Dodaj do ulubionych

wróciłam z Djerba Palace

06.08.14, 22:00
Jeżeli ktoś się wybiera i potrzebuje jakichś informacji to służę pomocą. Właśnie wróciłam.
Obserwuj wątek
    • superslaw Re: wróciłam z Djerba Palace 09.08.14, 17:39
      A podziel sie opinia ja bylam w rimmel club super hotel i w palais des illes a tu juz gorzej ciekawa jesten opinii o djerba palace
      • wieczna.optymistka Re: wróciłam z Djerba Palace 10.08.14, 18:54
        Ja nie mam żadnego porównania. To był mój pierwszy pobyt w Afryce i w ogóle pierwszy kiedy korzystałam z biura podróży. Jestem mega zadowolona. Hotel bardzo fajny, położony na dużym obszarze, składający się z wielu budynków, 3 baseny, fajna plaża, obsługa sympatyczna, uśmiechnięta, pokoje sprzątane codziennie aczkolwiek chyba nie we wszystkich częściach hotelu, bo zaprzyjaźnieni Polacy mówili, że w ich budynku z tym różnie. Sporo miejsca na spacery. Wi-Fi w lobby, bardzo dobrze działające. Restauracja duża, bez czekania na stoliki, jedzenie jak dla mnie pycha, duży wybór dań, deserów, owoców. Animacje rewelacyjne! Słyszałyśmy od stałych bywalców takich wypadów, że animatorzy najaktywniejsi, z jakimi ci ludzie się spotkali. Od 9 rano do 1 w nocy z 3godzinną przerwą w południe mnóstwo się działo, zajęcia sportowe, tańce dla dzieci, dla dorosłych, codziennie krótkie spektakle w amfiteatrze (kabarety, tańce itp), naprawdę bardzo wesoło. Dla mnie bez zastrzeżeń, mogę polecić z czystym sumieniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka