GoĹÄ: Kamil IP: *.chello.pl 15.09.08, 11:51 naciągacze, nie kupujcie u nich wczasów jak chcecie godnie wypocząć!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gość25 Re: viva tours oszusci IP: 83.238.173.* 15.09.08, 18:36 dlaczego tak piszesz, podaj konkrety a nie pisz pustych słów, ja właśnie wróciłam z wczasów z tego biura i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mika Re: viva tours oszusci IP: 88.156.164.* 16.09.08, 11:35 bez szczegolow to faktycznie puste slowa, napisz cos konretniej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: roman Re: viva tours oszusci IP: *.chello.pl 17.09.08, 16:52 szkoda słów, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ananas Re: viva tours oszusci IP: *.chello.pl 17.09.08, 21:30 Sprecyzuj jakie są przyczyny twojego niezadowolenia, oprócz tego, że: 1. Trzeba było zapłacić za wyjazd. 2. W samolocie było zimno, bo ludzie otwierali okna. 3. Na lotnisku nie było powitania z orkiestrą i kwiatami i nie rozłożyli czerwonego dywanu. 4. W Tunezji było gorąco. 5. W hotelu, w sklepie, w banku... nie można się z nikim dogadać. 6. W czasie posiłków puszczali arabską muzykę. 7. Woda w basenie nie była podgrzewana. 8. Piwo było niedobre. 9. Na plażę przychodzili Arabowie. 10. W telewizji nie było tvn-u i nie można było oglądnąć tańca z ..zdami. 11. ....... My byliśmy z tego biura w Tunezji i w Egipcie i nie można się było do niczego przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś