28.06.06, 11:50
jaka odziez zabrac na tydzien do Tunezji, lecimy 8 lipca do sousse do Royal
Jinene. Jakie buty? cy wystarcza tylko klapeczki, czy zabrac jakies pelne
obuwie czy moze jakies sandaly? jak ubrac sie np. na wycieczke Tunis-
Kartagina albo dwudniowe Safari???
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia722 Re: odzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:20
      Witam, mysle, że klapki i sandałki będą idealne. Te drugie sprawdzą się lepiej
      na pustyni podczas jazdy na wielbłądzie :)
      • Gość: mmmagdaa Re: odzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:35
        dzieki! to moze jeszcze poradzisz mi co w ogole abrac z ubran i inne, nie mam
        pojecia co trzeba spakowac?
        • amoniaaa Re: odzież 29.06.06, 10:26
          upał jak diabli więc tylko letnie koszuleczki i krótkie spodenki!!! w dzień
          chodziłam cały czas w stroju kąpielowym a dopiero wieczorem po milusim
          prysznicu zakładałam jakieś koszulki i kiecki. upał...
          • Gość: anika Re: odzież IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.06, 20:47
            Doradzam wziąć jakąś bluzkę rozpinaną z bardzo cienkiego materiału, ale z
            długim rękawiem to na wypadek gdy się zbyt mocno przypieczecie. Tak naprawdę
            krótkie spodenki i podkoszulki bez rękawów. Ale wygodne obuwie typu sandały z
            wenętrzną powierzchnią typu zamsz,a nie gładka skóra. odradzam buty z czegoś
            sztucznego. Bo jest bardzo , bardzo gorąco. Dobrze jest wziąć plecaczek, tak
            na wszelki wypadek gdy idziecie kupić wodę w dużych ilościach wygodniej jest
            nieść ją w plecaczku. Na plażę radzę chodzić bardzo wcześnie rano aż do
            godziny pierwszej po południu potem w pierwszych dniach pobytu lepiej omijać
            plażę w godzinach 13- 15. Jak człowiek się przyzwyczai będzie już lepiej, a w
            dodatku ominie was problem oparzeń słonecznych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka