Dodaj do ulubionych

tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic

IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 22:03
Szukam osób, rodzin, które lecą do Tunezji - hotel Carribean World Hammamet garden w sierpniu od 3 do 17 - z Katowic....
Obserwuj wątek
    • Gość: hocke Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 00:58
      obawian się że nikt . w biurach mają dużo zwrotłów.
      • Gość: dupulek80 Nielot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 11:18
        Nikt, nawet ty. Chcesz się załozyć?
        • Gość: ...X...!!!! Re: Nielot IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 19:41
          Zmień sobie forum... dla idiotów
        • Gość: pati282 Re: Nielot IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 08:57
          Polecam wizytę u psychologa albo i u psychiatry. O obrażanie kogoś na forum może się źle dla ciebie skończyć. Nigdy nie wiesz z kim masz doczynienia!!!!!! Jeżeli nie jesteś zainteresowany tematem to po cholerę zabierasz głos pajacu....
      • Gość: Asia Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 18:22
        Witam ja lecę z rodzinką 10 sierpnia do Hammamet Garden wylot z Katowic,podobno się już uspokoiło
    • Gość: dupulek80 Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 20:24
      Kretynko, co tobie da, ze dowiesz sie kto i gdzie leci, nudziaro.
      Ludzie wylatują z kraju aby nie widzieć takich stadnych durni.
      Leć sama. Nikogo nie znajdziesz, owco pieqszona.
      • piela12 Do dupulka80 24.01.11, 21:24
        Można zrozumieć, że twoja agresja wynika ze stresującej, niskopłatej pracy lub jej brakiem (tym samym brakiem możliwości miłego spędzenia czasu na wakacjach) i tym samym odbijasz sobie na turystycznym forum. Polecam w tym przypadku siłownię (przerzucenie tony żelastwa znacznie pomaga) lub "zrobienie kilkunastu basenów" , jeżeli oczywiście jesteś dupulkiem miejskim, a jeżeli wiejskim to polecam lekki trucht do sąsiednie wioski...
    • Gość: madzi Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.aster.pl 24.01.11, 20:37
      mam rozumieć że na wyjazd do tunezji decydują się tylko idioci ?
      • Gość: ktostam Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 04:33
        a ja sie zgadzam z wypowiedzią, moze agresywna ale slyszna., po jakie gowno sie pytac kto leci skad czym o ktorej kiedy jak, z kim ??????? po co? skoro chcesz poznac Polakow poznasz na miejscu, w autkorze a jak masz problemy z orientacją na lotnisku i szukasz wsprarcia to szukaj go na miejscu a nie w internecie.
        • Gość: klara Tunezyjskie stado owiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 08:28
          Zadziwiają mnie lecący w taniutkie kierunki ludzie mający potrzebę zbijania się
          w kierdel zagubionych owiec. Kto leci, gdzie leci, kiedy leci. Absolutnie nie obchodzi
          mnie to, że leci ktoś z rodziną z Katowic a tym mniej kiedy i do jakiego hotelu. Ale
          widocznie są ludzie którzy mają taką stadną potrzebę. Trochę to śmieszne...
          • Gość: pati282 Re: Tunezyjskie stado owiec IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 08:51
            Do dupulka :

Polecam wizytę u psychologa albo i u psychiatry. O obrażanie kogoś na forum może się źle dla ciebie skończyć. Nigdy nie wiesz z kim masz doczynienia!!!!!! Jeżeli nie jesteś zainteresowany tematem to po cholerę zabierasz głos....
        • Gość: kamil26 Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 08:53
          Nie zgadzam się z tą opinią. Też byłem na wakacjach w Turcji i też brałem udział w dyskusji na temat gdzie i kiedy ktoś leci ale była to całkiem normalna rozmowa, może rozmawiałem z normalnymi ludźmi a nie z kretynami.....
          • Gość: psyche Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 11:30
            Jest jednak duze niebezpieczeństwo, ze trafi sie na kretynkę na przykład z Katowic.
            Te kumulacyjne łączenie się w stada sugeruje pewne zaburzenia.
            Listy wylotowe są dla debili i kretynów. Pozdrowienia
            • Gość: pati282 Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 11:58
              Banda kretynów i debili to z was jest. A może kieruje wami zazdrość, że innych stać na wyjazd a was nie..... Jestem zaszokowana że wśród polaków panuje taka nienawiść i złość.
      • Gość: mortician Dane statystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 11:41
        Badania statystyczne stwierdziły, że do Tunezji lata 75% durni, 20% biednych głupków,
        2% głupków, 2% biedaków i jeden procent inni.
        • Gość: asia Re: Dane statystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 12:05
          Wobec tego do której z tych grup się zaliczasz ? ja chyba już wiem gdzie możemy Cię przypisać.
          • Gość: egzaltacja Re: Dane statystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 12:36
            Do innej niż te egzaltowane quasi-turystki z nickami "izulek" i "asiulek". Profil nicka
            wskazuje na egzaltowanego blond przygłupa. W Katowicach są też takie, niestety:(.
            • Gość: asia Re: Dane statystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 13:44
              niestety, ale byłam w różnych zakątkach świata , tych bliskich i dalekich, oczywiście z naszymi rodakami i stwierdzam że im bogatsi tym bardziej prymitywni i ograniczeni umysłowo. to są tzw. nowobogaccy którzy zarabiają większe pieniądze bo zajmują się ;budowlanką albo innym gównem i tacy oczywiście do tunezji nie pojadą bo nie wypada. A ja , nie chwaląc się, skończyłam bardzo dobre studia , mam pracę ,zarabiam pieniądze też dobre i jak mam ochotę to jadę do tunezji .wolę być jak najdalej od takich ludzi jak wy, pełnych ninawiści, obłudnych i tak naprawdę małowartościowych.
              • Gość: wyszsza.e-dukacja Re: Dane statystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 15:01
                Asieńko, Twoje studia nie były z górnej półki. Raczej jakieś badziewijne.
                Nie nauczono ciebie stosowania spacji. Powinnaś sądownie ubiegać się
                o zwrot czesnego. Wyrzuciłaś pieniądze w błoto. Ciągle masz ochotę
                jechać (lecieć) do Tunezji, biedactwo?
                • Gość: ktostam Re: Dane statystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 23:16
                  wiekszosc z Waszych wypowiedzi są zwyczjenia żałosnymi wypocinami, co Wy pieprzycie co Wy wiecie o ludziach ktorych zwyczajnie irytuje zaśmiecanie znowu - już w styczniu - forum KTO SKĄD KIEDY GDZIE? PO CHOLERE??????? po cholere śmiecic fora tworzac dziesiątki postów, a co gorsze jakies bezpodstawne BEZPODSTAWNE snucie teorii - ooo ten to biedny! nie stać go! zazdrości po prostu! tak ku*wa zazdroszcze i nie mam pieniedzy dlatego od roku śledze te forum by np dawać wskazówki i czerpać ciekawe info od innych którzy byli więcej razy niż ja lub w innych miejscach. i po prostu czytajac wypowiedzi takich marnych polaczków przez małe p jak niektórzy tutaj, podniecający się wyjazdem w sieprniu z Katowic szukający jakiegoś mentalnego wsparcia, robi mi się niedobrze, dlatego może utwórzcie jakiś własny osoby wątek " KTO, SKĄD KIEDY " i tam swoje wypociny zamieszczajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: żenada "Żałośni" turyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 08:24
                    Co za goowniany stadny zwyczaj zbijania się w polską biedną nieobytą kupę.
                    Napiszcie coś merytorycznego i turystycznie cennego dla innych turystów.
                    Głęboko w dvpie mam kto leci z Pcimia lub Katowic do Tunezji. Z kim leci
                    i do jakiego hotelu to jego prywatna sprawa. Gvwno mnie to obchodzi
                    rodzina z Katowic która niepewnie szuka innej równie bezradnej aby zbić się
                    w polską kupę.

Pozdrawiam
                    • Gość: gość Re: "Żałośni" turyści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.11, 10:35
                      masz racje, żałosny jesteś ty sam ,zadufany w sobie polski turysto. jedno wielkie g...
                      • Gość: bieda z nędzą Re: "Żałośni" turyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 10:44
                        Wątek, jak widać, zupełnie do dupy. Jak dotychczas biedna zagubiona rodzina z Katovitz
                        sama będzie musiała się męczyć ze sobą w Tunezji. I zdana będzie na swoje nudne
                        towarzystwo. Może jeszcze ktoś kiedyś leci do jakiegoś hotelu i szuka towarzystwa.
                        Piszcie (na Berdyczów:)
                    • Gość: ktoś Re: "Żałośni" turyści IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.11, 10:38
                      Ludzie chyba nie macie co robić!!!!! Jak nigdzie nie wyjezdzacie to po co zabieracie głos. Nie wiem dlaczego jedno zdanie wywołało tyle dyskusji niepotrzebnej zupełnie i nie na temat. Często korzystaliśmy z tego forum, ale teraz to sami idioci się wypowiadają...
                      • Gość: T.J. Tylko tam gorzały za dużo nie pić. IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 12:11
                        I trochę ciszej się zachowywać po 22 w hotelach. Bo nie zawsze tzw. turyści z tego rejonu Polski, zachowują się poprawnie.
                • Gość: asia Re: Dane statystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.11, 13:19
                  A jak myślisz badziewiejny ?

• Gość: kola Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.aster.pl 26.01.11, 23:41
      ja lecę do tunezji z katowic ale 10 sierpnia 2011. kto leci w tym terminie ?
      • Gość: zyta Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 04:52
        My lecimy (4) z rodziną do Hammamet 8 sierpnia z Katowic
        • Gość: bleble Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 00:59
          gratulujemy i zazdrościmy!
          • Gość: izulenieczek80 Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 07:53
            Ja też lecę. Hurrra! Zazdrościcie mi wszyscy? Też byście chcieli?
          • Gość: ktoś Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.11, 18:02
            Spadaj palancie.... Gratuluje głupoty...
          • Gość: ktoś Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.11, 18:03
            Do bleble..
            Gratuluje głupoty palancie...
            • Gość: bleble Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 18:41
              Dziękuję. Kiedy i gdzie lecisz biedny polski durniu?
    • Gość: zdzisio Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.aster.pl 28.01.11, 20:28
      zakupiłem hełm i kamizelkę i też lecę !!!
      • Gość: ciekawa Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 21:37
        wykupiłeś all inclusive? z jakiego biura?
        • Gość: bleblefrajerzy Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 23:13
          proponuje abyście zakupili jarawe pomarańczowe t-shirty- w ramach rozpozania się na lotnisku w Katowicach !
          • Gość: gurnik Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 10:26
            I wysmarowali tważe wenglem dla rozpoznania
            • Gość: Anq28 Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.xdsl.centertel.pl 01.02.11, 02:08
              Widzę, że powinni w Polsce rozdawać nerwosol za darmo:) Niektórym ładnie zryło mózg...Nie rozumiem po co ludzie się dogadują przed wyjazdem "kto, co, gdzie, kiedy?" ale jeszcze mniej zrozumiałe są dla mnie komentarze pod postem autorki. Nie jesteś zainteresowany tematem to nie odpisuj, nie czytaj. NIKT CIĘ NIE ZMUSZA! Nie wiem co wy o.dpier.dalacie za szopki...

I żeby wam na złość zrobić: Informuję, że również lecę do Tunezji z paczką znajomych ale we wrześniu. Zdaję sobie sprawę, że obecnie sytuacja jest tam ciężka, ale wydaje się mi jednak, że do lata wiele się zmieni. Jadę do Tunezji, bo jest tania, hotele mają piękne ogrody, są piękne plaże i uwielbiam kuchnię arabską...Poza tym jadę ekipą i chcemy leżeć na plaży za półdarmo, pojeździć na skuterkach wodnych itp. Przez ostatnie parę lat jeździłam na typowe zwiedzanie i tym razem mam ochotę na byczenie się na plaży. TANIO i wygodnie. Tyle w temacie.
              • Gość: oszołomiony Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 07:55
                Jesteś zayebisty gość. Zrobiłeś na nas szalone wrażenie. Fakt, że gvwno mnie obchodzi
                kiedy i gdzie i co będziesz/cie tam robili. Uprzejmie wsadź sobie w dvpę te informacje.
                Kup sobie plastikową koszulkę i wypchanego wielbłąda.
    • Gość: szalenstwo szalenstwo IP: *.aster.pl 01.02.11, 15:40
      wojna domowa za chwile w egipcie poczytaj sobie na tvn 24 - kraje arabskie nie w tym roku tunezja w sierpniu hm
      • Gość: waszamac Re: szalenstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 00:13
        nie chodzi o to ze nie musze czytac ale o to ze KOLEJNE I KOLEJNE WĄTKI ZAŚMIECAJĄ FORUM " TUNEZJA" niech utworza osobny watek " kto , skąd kiedy" I BEDZIE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po co tworzyc dziesiątki nowych bzdurnych wypocin? dla popisu? po co? nie zaśmiecajcie forum, tylko o to chodzi.
        • Gość: Anq28 Re: szalenstwo IP: *.xdsl.centertel.pl 02.02.11, 01:42
          No to po co czytasz?
          • Gość: ktso ankcostam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 02:10
            robicie burdel na forum zakładając DZIESIĄTKI nowych wątków, nie rozumiesz tego? interesujące sprawy są odkładane na bok lub niezauważalne bo ważniejsze jest która pojedyńcza zagubiona sierotka leci tego i tego tam i tam stąd i stąd, załóżcie własny ODDZIELNY , JEDEN wątek i tam babrajcie się w gó...e jaki tworzycie nam wszystkim.
            • Gość: gderacje , jak.... Re: ankcostam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 19:31
              stare baby. Ostatnio nastała na forum moda , aby czepiać się tych , którzy zakładają wątki o terminach wyjazdów. I niech zakładają , bo dzięki temu to forum jeszcze jakoś prosperuje. Inne fora już pozamykane. Chcecie bawić się w moderatorów i ustalać własne reguły to proszę bardzo. Założyć własne forum i po sprawie. Na prawdę nie rozumiem , co Wam tak bardzo to przeszkadza. Sama nigdy nie bawiłam się w tego typu przepytywanki o terminy , ale mnie w ogóle to nie przeszkadza. Wybieram te wątki do czytanie , które mnie interesują, a nie włażę do tych mało interesujących mnie po to , aby tylko sobie ulżyć przez ujeżdżanie po innych. Teraz , wyjątkowo "wlazłam" do takiego wątku , ponieważ już mi się niedobrze robi od tego waszego czepialstwa , często strasznie chamskiego.
              Znam ludzi , którzy właśnie w taki sposób spotkali się ma lotnisku , razem spędzili czas w Egipcie i myślę ,że zostali przyjaciółmi.
              >>> interesujące sprawy są odkładane na bok <<<<< - a jakież to interesujące ciebie sprawy są przez to ominięte lub odłożone na bok ??? Czy zakładanie "zawrzeszczanych " przez ciebie wątków tobie cokolwiek uniemożliwia na tym forum ? Czy chodzi tylko i wyłącznie o to , abyś anonimowo mógł sobie pokrzyczeć !!
              • Gość: gderacjie, jak.... Re: ankcostam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 19:35
                chciałam napisać .... w Tunezji i Egipcie....
                Bo zaraz się zacznie...........
              • Gość: ktostan Re: ankcostam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 01:04
                będąc na forum już 3ci rok widze jak cała strona jest zawalona pojedyńczymi wątkami bez odpowiedzi, w tym gownie połapac się nie mozna, ciekawe że młodą studentkę przyrównuję się do starej baby, bo kto jak kto ale to właśnie te sieroty niczym staruszkowie błądzą w internecie, Tobie może nie przeszkadza ale jak widać innym owszem, jest to forum publiczne i jakieś zasady powinne być respektowane, na innych forach usuwane są tego typu nicniewnoszące wątki, bo w ogóle mnie nie interesuje i interesowac nie będzie kto i skąd jedzie i zapewniam, że większości ludzi będących właśnie 'tam' , pisanie takich informacji nie urabia w rzeczywistości bo chcąc kogoś poznać- poznasz, a nie musisz śmiecić na forum, a zauważ, że jest dopiero początek lutego i już co drugi post należy do zagubionej owieczki.
                • Gość: gderacie, jak Re: ankcostam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 00:14
                  Wybacz , być może masz racje , ale człowieku.... Ciebie się czytać nie da. Twoje zdanie ma .... 10 linijek internetowego rozmiaru. Nie filozofuj , gdy sam masz niewiele do powiedzenia.
                  Ja ciebie nie ganię i nie bronię innych. Ale takie "czepianie się" też jest wkurw....ce .
                  Ty już 3 -rok tak się męczysz ???? Gratuluję wytrwałości i ...... głupoty.
                  Nie chce mi się komentować Twojego słowa po słowie. Nie powiem ,że "zdania po zdaniu" , bo............ obraziłabym inteligentną część tego forum .Ale powiem krótko - jesteś wyjątkowym ignorantem i....... Innych zadnie i innych problemy Ciebie nie intersują. A nie pomyślałeś ,że są ludzie , którzy właśnie przez takie fora znajdują przyjaciół do podróży, szukają znajomości , bo obawiają się lotu samolotem ( to znam z autopsji) ???.
                  OK !!! Takie wątki to dla ciebie to "Śmieci".
                  A moim zdaniem to Ty najbardziej zaśmiecasz to forum od kilku dni idiotycznymi postami.
                  Kolejny raz powtarzam i namawiam - załóż Własne FORUM< !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Będę się tam chętnie udzielać wg TWOICH reguł.
                  • Gość: ddd Re: ankcostam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 01:21
                    głupota to jedynie ty się tutaj popsujesz nieumiejąc rozróżnić formy damskiej od meskiej, siedź w gó...e jak Ci sie podoba, a szukanie znajomych dla zagubiinych owieczek jest okej ale nie zawalając całe forum, wejdz, zobacz jak w czerwcu to będzie wyglądać dlatego padla popozycja ( nie ode mnie, od innych ludzi ) by utworzyc osobny watek dla szukajacych znajomych jednak jak do takiego chamstwa mozna przemawiac juz sie przekonalam niejednokrotnie, bo wielcy panowie polaczki wybrali sie do tunezji i maja w dupie innych wazny jest tylko on tu i teraz, dlatego babrajcie sie w polskiej marnej kupie dalej
                    • Gość: gderacie, jak Re: ankcostam IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 15.02.11, 10:25
                      I co , ulżyło ci dupku ????
    • tere2503 Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic 03.02.11, 16:07
      Ja napewno wybieram się w połowie sierpnia do Tunezji:)
      • Gość: tere2503 Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 13:18
        Ja też tak sie wybieram ze znajomymi, jak co to pisz na E - mail terebe5@wp.pl, A masz już wybrany hotel? bo ja tak.
        • Gość: mietek Ja letę z rzonom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 15:32
          Piszcie do mie: mietekgupek@kotmail.pl
          • Gość: romek Re: Ja letę z rzonom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 09:13
            ja tyż
            • Gość: Robas Re: Ja letę z rzonom IP: *.home.aster.pl 12.02.11, 20:54
              Niektórzy tutaj mają nieźle zrytą banie , albo cholerne kompleksy.
              Mi nie przeszkadza umawianie się ludzi , po to są fora , a nie tylko dla "poważnie zrzędzących" palantów w okularkach jak denka , których wkurza ustawka na fajne wakacje i dobrą wspólną zabawę.
              Bez pozdrowień dla zakompleksionych.
              P.S. Ja lecę 21.08.2011 do Monastiru.
              • Gość: prapas Re: Ja letę z rzonom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 21:54
                Leć se Robas, leć. Ustaf sie, dupku.
                • Gość: Robas Re: Ja letę z rzonom IP: *.home.aster.pl 22.03.11, 20:45
                  prapas , świnie nakarmione ?
                  krowy wydojone ?
                  To możesz mi jeszcze coś odpisać .
                  :)
                  • Gość: baba prapasa Re: Ja letę z rzonom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 02:57
                    Ino wydojone! a ti szyrt pomarańczowy zakupiony!?
      • Gość: Jolander Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.11, 18:19
        lecimy małą grupką 3 sierpnia do Monastiru-hotel Skanes Serail - z Katowic. Jak narazie jestem dobrej myśli.Mam nadzieję, że wszystko ucichnie
    • Gość: ja Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.aster.pl 16.02.11, 16:15
      nie lecem
      • Gość: gaździna Jo lece z menżem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 21:58
        A on ze mno. A wy jak?
        • Gość: łowca Re: Jo lece z menżem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 02:56
          ino sie zastanawiom.. na lotnisku krzyczta ŁOWCA to psybiegne!
          • Gość: IIIB Sousse-sierpień 2011 IP: *.icpnet.pl 21.05.11, 19:01
            Witam! Leci ktoś do Sousse w II połowie sierpnia '11 z Poznania bądź do hotelu Thalassa?! :)
            • andrzejkam1977 Re: Sousse-sierpień 2011 19.07.11, 18:08
              ja lecę w drugiej połowie sierpnia do Sousse
            • Gość: pif Re: Sousse-sierpień 2011 IP: *.promax.media.pl 30.07.11, 00:22
              I owszem :) Lecę 25 sierpnia z Poznania do Souuse.
    • Gość: Asia Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.multi-telekom.pl 30.05.11, 09:07
      WITAM JA LECĘ Z CAŁĄ RODZINĄ OD 10 SIERPNIA DO HAMMAMETU GARDEN....
    • Gość: d.nizielska@uw.edu Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: 193.0.116.* 13.06.11, 15:11
      Wirtam,
      My lecimy do Tunezji we wrzesniu od 1 do 15 . mamy w planie objazdówke Algeria+Tunezja. czy ktoś sie wybiera z tradą?
    • Gość: tom.cia Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 20:33
      Witaj!!! Nasza czwóreczka leci 3 sierpnia z Katowic do Tunezji do Caribean World Gammarth,wracamy 17tego :-)
      • Gość: izulek80 Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 20:14
        Super to będziemy lecieć razem. W taki razie do zobaczenia 3 sierpnia.
    • Gość: Joanna Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.centertel.pl 30.07.11, 22:09
      My wylatujemy z Katowic 4 sierpnia. Powrót 11 sierpnia.
      Hotel: CARIBBEAN WORD NABEUL OASIS FUN CLUB
      Pozdrawiam jak ktoś leci w tym samym terminie w to samo miejsce to proszę o kontakt joanna.winiarska@interia.pl
      • Gość: JA-- Re: tunezja - sierpień 2011 - kto leci z katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 17:26
        JA LECE 25 SIERPNIA Z KATOWIC DO MONASTIRU DO HOTELU LTI ROSA BEACH . ? KTOS SIE WYBIERA, ALBO BYL MOZE?? JAK WRAZENIA
    • Gość: podroznik Re: tunezja - kto leci z katowic IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.11, 21:30
      ja lece 11.09 pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka