Dodaj do ulubionych

Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu?

15.01.07, 12:54
Czy ktoś kto był w tym hotelu, może przesłać mi zdjęcia?interesuje mnie jak
naprawdę wyglądają pokoje, łazienka itp. czy tak samo jak w folderze czy
inaczej?warto???lecę we wrześniu pozdrawiam!!!!
Obserwuj wątek
    • b-w-w Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? 15.01.07, 13:39
      z jakim biurem lecisz???

ja tez zastanawiam sie nad tym hotelem
    • b-w-w strona rosa beach 15.01.07, 13:41
      a prosze bardzo ;))

www.rosa-beach-tunisia.com/rosabeach/html/english/index.htm
      • Gość: kasia_07 Re: strona rosa beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:18
        z ecco holiday, na tą str też dotarłam ale zdjęcia są takie same jak w
        katalogu, a chodzi mi o to czy jak ktoś tam był, to czy ten pokój wyglądał
        mniej więcej tak samo:-)
    • Gość: ilona Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:41
      Byłam teraz w sylwestra w tym hotelu,polecam,rzeczywiscie łazienka jest czysta
      a mogę coś na ten temat powiedzieć bo w Tunezji byłam już kilka razy, w różnych
      hotelach i bywało bardzo róznie.Naprawdę mogę polecić ten hotel nie tylko ze
      względu na wygląd pokoi i łazienki.Mam nadzieję,że trafisz na dobry pokój,bo
      nie mam pojęcia czy wszystkie mają taki sam standart.Ja robiłam dopłate w
      biurze za pokój z widokiem na morze i jestem bardzo zadowolona.
      • kasia_07 Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? 15.01.07, 20:40
        no to świetnie, w takim razie zostaje mi tylko czekać do wymarzonych wakacji:-)
        • Gość: mareks Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.01.07, 15:03
          Byłem w ub.roku i już mam rezerwację na czerwiec.Przekonałem się do tego
          hotelu.Pokój miałem identyczny.Jeżeli miałbym coś doradzić to tylko zmianę
          biura na Scan Holiday.Ci co byli z Ecco mieli trochę problemów z samolotami a i
          pokoje mieli z gorszym widokiem.Scan ma wcześniejszy przydział pokoi taki jak
          TUI bo jest to ta sama firma.
          • kasia_07 Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? 16.01.07, 15:35
            możesz napisać coś więcej?znaczy jakiego typu problemyz samolotem?ale
            generalnie ludzie, którzy przyjechali z ecco byli zadowoleni?dzięki za odp
            • Gość: mareks Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.01.07, 17:56
              A propos smolotów:kobieta z małym dzieckiem miała wylot o 7.00,czekała na
              transfer w recepcji od 4.30.Ja miałem transfer na lotnisko o godz.12.00 i ta
              kobieta z dzieckiem czekała i nikt jej o niczym nie zawiadomił.Dostała sie na
              lotnisko z grupą naszych znajomych jadacych na następny samolot z Ecco.Na
              lotnisku mieli zupełny bałagan bo dwa ich samoloty odlatywały w ciagu pół
              godziny i kto się dostał do pierwszego leciał pierwszy.Czyli możesz sobie
              wyobrazić co sie tam działo.W samym hotelu znajomi mieli pokoje od strony placu
              na budowę.My nie wykupując widoków na morze mieliśmy widok na Golden Beach i na
              morze.Wszystkie inne warunki w hotelu są dla wszystkich jednakowe i bd.

Pozdrowienia
    • Gość: mareks Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.01.07, 17:59
      Jak podasz maila to mogę wysłać zdjęcia.
      • kasia_07 Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? 16.01.07, 18:21
        to mam nadzięje że nam się uda bez problemów, bo skorzstaliśmy z first minute i
        już od tygodnia wykupione a co do zdjęć to bardzo proszę i dzieki z góry na
        maila kdnowak@wp.pl
      • Gość: Luke Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:32
        Witam ja tez jade do tego hotelu we wrzesniu moglbys ni przeslac zdjecia na
        maila luknovara@interia.pl z gory dzieki pozdro
    • czarna_a Re: Rosa Beach - pyt. o hałas? 16.01.07, 20:43
      W ofercie przeczytałam, ze hotel znajduje się niedaleko lotniska i w związku z
      tym mam pytanie do bywalców czy bardzo słychać samoloty?
      • Gość: taki jeden Re: Rosa Beach - pyt. o hałas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 23:21
        nie specjalnie, zreszta nie lataja czesto.
        Spokojniej jest niz w centrum miasta
    • Gość: taki jeden Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 23:24
      wprawdzie zdjecia z Golden Beach i z Monastiru ale np plaza w zasadzie taka sama
      a i na fotkach widac tez rosa beach (mnie osobiscie Golden B. sie bardziej
      podobal :) no i maja AI)
      www.motylanoga.z.pl
    • kasia_07 Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? 17.01.07, 12:10
      dzięki za fotki!!!!pozdrawiam!
    • Gość: Yoanna Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.asta-net.com.pl 19.01.07, 14:07
      NIe wiem jakie są teraz zdjęcia w katalogach tego hotelu, ale jak w 2003 mialam
      leciec tam na wakacje nie byłam specialnie zachwycona. Na zdjeciach w katalogu
      jego atrakcyjnosc była równa 0. JEdnak poszukałam wiecej zdjec w internecie i
      hotel mnie zauroczył! Prawda jest taka, że hotel jest zadbany, dosyć spory,
      czysty, jest mnóstwo zieleni, piekne palmy, czysta, duża plaża. Za 'moich
      czasów';) jedzenie było przepyszne, obsługa hotelowa błyskawicznie reagowała na
      nasze uwagi - na balkonie chodizły jakies dziwne owady, które zniknęły w
      mgnieniu oka. W prawdzie jedziesz 4 lata po tym, jak ja tam byłam, ale z
      perspektywy tamtego czasu gorąco polecam ten hotel!
      • Gość: aaga Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.wroclaw.mm.pl 17.06.07, 16:18
        mam pytanie-czy w pobliżu tego hotelu jeszcze coś jest??? czy ylko jakies
        pustynie -tak wynika z fotek
        • Gość: raf Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.jmdi.pl 18.06.07, 01:17
          Hej wlasnie w czwartek wrocilismy z tego Hotelu wiec jak chcesz wiecej fotek to
          podaj adres to ci podesle i hotelu i okolicy duzo spacerowalem jak dzieciaki
          chodzily spac w poludnie (8 miesiecy i 3 latka)
          • Gość: Luke Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:17
            Witam ja tez jade do tego hotelu we wrzesniu moglbys ni przeslac zdjecia na
            maila luknovara@interia.pl z gory dzieki pozdro
            Napisz jak mozesz pare slow o pobycie tam
            • Gość: andrzej Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.to.interklub.pl 18.06.07, 11:50
              witam
              ja też we wrześniu jade do tego hotelu, w jakim terminie jedziesz ja 6-13
              pozdrawiam
          • Gość: tomeczek Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: 80.50.51.* 18.06.07, 12:34
            Witam,
            Wybieramy się do tego hotelu pod koniec czerwca. Prześlij jeżeli możesz parę
            fotek z hotelu i okolicy. Mój e-mail: tlukasik@alwernia.com.pl
            Napisz też ewentualne Twoje negatywne spostrzeżenia np. robactwo, muchy itp.
            Czy w hotelu jest pralnia. Czy znasz ceny w barach hotelowych.
            Pozdrawiam
            • kasia_07 Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? 18.06.07, 19:59
              Witam, ja też proszę o fotki:-) na adres kdnowak@wp.pl. My jedziemy 6-20
              września, już nie mogę się doczekać i mam nadzieję że ten hotel to był dobry
              wybór:-D pozdrawiam!
              • Gość: mareks Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.cable.wsm.wielun.pl 22.06.07, 15:24
                Ten hotel to dobry wybór oczywiście uwzględniając cenę.Czystość i jedzenie
                oceniam bardzo wysoko.Wróciłem wczoraj i jestem bardzo zadowolony./w ub.roku
                też byłem w Rosa/Jedynym mankamentem dla mnie i mojej żony były zbyt głośne
                noce jako że nasz wiek nie jest już za bardzo rozrywkowy.
    • Gość: asja Re: Rosa Beach - pytanie o gniazdka-kontakty IP: *.bph.pl 28.06.07, 11:10
      Jadę za tydzień z małymi dziecmi, czy wiecie jakie są w tym hoteku gniazdka,
      czy z bolcem, planuję wziąć grzałkę i mały dzbanek, żeby dzieciakom zupki
      podgrzac
      bardzo proszę o odp.
      dziękuję
    • Gość: aga Re: Rosa Beach - czy ktoś ma zdjęcia hotelu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:20
      www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=1271
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka