Dodaj do ulubionych

Co można zobaczyć ?

IP: *.isp.tvkg.net 15.03.06, 22:36
Witam ! Co mozna zobaczyć blisko brzygu plaży ? Jakie zwierzątka ? Czy są tam
muszelki ? I co można zobaczyć w wodzie ,w ogóle ... Proszę o odpowiedzi ! :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Re: Co można zobaczyć ? IP: *.isp.tvkg.net 18.03.06, 14:22
      Witajcie ! Nikt nie wie co można zobaczyć w wodzie ? Prosze napiszcie !
      Czekam...
    • Gość: lidiasz Re: Co można zobaczyć ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:09
      Ja widziałam meduzy (olbrzymie!), ławice małych rybek, jakieś takie jakby wężyki
      - małe, zdarzają sie też kałamarnice, ale już głębiej. Woda bardzo czyściutka
      przy brzegu, widać dno. Muszelki bywają. Aaa widziałam też kraby.
      • Gość: Tom Re: Co można zobaczyć ? IP: *.isp.tvkg.net 20.03.06, 16:51
        Dzieki Ci bardzo ! A czy polecasz mi wyjazd w sierpniu do Tunezji Sousse lub
        port El Kantaoui ? Co sądzicie o Tunezji ? Czy jest w niej coś takiego ,że się
        chce wracać ? Czytałem różne opinie ale nie wiedomo ... Napiszcie proszę !
        • lidiasz1 Re: Co można zobaczyć ? 20.03.06, 17:27
          Byłam kilka razy w Tunezji i mnie podobało się bardzo. W tym roku jadę na
          Djerbę. Tunezja ma piękne plaże - jeśli lubisz plażowanie to miejsce jest
          idealne. Warto jechać na Saharę, jadąc w sierpniu musisz sie liczyć z tym, że
          będzie bardzo gorąco. Sousse to typowe arabskie miasto jest w nim kilka rzeczy
          do zobaczenia.
          • Gość: Tom Re: Co można zobaczyć ? IP: *.isp.tvkg.net 25.03.06, 12:05
            Czy był ktoś w hotelu Blibane Residence ? Jak tam jest ? Bo ten hotel jest w
            centrum Sousse ,czy jest strasznie głośno ? I proszę jescze o jakieś info. na
            temat Tunezji o wodzie ,o roślinach ,o ciekawych obiektach i o zwierzetach :-)
            Niecierpliwie czekam na odpowiedzi... Pozdro dla wszystkich !
            • Gość: Tom Re: Co można zobaczyć ? IP: *.isp.tvkg.net 26.03.06, 14:20
              Proszę napiszcie ... Czy na ten hotel mówi się blibane ?
              • inez68 Re: Co można zobaczyć ? 27.03.06, 09:10
                tak - jest tam bardzo głośno, ,hotel średniej klasy także nie ma co się
                rozpisywać
                pozdrawiam
            • Gość: Kamilka Blibane Residence IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:34
              Typowy hotel w centrum miasta,bardziej odpowiedni dla ludzi preferujących
              zwiedzanie ,poznawanie klimatu miasta niż typowe leżenie na plaży.Nie było w nim
              żadnych negatywów,obsługa nawet sympatyczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka