mal-sia 27.08.09, 08:08 INNEOV GĘSTOŚĆ WŁOSÓW -wczoraj zakupiłam i rozpoczynam terapię- ciekawe czy skuteczną...mam nadzieję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claratrueba Re: Kuracja:) 27.08.09, 09:24 Będziesz zadowolona. Tylko nie spodziewaj się cudu za dwa dni. Ja zauważyłam koniec wypadania włosów po miesiącu, a odrastanie po trzech (wyraźny jeżyk między starymi włosami). Wyraźne pogrubienie (wyrwany włos od połowy cienki, od cebulki grubszy ze dwa razy) po roku. Biorę już ze dwa lata, w sumie już nie dla włosów, tylko przestały mi dolegać migreny od kiedy biorę. Prawdopodobnie wpływ tauryny. Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: Kuracja:) 27.08.09, 09:35 ojejku ale miło mnie zaskoczyłas.....migreny mam straszne może i mnie sie po kuracji poprawi...zainwestowałam w te tabletki bo mi juz ręce opadaja jak widze ile włosów wyczesuje,i jak słabe mi się robią.Robiłam dokładne badania i wszystko jest ok-wiec to nie tarczyca ani inne dolegliwosci:( Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: Kuracja:) 03.09.09, 14:36 muszę Wam napisac.....ze biore inneov od kilku dni i włosy mi sie fajnie układaja....więc polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś