Gość: sylwia IP: 193.59.95.* 16.05.06, 15:32 prosze o opinie na temat tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antidotumm Re: hotel El Hana Beach 17.05.06, 00:47 Po dokladnym przeczytaniu opinii na forach, jade do tego hotelu w tym roku. W szczegolnosci chwalil go spec od hoteli na www.wakacje.pl (hinczyk) - ktory jest chyba tunezyjskim pilotem... Ponoc swietna lokalizacja, i wogole... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiap08 Re: hotel El Hana Beach 17.05.06, 07:56 ja natomiast przeczytałam forum a szczególnie ranking hoteli i opinie są b. złe tez polecono mi go z biura podróży. Ale ludzie pisali że sa karaluchy i grzyb na ścianach więc... Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: hotel El Hana Beach 17.05.06, 13:40 Opinie z forum wakacje.pl: Plaża, przy hotelu jest plażą publiczną. Jest szeroka, piaszczysta. Sprzątana co 2, 3 dni. Droga pomiędzy hotelem a plażą to trzypasmowa jednokierunkowa ulica. Ruch aut jest duży, jednak nie ma większego problemu przejścia przez nią. Na plaży jest dużo ludzi z hotelu jak i miejscowych. Moim zdaniem jest tam najładniejszy odcinek plaży. Spacerowałem dużo plażą i takie odniosłem właśnie wrażenie. Jechałem z Triady i otrzymałem pokój z widokiem na morze. Znajomi mieli pierwotnie pokój od strony miasta, ale za dopłata 30DT otrzymali pokój z widokiem na morze. W kompleksie El Hana organizowane są animacje dzienne i wieczorne. W dzień są to zabawy, gry i gimnastyka na basenie. Wieczorami gra w bingo, wieczorki taneczne, wybory miss hoteli, wieczory egipskie, pokazy tańców itd. Rozkład imprez jest codziennie wywieszany przy wejściu na stołówkę. Byłam tam i będę znowu :)))) nie mam najmniejszych powodów do narzekań, bo moje oczekiwania nie były jakieś wygórowane. Hotel ok:)), do plaży bliziutko ( w zeszłym roku nie było dnie bez leżakowania na niej, a muszę dodać że był to październik), centrum rozrywek bo w koło knajpy i dyskoteki i już się nie moge doczekac czerwca. A co do zaczepek ze strony tunezyjczyków? No cóż są mili ale łatwo ich spławić jezeli uznasz że są nachalni no i bez obawy jeżeli jedziesz z facetem, wtedy masz spokój gwarantowany. Odnosnie jedzenia, cóż jestem wybredna ale zawsze coś się znalazło co mi podpasowało. Znajomi polacy twierdzili nawet, że po powrocie do polski bedą musieli rozpocząć jakąś dietkę. Dlatego też bez obaw. Plecam forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=292562&t=292562&dest=65%7C0%7C0&id_oferty=&szukaj_w=body&select=el%20hana%20beach#ftw Odpowiedz Link Zgłoś