aeb 10.03.05, 19:47 Witam ,wybieram sie do tego hotelu . Czy ktoś może coś o nim napisać ? Wyżywienie , animacje ( jade z 7 letnim synem )wycieczki itp. Czy pokój od basenu /morza czy nie ? Wszelkie informacje są przydatna. Z gory dziękuję Adrian Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pmalcz Re: Vincci Taj Sultan 12.03.05, 09:49 Byłem. Hotel jest super pod każdym względem. pokoje 6(widok na: basen i morze lub na hotele obok) jedzenie 6(6 kucharzy na sali) animacje 6(np.strzelanie z łuku) plaża 6(leżaki bezpłatne) Swietny wybór będziecie bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
aeb Re: Vincci Taj Sultan 12.03.05, 19:06 dziekuje za info . Mam pytanie czy animacje ( hałas ) nie przeszkadzają w pokojach od strony basenu ? Odpowiedz Link Zgłoś
aeb Re: Vincci Taj Sultan 13.03.05, 09:04 Interesuje mnie kilka szczegółów : - godziny posiłków ? - klimatyzacja ( centralna ) czy indywidualna ? - pokój na piętrze czy na parterze ? - sposób na obsługę - czy trzeba byc przygotowanym - jak ? - czy trzeba rano biegac rezerwować leżaki ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pmalcz Re: Vincci Taj Sultan 13.03.05, 09:14 -nie pamiętam ale chyba 7-10,12:30-14:30,19-22 -centralna -na piętrze czy na parterze ? Kto co woli. -bakszysz -leżaki to nie ale miejsca pod parasolami Odpowiedz Link Zgłoś
aeb Re: Vincci Taj Sultan 13.03.05, 09:10 I chyba ostatnie : - czy są plażowe ręczniki ? - mydło i szampon w łazience ? nie chce tego brac ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś