Dodaj do ulubionych

Oasis Tours

IP: *.polityka.com.pl 10.05.06, 15:38
Potrzebuję rozeznania co do wiarygodności biura Oasis Tours? Czy ktoś z Was
był z nimi w Tunezji/Egipcie? Czy to sensowna firma? Co trzeba sprawdzić, na
co uważać? Byłabym wdzięczna za jakieś info.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Oasis Tours IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.06, 13:17
      Byłam z Oasisem w Tunezji, nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko zalezy od tego,
      czego wymagasz.
      • twitti Re: Oasis Tours 12.05.06, 13:28
        Bylismy w tamtym roku z tym biurem w Tunezji! wszystko bylo w super porzadku:)
        bylismy hotelu 4 gwiazkowym gdzie spedzilismy bajecznie czas:) kolezanka byla
        z nimi w Egipcie i tez bylo super!polecam:)
        • ika99 Re: Oasis Tours 12.05.06, 18:39
          nie bylam nigdzie z tym biurem, ale wybieram sie w tym roku do tunezji i w
          biurze podrozy stanowczo mi pani odradzala oasis. nie podala konkretow,
          sprawdz na portalu wakacje.pl, tam jest sporo na temat tego biura
          na pewno znajdziesz opinie pozytywne i negatywne, wybor nalezy do ciebie
          pozdr
          • Gość: cherry2001 Re: Oasis Tours IP: *.polityka.com.pl 06.06.06, 16:28
            dzieki wszystkim!
            • talencja Re: Oasis Tours 22.06.06, 19:30
              bylam rok temu z oasisem i rowniez nie mam zastrzezen co do samego wyjazdu,
              wszystko bylo super. oprocz tego ze mieloismuy spowrotem opznienie w wylocie
              przez stewardese bo sie rozchorowala i musieli inna sprowadzac no ale to nie
              wina biura byla
              • amoniaaa Ja byłam z nimi 23.06.06, 14:45
                3 lata temu w Tunezji i nie mam żadnych ALE. Wszystko było w porządku. A
                odnośnie biur to zawsze są jacyś zwolennicy i przeciwnicy ;) Nikomu nie da się
                zawsze idealnie dogodzić.
                • Gość: Betka Re: Ja byłam z nimi IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.06.06, 11:38
                  Byłam w zeszłym roku w hammamecie z oasis-zastrzeżeń brak-chociaz my akurat
                  trafilismy na fajowy hotel ( thallasa village). Podczas wycieczki na sahare
                  poznalismy ludzi z innych hoteli ale tez z oasisa -niektorzy byli naprawde
                  niezadowoleni-ale mysle ze byla to wina hotelu niz organizacji.
                  POzdrawam i udanych wakcji życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka