Gość: taki jeden Re: 1800-dwa tygodnie w lipcu w el hana beach to IP: *.eranet.pl 23.01.07, 23:50 troche malo danych co do pokoju, wyzywienia i biura. No i ten lipiec. UPIECZESZ SIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: 1800-dwa tygodnie w lipcu w el hana beach to IP: *.net81.citysat.com.pl 24.01.07, 14:10 Taka cene placiłem w lipcu 2006 za ten hotel . Jak będzie za goraco to mozesz sie kompac w basenie krytym w tym hotelu lub obok w Chame El Hana. Ale z ty gorącem to bez przesady. Ludzie w tym czasie byli na wycieczce na Saharze i nie narzekali .Polecam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonbeauty Re: 1800-dwa tygodnie w lipcu w el hana beach to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 17:55 Moim zdaniem to nie jest dużo. Ale nie znam tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
mediterraneo1978 Re: 1800-dwa tygodnie w lipcu w el hana beach to 26.01.07, 12:22 To tanio. ** HB w lipcu tyle wychodzą. Co do lipca - najlepsza pogoda, bo w sierpniu czy wrzesniu bywa, ze sie psuje i pada. A co do upalow - w Tunezji sie duzo latwiej znosi niz np. w Alanyi ze wzgledu na mniejsza wilgotnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: 1800-dwa tygodnie w lipcu w el hana beach to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 19:14 Biorąc pod uwagę lokatorów w postaci karaluchów...to wydaje mi się, że 1800 to dużo. Nie polecam tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
makarim Nie jest to tanio... 26.01.07, 22:33 Hotel kilka lat temu był dość atrakcyjny. Przystępny cenowo, dobre jedzenie i nie było tyle robactwa. Obecnie, uważam ten hotel za niezbyt ciekawy. Jedzenie - masówka i niezbyt smaczne, obsługa w restauracji coraz młodsza i coraz mniej doświadczona. Niestety, dodatkowi lokarzy w pokojach w postaci karaluchów. Basen nieduży, jak na tak ogromny hotel. W sezonie, jakim jest lipiec zdecydowanie odradzam El Hana Beach. A już na pewno za takie pieniądze. Sprawdź cenę hotelu Abou Nawas Nejma położonego tuż obok El Hana. Przyjemne pokoje z aneksami kuchennymi (mimo, że wyżywienie jest HB) - duży plus: lodówka w pokoju bez dodatkowej dopłaty, co zdaża się niezwykle rzadko. Leżaki bezpłatne, bezpłatny sejf całodobowy. Kameralny i naprawdę niezły hotel. Ja lecę do Abou w maju, trzy tygodnie niecałe 1900 zł. Pozdrawiam makarim@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do makarim IP: *.net81.citysat.com.pl 27.01.07, 11:39 Jedzenie jest praktycznie takie same we wszystkich hotelach . Ani ja ani nikt z naszej grupy nie spotkał żadnych karaluchów w pokojach . Basen nie ma wymiarów olimpijskich / owal / ale jezeli komus mało to moze korzystac z basenu - 15 metrow dalej w Chams El Hana , albo albo basenu krytego lub moze poplywać w morzu -30 metrów od hotelu. Polecam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaksamitkaa Re: do makarim IP: *.bsk.vectranet.pl 27.01.07, 15:58 hej przyznaję że bylam w tym hotelu i za tydzien z triadą w sieprniu placilam 1700 n natomist teraz z first minute w koperniku i oasis za taką samą cenę mozna spedzic dwa tygodnie stad zapytanie oczywiscie hotel ma - jak kazdy - wiele minusow ale przynajmniej oszczednosc na taxowkach jest na miejscu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makarim do aaksamitkaa 27.01.07, 19:04 Skoro znasz ten hotel i Ci odpowiada, proponuję jeszcze poszukać po biurach tańszej oferty. Mam nadzieję, że znajdziesz coś atrakcyjnego i spędzisz udany urlop :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makarim do sas 27.01.07, 18:56 Jeździłam do El Hana Beach kilka lat z rzędu i tak jak wspomniałam, był to niezły hotel. Ze względu, że z reguły jeżdzę w maju - mnie rozmiar basenu odpowiadał ale było mało ludzi. To jeden z największych hoteli w Sousse, więc w sezonie jakim jest lipiec są tam tłumy ludzi. Karaluchy widziałam niejednokrotnie na własne oczy. W zeszłym roku zdecydowałam się zmienić hotel i z nowego wyboru jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do makarim IP: *.net81.citysat.com.pl 27.01.07, 19:55 Zostańmy przy swoich opiniach . Jak chcesz koniecznie znaleźć karalucha to znajdziesz go nawet w HILTONIE. Osobiści nie rozumiem jak mozna x razy jeździć w to samo miejsce. No ale to ja . Sas Odpowiedz Link Zgłoś