internetowa. Ja dzis zlozylam zamowienie i pelna jetsem rozczarowan. Mam nadzieje, ze chociaz przesylke dostane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynah82 Re: superapteka- kto zna? 13.08.09, 18:38 problem jets w tym, ze zlozylam zamowienie, najnormalniej w swiecie, wyczytalam wszystko, ile co kosztuje itd. po zlozeniu zamowienia, dostalam maila, ze zamowienie czeka na mnie w aptece, pomimo ze kliknelam przesylka poczta. A od momentu zamowienie dostalam juz 3 maila ze zmiana ceny.Dodam moze jeszcze ze to nie jest jakis kosmetyk z drugiego konca swiata. Skoro bym wiedzaila, ze tak sie sprawa potoczy to rzecz jasna nie korzystalabym z ich ofert. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: superapteka- kto zna? 13.08.09, 20:15 W takiej sytuacji odpisałabym bardzo uprzejmie, że mnie nie interesują zmiany ceny, że moje zamówienie zostało złożone według cen oferowanych przez aptekę i zgodnie z wybranym trybem dostawy i że oczekuję na jego realizację według tych parametrów. To nieuczciwe zachowanie ze strony sprzedawcy i nie wolno się na to godzić. Odpowiedz Link Zgłoś
justynah82 Re: superapteka- kto zna? 13.08.09, 21:48 wlasnie tak tez zrobilam. ale wkurzylam sie okropnie.Kupilam, wyliczylam cene, za chwile dostaje maila cena juz inna,zadzwonilam do tej apteki, a pani byla niekumata. Odlozylam sluchawke, przelalam kase a tu kurde znowu mail ze cena zmieniona i to o dobre kilka zlotych. zadzownilam z pretensjami i powiedzialam ze zaplacilam tyle ile bylo mowione na poczaku i paczka ma byc u mnie! Nie spotkalam sie z czyms takim jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: superapteka- kto zna? 13.08.09, 22:11 > A od > momentu zamowienie dostalam juz 3 maila ze zmiana ceny. to się im zdarza nagminnie, również z cenami leków czytałaś ich regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś
justynah82 Re: superapteka- kto zna? 14.08.09, 12:12 czytalam, dlatego zaakceptowalam pierwsza miane ceny o kilkanascie groszy,ale potem zmiany byly coraz wieksze. czy to sa jakeis przekrety? dostalas zamowione rzeczy bez problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: superapteka- kto zna? 14.08.09, 16:36 nie zamawiam tam. znam osobbę, która tam pracowała i trochę opowiedziała-> ceny traktują niezobowiązująco, co odpowiednio sformuowali w regulaminie. owszem, starają się żeby było w miarę tanio, ale z cenami bywa różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
katwalk Re: superapteka- kto zna? 17.08.09, 10:22 Ja tez jakis czas temu korzystalam z superapteki ale mialam te same problemy... Ceny ktore ulegaja zmianie po zlozeniu zamowienia lub niedostepnosc produktow ktore wygladaly na dostepne sa na porzadku dziennym. Ja akurat stosowalam opcje z odbiorem osobistym - po sytuacji w ktorej sprzedajacy pomylil sie na moja niekorzysc (odbieralam zamowienie + jednoczesnie kupowalam niezamowione leki na recepte), a ja musialam ponownie udawac sie do apteki zeby sprawe wyjasnic, wyklocac sie z nieprzyjemna pania przy kasie (zaproponowala mi zebym przyszla kiedy indziej - kiedy bedzie osoba ktora sie pomylila przy realizacji mojego zamowienia!!!)i nawet nie uslyszalam slowa 'przepraszam'stwierdzilam ze nieco nizsze ceny nie usprawiedliwiaja takiego traktowania klientow i wszystkim odradzam korzystanie z ich uslug. Odpowiedz Link Zgłoś
justynah82 Re: superapteka- kto zna? 17.08.09, 10:52 Zgadzam sie z katwalk. nieprzyjemni sa ci ludzie strasznie i tez odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
pustynna_roza Re: superapteka- kto zna? 17.08.09, 21:33 Ja tam zamawiam bardzo czesto, bo mieszkam niedaleko. Z tymi cenami to norma, że sa o wiele niższe w necie niż kiedy trzeba placic. Ale plusem jest to ze zwykle szybko pisza ze mozna odebrac, jak cos ostatnio pilnie potrzebowalam na recepte, to bylo juz do odbioru po ok. 2 h. Probowalam czegos takiego tez w aptekach "dbam o zdrowie" ale tam zawsze jakies zamieszanie i trzeba czekac o wiele dluzej..... Odpowiedz Link Zgłoś
mada.lenka Re: superapteka- kto zna? 17.08.09, 21:39 Jak korzystam z sieci aptek dbam o zdrowie. Polecam ceny są niskie i takie rzeczy się nie zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
factory2 Re: superapteka- kto zna? 17.08.09, 21:48 Polecam aptekę "Gemini" - konkurencyjne ceny, miła, szybka realizacja zamówień, żadnych niespodzianek "po drodze" no i worek z próbkami. Odpowiedz Link Zgłoś