Gość: Ania IP: *.euro-net.pl 23.06.08, 11:04 Jadę z tym biurem do Tunezji. Byłabym wdzięczna za jakieś opinie, jeśli ktoś też korzystał z jego usług. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spinka26 Re: Selectours 23.06.08, 16:09 Witam.Moi rodzice bylo teraz 6 czerwca z Selectoursem z Tunezji...z Poznania...a teraz ja lece..juz 3 raz..bylam w Egipce dwa razy..a teraz jade z tym sprawdzonym biurem..rezydenci na dobra 5 z plusikiem..naprawde polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
spinka26 Re: Selectours 26.06.08, 19:23 wątpie w to..a ta odp juz gdzies czytalam..na forum..lece nie pierwszy raz z tym biurem i polecam gorąco..w 100% sprawdzone..rezydentki na kiejscu sa naprawde super..doradza..pomoga..wytlumacz..POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Selectours IP: *.4web.pl 26.06.08, 14:55 Byłam z Selectoursem na dwóch wycieczkach w Egipcie i Jordanii i nigdy więcej! Pewnie powiecie, że to subiektywna ocena czy oferta zgadzała się z rzeczywistością czy nie. Fakt. Ale biuro miało szansę się bronić po złożeniu reklamacji, a tymczasem Selectours nie odpowiada na reklamacje złożone przez klientów! Więc uwaga: jeśli coś Wam się nie spodoba oni zlekceważą Waszą opinię i nawet nie odpowiedzą jakie mają argumenty na swoją obronę! To działanie niezgodne z prawem, ale Wam, tak jak i mnie, pozostanie jedynie kosztowna i długotrwała droga sądowa! Inne biura podróży potrafią załatwić reklamację klienta polubownie, więc radzę się zastanowić. Pozdrawiam i życzę samych udanych wycieczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaj Re: Selectours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 15:01 Wrociłam dzisiaj z Tunezji. Bylismy z Selectoursem. Biuro spisało się na medal. Wszystko zgodne z planem, opieka rezydenta super. Jak w katalogu - tak w rzeczywistości. Polecam jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś