Gość: Mr.M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:12 Czy to prawda, że w opcji AI w Tunezji płaci się za napoje do kolacji??? Pomijam tu napiwki, bo to sprawa oczywista. Pozdrawiam Mirek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga w Re: All Inclusive w Tunezji IP: *.crowley.pl 10.08.06, 10:47 ja byłam w hotelu Saadia w formie AL i nie płaciłam za nic (pomijając napiwki i ewentualnie drinki z innych alkoholi niż tunezyjskie), a tak to wszystko za darmo, jednak trzeba dokładnie się dowiedzieć bo każdy hotel ma inna formę AL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.M Re: All Inclusive w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 12:55 Też mi się tak wydawało (zawsze jak byłem AI to napoje były w cenie), ale dzisiaj znalazłem info na pl.rec.turystyka.zorganizowana, że ktoś cztery razy był w Tunezji (z opcją AI) i zawsze płacił za napoje do kolacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: All Inclusive w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:47 za napoje do kolacji płacisz przy hb w all za nic nie płacisz dodatkowo ( oprócz oczywiście napiwków które zależą od Ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_my Re: All Inclusive w Tunezji 10.08.06, 15:58 hej Będąc z opcją ALL nie płaciłam za napoje do godz. 23, byłam w Thalassa Village Hammamet. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: All Inclusive w Tunezji IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.08.06, 21:07 bb= łóżko+śniadanie reszta płatna w tym napoje platne hb= śniadanie+obiadokolacja reszta płatna jw fb= śniadanie+obiad+kolacja reszta jw all inclusive wszystko w cenie w tym napoje wiec jesli kos powiedział ze napoje osobno płatne to chodziło o opcje fb pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś