Dodaj do ulubionych

Selectours oszukuje

15.09.08, 20:39
To biuro oszukuje właśnie cztery dni przed wylotem,dostaliśmy wiadomość że
hotel do którego lecimy nie ma miejsc.Zamiast Hamametu będziemy w hotelu koło
Suse.Obłęd.Czy ktoś też ma tę przyjemność,my lecimy z Katowic 19-09
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Selectours oszukuje IP: *.jjs-isp.pl 15.09.08, 22:10
      A gdzie tu oszustwo? Lojalnie Cie poinformowali,ze nie ma
      miejsc,moze nawet nie z ich winy.Wolabys dowiedziec sie na miejscu?
    • perelka84 Re: Selectours oszukuje 16.09.08, 00:13
      A do jakiego hotelu sie wybieralas a jaki ci zaproponowali? Podaj
      nazwy albo jakies linki... ciekawe ciekawe :/
      • Gość: mika Re: Selectours oszukuje IP: 88.156.164.* 16.09.08, 00:30
        to chyba mozna zaskarzyc za niedotrzymanie warunkow umowy...? warto sie chyba jej przyjrzec, w koncu wykupuje sie wczasy w konkretnym hotelu a brak miejsc to smieszny powod, glupsze potrafia wymyslec.
        • Gość: maja Re: Selectours oszukuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.08, 08:31
          masz racje skoro ja decyduje się na taki hotel i są wolne miejsca i płace
          zadatek to nie wyobrażam sobie żeby przed samym wyjazdem zmienili hotel a
          poprzedni przedmówca pisze"co za różnica i dobrze że nie dowiedzieliście się na
          miejscu " takie osoby to osoby bez swojego zdania takimi ludźmi można
          manipulować najlepiej niech zapłaci za Egipt a pojedzie do Czech bo co to za
          różnica CHORE!!!
        • iguana3-pl Re: Selectours oszukuje 16.09.08, 17:37
          Oszustwo to może byc jak wrócisz, bo na razie może się okazać że w Sousse
          będziesz w lepszym hotelu niż w Hammamecie. I może będziesz zadowolona
    • Gość: Piotr Re: Selectours oszukuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 09:21
      E tam zaraz oszukuje. Ktoś czegoś nie dograł i tyle, może nawet to
      nie wina Selectours tylko hotelu (zrobili np. więcej rezerwacji niż
      miejsc, to się zdarza).
      Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale oszustwo to za duże słowo.
      • Gość: mika Re: Selectours oszukuje IP: 88.156.164.* 16.09.08, 11:32
        to juz zadanie biura podrozy zeby tych niedogran nie bylo, jesli w umowie nie ma glupich dopiskow domagalabym sie choc jakiegos odszkodownia, hotel zapewne bedzie poodbnego standardu ale sam fakt zmiany miejscowosci- duzego hammametu na cos "kolo" sousse obniza wartosc takich wczasow,w koncu do centrum trzeba bedzie dojezdzac, a moze ktos chce jechac konkretnie do hammametu? chocby np moze byc blizej do planowanych zwiedzanych miejsc czy tez np mile wspomnienia z tym miejscem, dla jednych to zaden problem gdy jada tylko lezec w hotelu, ja jak jade to do konretnej miejscowosci i konkretnego hotelu.
    • Gość: iza Re: Selectours oszukuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 11:51
      poproś o sousse, super miasta, medina, naprawdę warto, byłam z tym birem na
      kilku wakacyjnych wojażach i było zawsze super.
      Ostatnio zdecydowałam się z nimi nawet na ruletkę i nie żałowałam
      • Gość: mika Re: Selectours oszukuje IP: 88.156.164.* 16.09.08, 12:44
        a i jeszcze przypomnialo mi sie cos, pare lat temu bedac na obozie z Triada tez zmienili nam hotel, po kilku protestach wszyscy dostalismy po dwie darmowe wycieczki fakultatywne, nie duzo ale zawsze cos, powodzenia i mimo wszystko udanego wyjazdu!
        • ada-33 Re: Selectours oszukuje 16.09.08, 13:30
          Stanowczo wole miec to co zamawiam a nie zmiany i dodatkowe
          wycieczki! SKANDAL I TYLE! TO SWIADCZY O NICZYM DOBRYM. jAK KUPUJE I
          WYBIERAM, TO NIE MOZNA SOBIE CHWILE PRZED WYJAZDEM ZMIENIAC I TYLE
          • magdula43 Re: Selectours oszukuje 16.09.08, 15:45
            nie jedź, zmień biuro i tyle, po co tyle hałasu, nie rozumiem. Byłam z tym
            organizatorem i byłam zawsze zadowolona
    • Gość: Bacha Re: Selectours oszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 00:09
      Doskonale rozumiem Twoje rozgoryczenie. Wychodzę z założenia, że gdybym chciała
      spędzić wakacje w jakimś hotelu w Susie, to bym tam od razu zarezerwowała
      wczasy, a nie np. w Monastyrze. Nam po przyjeździe do hotelu w Nabeul
      przedstawiciel Selectoursa powiedział, ze nie ma miejsc i próbował nas
      wyekspediować do innego hotelu, co mu się zresztą z częścią wczasowiczów udało.
      Porażka i tyle. MIMO WSZYSTKO-UDANYCH WAKACJI!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka