yggdrasill_1987 30.07.06, 11:07 Wczoraj w moim mieście padało. A jak PiS modlił się w intencji deszczu to się śmialiście... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0golone_jajka Re: Wy głupie niedowiarki 30.07.06, 11:24 Eeee tam, PIS się modlił dawno, termin realizacji modłów upłynął, a poza tym taki deszczyk to sobie można wsadzić. Co to za bóg co porządnej ulewy nie może sprowadzić?? No i w ogóle teraz to po herbacie, niech sie wypcha, zbiory i tak w połowie zniszczone. Niech spada na bambus. Odpowiedz Link
bez_senna Re: Wy głupie niedowiarki 30.07.06, 11:31 Ejże, u mnie padało dzień bezpośrednio po modlitwie, i to jeszcze jak! Jak następnym razem upał dokuczy, to już będzie wiadomo, co robić. Odpowiedz Link
markus.kembi Re: Wy głupie niedowiarki 30.07.06, 12:00 A ja odniosłem wrażenie, że msza sponsorowana przez p-osłów nic nie dała, bo na taką suszę trzeba coś extra, ale już sama obietnica premiera, że ze zdefraudowanych pieniędzy podatników zfinansuje ukończenie budowy świątyni Wielkiego Dżdżu, boga deszczu i burzy, już spowodowałą lekkie zachmurzenie. Mam nadzieję, że ukończenie budowy wystarczy aby przebładgać Dżdżu, a wtedy anomalie klimatyczne w Polsce przejdą do historii. Jeśli nie trzeba będzie złożyć ofiarę z dziewicy. Tylko skąd takową wziąć? Chyba tylko sam premier nam pozostał. Odpowiedz Link
adam81w Re: Wy głupie niedowiarki 30.07.06, 13:54 ej nie zartujcie , mnie przeraza ze sa w POlsce ludzie tak glupi zeby naprawde uwierzyc w to ze deszcz w danym dniu padal dlatego ze wczesniej ksiadz odprawil msze w intencji deszczu . Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Wy głupie niedowiarki 30.07.06, 18:33 A tak na maginesie,ile zaplacili poslowie za msze i ile zostalo zebrane na tace,moze ktos wie? Odpowiedz Link
markus.kembi Re: Wy głupie niedowiarki 30.07.06, 19:34 Mnie bardziej ciekawi czy przed mszą zrobili zrzutę do kapelusza czy po prostu jak zwykle wyciągnęli pieniądze z kieszeni podatnika. Chociaż nawet jeśli to pierwsze, to tak czy inaczej z podatków te pieniądze pochodzą. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Wy głupie niedowiarki 30.07.06, 18:47 Psu na bude te ich modły.Nie padalo od polowy czerwca.Pan Bog nie lubi i nie slucha nieudacznikow.I ma racje,byle kto nie bedzie Mu mowil,co ma robic. Odpowiedz Link
rkcb Poparcie dla PiS 30.07.06, 19:16 A może by tak sprawdzić, czy nie padało tam gdzie większość głosowała na PiS, a susza jest tam gdzie popierano PO lub SLD (apage, satanas!)? Bo w Warszawie to coś słabo z tym deszczem Odpowiedz Link
wanda43 Re: Poparcie dla PiS 30.07.06, 19:26 Na Podlasiu elektorat wiadomy,a susza,jak cholera. Odpowiedz Link
markus.kembi Re: Poparcie dla PiS 30.07.06, 19:38 Z tego co czytałem na forach, ponoć w Bydgoszczy padało w dzień po mszy a ostatnio (wczoraj chyba) deszcz spadł gdzieś na pomorzu Zachodnim. Tak przy okazji - filmik mam na wypadek, gdyby ktoś nie mógł uwierzyć, że polscy p-osłowie są aż tak ciemni: www.youtube.com/watch?v=8IfnLoVzV5E&search=jurek Odpowiedz Link
adam81w Re: Poparcie dla PiS 30.07.06, 23:34 trzeba filmiki i mp3 z nagranymi blazenadami tych ludzi zachowywac i archiwizowac i bedziemy za pare lat pokazywac ludziom jak glupi byli polscy poslowie Odpowiedz Link