Gość: Tom IP: *.isp.tvkg.net 15.03.06, 22:36 Witam ! Co mozna zobaczyć blisko brzygu plaży ? Jakie zwierzątka ? Czy są tam muszelki ? I co można zobaczyć w wodzie ,w ogóle ... Proszę o odpowiedzi ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Co można zobaczyć ? IP: *.isp.tvkg.net 18.03.06, 14:22 Witajcie ! Nikt nie wie co można zobaczyć w wodzie ? Prosze napiszcie ! Czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidiasz Re: Co można zobaczyć ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:09 Ja widziałam meduzy (olbrzymie!), ławice małych rybek, jakieś takie jakby wężyki - małe, zdarzają sie też kałamarnice, ale już głębiej. Woda bardzo czyściutka przy brzegu, widać dno. Muszelki bywają. Aaa widziałam też kraby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Co można zobaczyć ? IP: *.isp.tvkg.net 20.03.06, 16:51 Dzieki Ci bardzo ! A czy polecasz mi wyjazd w sierpniu do Tunezji Sousse lub port El Kantaoui ? Co sądzicie o Tunezji ? Czy jest w niej coś takiego ,że się chce wracać ? Czytałem różne opinie ale nie wiedomo ... Napiszcie proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
lidiasz1 Re: Co można zobaczyć ? 20.03.06, 17:27 Byłam kilka razy w Tunezji i mnie podobało się bardzo. W tym roku jadę na Djerbę. Tunezja ma piękne plaże - jeśli lubisz plażowanie to miejsce jest idealne. Warto jechać na Saharę, jadąc w sierpniu musisz sie liczyć z tym, że będzie bardzo gorąco. Sousse to typowe arabskie miasto jest w nim kilka rzeczy do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Co można zobaczyć ? IP: *.isp.tvkg.net 25.03.06, 12:05 Czy był ktoś w hotelu Blibane Residence ? Jak tam jest ? Bo ten hotel jest w centrum Sousse ,czy jest strasznie głośno ? I proszę jescze o jakieś info. na temat Tunezji o wodzie ,o roślinach ,o ciekawych obiektach i o zwierzetach :-) Niecierpliwie czekam na odpowiedzi... Pozdro dla wszystkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Co można zobaczyć ? IP: *.isp.tvkg.net 26.03.06, 14:20 Proszę napiszcie ... Czy na ten hotel mówi się blibane ? Odpowiedz Link Zgłoś
inez68 Re: Co można zobaczyć ? 27.03.06, 09:10 tak - jest tam bardzo głośno, ,hotel średniej klasy także nie ma co się rozpisywać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilka Blibane Residence IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:34 Typowy hotel w centrum miasta,bardziej odpowiedni dla ludzi preferujących zwiedzanie ,poznawanie klimatu miasta niż typowe leżenie na plaży.Nie było w nim żadnych negatywów,obsługa nawet sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś