aliwoj3 30.05.05, 20:06 Proszę podajcie mi jakiekolwiek informacje na temat hotelu Omar Khayam w Hammamecie i liniach lotniczych Tunis Air.Czy ten hotel jest w porządku, a jak linie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateusz_mateusz Re: Omar Khayam-Hammamet 10.06.05, 12:55 Witaj! My też wybieramy sie do Omar Khayam w Hammamecie (z TUI), z siedmiolatkiem. Jeśli ktoś może podzielić się wrażeniami i ocenami, będę bardzo wdzięczny :-) W zeszłym roku byliśmy w trójkę w Sousse w hotelu Hill Diar (bardzo pozytywne wspomnienia), chętnie opiszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aliwoj Re: Omar Khayam-Hammamet 18.06.05, 19:14 To fajnie, że lecisz w lipcu. A w jakim terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Omar Khayam-Hammamet 18.06.05, 10:12 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22878 Hotel jak najbardziej w porzadku. Silne 3 gwiazdki Odpowiedz Link Zgłoś
naserek Re: Omar Khayam-Hammamet 21.06.05, 11:43 Byłem w tym hotelu z Eximem. Bez zastrzeżeń - obok stoi siostrzany czterogiazdkowiec z ktorego basenow rowniez mozna korzystac. Dla mnie najfajniejsze bylo to ze hotel stoi praktycznie na plazy, jest lady ogrod, jedzenia w brod i smaczne. Pokoje bez wodotryskow ale tylko w nich spalem. Do centrum miasta troche daleko (5 km) ale w okolicy jest troche straganow. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1003 Re: Omar Khayam-Hammamet 29.06.05, 08:51 Jadę tam w sierpniu z dziećmi .Proszę o opinie po powrocie.Jak hotel ,jedzenie ,obsługa.Mamy małe dzieci i nastawiamy sie głównie na leżenie na plaży.Napiszcie jak plaża.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1003 Re: Omar Khayam-Hammamet 26.07.05, 14:13 wróciliście to podzielcie się proszę wrażeniami.Lecę tam w sierpniu z TUI.Będę wdzięczna za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś