Gość: annn IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 11:43 Mam takie ptanie...może ktoś zabierał ze sobą do Tunezji nie swoje dziecko a np. kogoś z rodziny,koleżanki itp.Jakie dokumenty oprócz paszportu będą potrzebne do przekroczenia granicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Pytanie.... IP: *.eranet.pl 14.07.08, 11:59 Ja kiedys brałam dziecko kolezanki i musiałam miec pisemna zgodę matki potwierdzoną notarialnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annn Re: Pytanie.... IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 17:28 pisemna zgoda w języku polskim i angielskim? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
alfaalfa16 Re: Pytanie.... 14.07.08, 18:30 Witam -wyjeżdżam w sierpniu i zabieram syna mojej siostry ,przed chwilą dzwoniłem do straży granicznej na Okęciu i powiedziano mi ,że jesli dziecko ma paszport to uznaja,ze rodzice sie zgadzaja.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaa Re: Pytanie.... IP: *.chello.pl 15.07.08, 12:35 Moja córka (10 lat) leciała do Tunezji z babcią i oprócz paszportu nie była potrzebna żadna zgoda, tym bardziej potwierdzana notarialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don't nick! Re: Pytanie.... IP: 41.226.149.* 15.07.08, 13:21 Potwierdzam - nie trzeba żadnej zgody. Wystarczy sam paszport. Odpowiedz Link Zgłoś