Dodaj do ulubionych

hotel El Hana Beach

IP: 193.59.95.* 16.05.06, 15:32
prosze o opinie na temat tego hotelu
Obserwuj wątek
    • antidotumm Re: hotel El Hana Beach 17.05.06, 00:47
      Po dokladnym przeczytaniu opinii na forach, jade do tego hotelu w tym roku. W
      szczegolnosci chwalil go spec od hoteli na www.wakacje.pl (hinczyk) - ktory
      jest chyba tunezyjskim pilotem... Ponoc swietna lokalizacja, i wogole...
      • sylwiap08 Re: hotel El Hana Beach 17.05.06, 07:56
        ja natomiast przeczytałam forum a szczególnie ranking hoteli i opinie są b. złe
        tez polecono mi go z biura podróży. Ale ludzie pisali że sa karaluchy i grzyb
        na ścianach więc...
        • antidotumm Re: hotel El Hana Beach 17.05.06, 13:40
          Opinie z forum wakacje.pl:
          Plaża, przy hotelu jest plażą publiczną. Jest szeroka, piaszczysta. Sprzątana co
          2, 3 dni. Droga pomiędzy hotelem a plażą to trzypasmowa jednokierunkowa ulica.
          Ruch aut jest duży, jednak nie ma większego problemu przejścia przez nią. Na
          plaży jest dużo ludzi z hotelu jak i miejscowych. Moim zdaniem jest tam
          najładniejszy odcinek plaży. Spacerowałem dużo plażą i takie odniosłem właśnie
          wrażenie. Jechałem z Triady i otrzymałem pokój z widokiem na morze. Znajomi
          mieli pierwotnie pokój od strony miasta, ale za dopłata 30DT otrzymali pokój z
          widokiem na morze.
          W kompleksie El Hana organizowane są animacje dzienne i wieczorne. W dzień są to
          zabawy, gry i gimnastyka na basenie. Wieczorami gra w bingo, wieczorki taneczne,
          wybory miss hoteli, wieczory egipskie, pokazy tańców itd. Rozkład imprez jest
          codziennie wywieszany przy wejściu na stołówkę.

Byłam tam i będę znowu :)))) nie mam najmniejszych powodów do narzekań, bo moje
          oczekiwania nie były jakieś wygórowane. Hotel ok:)), do plaży bliziutko ( w
          zeszłym roku nie było dnie bez leżakowania na niej, a muszę dodać że był to
          październik), centrum rozrywek bo w koło knajpy i dyskoteki i już się nie moge
          doczekac czerwca.
          A co do zaczepek ze strony tunezyjczyków? No cóż są mili ale łatwo ich spławić
          jezeli uznasz że są nachalni no i bez obawy jeżeli jedziesz z facetem, wtedy
          masz spokój gwarantowany.
          Odnosnie jedzenia, cóż jestem wybredna ale zawsze coś się znalazło co mi
          podpasowało. Znajomi polacy twierdzili nawet, że po powrocie do polski bedą
          musieli rozpocząć jakąś dietkę.
          Dlatego też bez obaw. Plecam

forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=292562&t=292562&dest=65%7C0%7C0&id_oferty=&szukaj_w=body&select=el%20hana%20beach#ftw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka