Gość: Halinka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 10:09 Interesujemnie mnie jak jest w tym hotelu obgsluga itp i jak wyglada jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Residence el Kantoui IP: 135.245.72.* 13.06.07, 13:31 Residence el Kantoui. Wyszukiwarka nie gryzie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=15959764 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania K Re: Residence el Kantoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:28 Ależ oczywiście że nie gryzie. Tyle tylko, droga Doroto, że opinie, których adres raczyłaś podać, pochodzą sprzed trzech (sic!) lat, zatem można przypuszczać, że są z deka nieaktualne, czyż nie?? Niech więc Cię nie dziwi czyjaś chęć poznania aktualnych opinii o hotelu, w którym ma się zamiar spędzić wakacje. Ponawiam więc zapytanie - czy ktoś zna ten hotel z autopsji?? Miło będzie poznać zdanie kogoś, kto był tam niedawno. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fetor Re: Residence el Kantoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 01:08 Najstarsze opinie an forum pochodza sprzed 3 lat, najnowsze sprzed roku. Typowe zachowanie Polaków. Wszyscy tylko oczekuja opinii, ale zeby samemu napisac cos po powrocie to zapomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Residence el Kantoui 14.06.07, 09:18 Byłam tam we wrzesniu 2006r. Hotel taki sobie. Brudno, pełna "komuna" , jedzenie rzucone na talerze. Ani ładu ani składu. W pierwszy dzien kazalam sprzataczkom najpierw wymyc okna i sprzatnac pokoj, oraz zmienic zolta posciel na biala. Sniadania skromne kontynentalne, ale jesc sie nie chce jak sie patrzy na to. Obiady OK. Jako baza wypadowa hotel dobrze usytuowany, blisko do SOusse i blisko do centrum POrtu EK. Opis hotelu troche na poczatku moich wspomnien tutaj : www.karawana.fora.pl/tunezja-libia-t144.html Odpowiedz Link Zgłoś
justynafi Re: Był ktoś w hotelu Residence el Kantoui?? 14.06.07, 12:26 Byłam w tym hotelu w maju - obszerną wypowiedź na temat Residence el Kantaoui zamieściłam na www. wakacje.pl w dziale hotele. Krótko i na temat: hotel bardzo średni, sprzątaczki przychodzą codziennie, jedzenie wg mnie dobre - na śniadania: pyszny biały serek (przykro, że w Polsce takiego nie ma), 2 rodzaje marmolady z fig i z moreli, masło, bagietka i bardzo dobre rogaliki z ciasta półfrancuskiego; na obiadokolację - 2 smaczne dania do wyboru, można również poprosić trochę jednego i drugiego, duży wybór surówek. Dla niektórych może być istotne to, że owszem pokoje są z aneksami kuchennymi ale nie ma w nich żadnego wyposażenia, tzn nie ma czajnika, żadnych kubków, garnków, sztućców. Jest kuchenka elektryczna i lodówka. Lepiej jest tym, którzy dostaną pokój od strony basenu i ogrodu, bo od ulicy jest głośno. Bardzo blisko jest (na skróty przez wesołe miasteczko) do ryneczku z fontanną i do rzeczywiście malowniczego portu. Nie wiem co jeszcze chcieliby Panstwo wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Był ktoś w hotelu Residence el Kantoui?? 14.06.07, 14:01 Ja byłam z Triadą i rezydentka na spotkaniu pytała kto chce wyposażenie do aneksu i obsługa przyniosła. Ja z tego nie korzystałam to nie wiem co w tym było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynafi Re: Był ktoś w hotelu Residence el Kantoui?? IP: *.chello.pl 15.06.07, 07:32 zgadza się - oczywiście za dodatkową opłata Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Był ktoś w hotelu Residence el Kantoui?? 15.06.07, 08:01 nie, nie... nie było oplaty! REzydentka tylko napisała numery pokoi i koniec. Na pewno nie było opłaty. Tez bylas z Triadą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAwid23 Re: Był ktoś w hotelu Residence el Kantoui?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 10:27 Jest to prawda ze szef kuchni w tym hotelu organizuje tansze wycieczki Jaka jest cena wynajecia kortu tenisowego wraz z rakietami Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Był ktoś w hotelu Residence el Kantoui?? 15.06.07, 13:21 To co piszesz DAwid jest prawdą. Bedzie sie do Ciebie przymilał dopóki nie odmówisz mu wycieczki lub nie powiesz ze jedziesz z SAhelem np. Ja z nim nie jechałam bo nie mieli polskiego przewodnika. I nie szef kuchni a szef stołówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halinka Re: Był ktoś w hotelu Residence el Kantoui?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:07 Są w tym hotelu wieczory animacyjne Odpowiedz Link Zgłoś