Dodaj do ulubionych

16.08 - Monastir/Skanes

30.07.07, 12:18
Witam,
może ktoś leci do hotelu Rosa Beach 16.08 i ma jakieś ciekawe uwagi? Pierwszy
raz lecę do Tunezji z dzieckiem (11 l.)Zresztą każde uwagi będą cenne. Czy
przy posiadaniu sniadań i obiadokolacji wystarczą 300$ kieszonkowego? Czy
opłaca się brać jakiś swój alkohol?. dzieki z góry za wszystkie informacje.
Obserwuj wątek
    • albacor Re: 16.08 - Monastir/Skanes 30.07.07, 13:07
      Wcześniej przeczytałem uwagi o Ecco Holiday z którym lece i pochlebne nie były,
      łącznie z kwaterowaniem w innym hotelu, stad moje obawy lekkie. Ale sporo jet
      pochlebnych opinii. Co prawda lecimy tylko na tydzień i głównie będziemy sie
      wygrzewać ale prosze o wszystkie nawet uwagi dot. biura i hotelu Rosa Beach.dzięki.
      • Gość: Asia Re: 16.08 - Monastir/Skanes IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.07, 13:18
        hej!ja tez wybieram sie 16 do tunezji tyle ze do skanes palace z ecco holiday.
        uwagi czytalismy pewno te same i jestem troche zaniepokojona tymi zmianami
        zakwaterowania i brakiem zainteresowania rezydentow. mam nadziejeje ze wylecimy
        i dolecimy do celu;-)
        • Gość: HEJ WAM:) Re: 16.08 - Monastir/Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:58
          JA WPRAWDZIE LECIALAM Z SAN&FUN ALE TEZ ZBYTNI REZYDENCI NAMI NIE BYLI
          ZAINTERESOWNAI...JEDYNIE BYLI NA LOTNISKU GDY WYLATWALISMY I UDZIELILI NAM
          KILKA WSKAZÓWEK..POTEM JAK DOLECIELISMY DO MONASTIRU TEZ CZEKALI NA NAS...I
          WIDZIALAM TEZ WŁASNIE PRZEDSTWICIELI Z WASZEGO BIURA....300 DOALRÓW WAM STARCZY
          MYSMY MIELI JESZCE AWARYJNE EURO...ALE JESLI MACIE ALL IN..TO BEZ PROBLEMU BO
          JEDZENIE PICIE I ALKOHOLE MACIE WLASNIE W CENIE ALL... NICZYM NIE PZEJMUJCIE
          SIE BEDZIE DOBRZE...MY MAMY MEGA WSPANIAŁE WRAŻENIA Z TUNEZJI CHODZIAZ Z
          SERWISEM BYŁO RÓZNIE;) CHODZI MI TUTAJ O POLAKÓW..ALE POTEM JUZ BYŁO SUPER:)
        • Gość: zawsze_mila1 Re: 16.08 - Monastir/Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:04
          witam, ja ze znajomymi jade z gadnska 23,08 rowniez do skanes palace , jak
          jedziecie na 2 tygodnie to sie spotkamy:)
        • albacor Re: 16.08 - Monastir/Skanes 01.08.07, 07:34
          Szkoda że nie do tego samego hotelu - jakaś znajomość już by była ;-). Mam
          nadzieję, że będziemy wypoczywać dobrze. A z pewnościa polecimy jednym czarterem
          . Do miłego.
    • Gość: kowall Re: 16.08 - Monastir/Skanes IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.07, 18:58
      Ja jade do tego hotelu z dziewczyna z wawy ale ze Scan a raczej z Tui i mam
      nadzieje ze zadnych problemów nie bedzie :)
    • ememems Re: 16.08 - Monastir/Skanes 01.08.07, 01:42
      Z żoną lecimy jutro do tego hotelu, na 1tydz. z Ecco. Po powrocie zdamy relację
      co i jak:)
      • albacor Re: 16.08 - Monastir/Skanes 01.08.07, 07:32
        No to będe b. zainteresowany tymi relacjami. Wiem, że częśc osób jest takich
        którym nigdy nie dogodzi , ale ja należę do "normalnych" i na takiej własnie
        normalności mi zależy: bez zbytniego skakania wokół mnie ale tez bez obojętności
        na jakies drobne (mam nadzieję) problemy w hotelu, czy poza nim. Fajnie że
        ememems sie odezwałeś i będę mieć relację z pierwszej ręki. Policz karaluchy i
        wracaj zdac relację. dzieki
      • Gość: aska Re: 16.08 - Monastir/Skanes IP: *.eranet.pl 01.08.07, 13:44
        to super;-) ja tez czekam na relacje i oczywiscie mam nadziejej ze wyjazd Wam
        sie uda. milego wypoczynku.
        • albacor Re: 16.08 - Monastir/Skanes 08.08.07, 07:54
          Pamiętaj ememems o obiecanym sprawozdaniu z wyjazdu. Juz powinniscie wracać
          chyba? Dzieki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka