monastel 24.07.09, 00:49 witam :) ma któras z Was moze kontakt do nassera obecnie nino z el habibu?????? co o nim sadzicie oprocz tego ze jest jeszcze młody???? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julietta3107 Re: Nasser-Nino delphin el habib 10.08.09, 21:18 Młody i zabawny a do tego niczego sobie :) A ty miałaś z nim jakieś przeżycia ? Odpowiedz Link Zgłoś
martinaa_a Re: Nasser-Nino delphin el habib 16.08.09, 20:51 No bardzo przystojny:) a ma dopiero 18.. i ma przecudowny uśiech;P tylko niestety strasznie obrażalski..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
julietta3107 Re: Nasser-Nino delphin el habib 17.08.09, 00:00 I jeszcze do tego cały czas zawsze z wszystkiego żartuje :) A co do uśmiechu martinaa_a faktycznie masz racje przecudowny :) A ty kiedy wróciłaś z el habib? Odpowiedz Link Zgłoś
martinaa_a Re: Nasser-Nino delphin el habib 17.08.09, 16:22 Tak z wszystkiego żartuje:) i sprawia ze wszyscy dookoła mają dobry chumor:) Wróciłam niedawno bo 13 sierpnia.. ale wciąż żyje jeszcze tym wyjazdem i wspomnieniami:) Odpowiedz Link Zgłoś
julietta3107 Re: Nasser-Nino delphin el habib 17.08.09, 22:21 To ja wróciłam tydzień przed tobą (6 sierpnia) i również dalej żyję wspomnieniami..normalnie aż coś mi się robi..tak strasznie tęsknie..A tak w ogóle martinaa_a mogłabyś mi podać twojego maila? wiesz pogadałybyśmy sobie tak na luzie i powspominały przy okazji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniusssia Re: Nasser-Nino delphin el habib 07.09.09, 12:13 tak ja mam kontakt z Nino;) jak narazie codziennie dzowni:) praktycznie spotkalismy sie przypadkowo w hotelu delphin plaza bo tam wlasnie spedzalam wakcje:) nie mialam z nim "przygod" ale bardzo fajnie sie z nim rozmawialo:) i nie powiem przystojny jest i zgadzam sie ma piekny usmiech animator na 5:) Odpowiedz Link Zgłoś