Dodaj do ulubionych

kobiety po 30tce to dziadostwo straszne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:26
i rozstepy i celulit kapie i cyce obwisniete i cera juz taka galaretowata i
pupsko nie apetyczne i w glowie coraz pusciej i cała masa innych spraw nie ma
to jak 20-24 to jedyny ciekawy towar jak dla mnie w tej chwili.

ostatnio czytałem w cosmopolitan ze sie taka stare pudła 30letnie za
mlodszych biora jakie to odrazjace ja majac do czynienia z taka sytłacja
odrazu odwracam glowe zeby sie nie denerwowac.
A ze jestem przystojny to sobie moge na to pozwolic
Obserwuj wątek
    • e_wok Dobre, dziewczyno, calkiem niezly kawalek ;-)) nt 20.05.04, 22:19

• julla Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 20.05.04, 22:42
      A dla ciebie czas najwyraźniej stanął w miejscu. Stanął gdy miałeś 15 lat
      i uparcie stoi, ani pół kroku w przód...
      • Gość: pani Miecia Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:46
        A te chłopy po 30 to dopiero pulpety podstarzałe i podtatusiałe. Gazetka,
        telewizorek, piwsko i dawne czasy wspominają, jak to jeszcze ktos ich w ogóle
        chciał.
        • feminista Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 20.05.04, 22:58
          Gość portalu: pani Miecia napisał(a):

> A te chłopy po 30 to dopiero pulpety podstarzałe i podtatusiałe. Gazetka,
          > telewizorek, piwsko i dawne czasy wspominają, jak to jeszcze ktos ich w ogóle
          > chciał.

Teraz już tylko panie w ich wieku im pozostały - obraz nędzy i rozpaczy - więc
          chłopy piją i błędne koło się zamyka;)
          • neverman Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 21.05.04, 00:35
            Eeeeeeeeeeee, chromole taka prowokacje.
            • Gość: graga Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: *.ny5030.east.verizon.net 21.05.04, 04:50
              Dzieki kilku panom forum feminizm zamienia sie w agencje towarzyska, ktora
              stawia wysokie wymagania co do warunkow zewnetrznych uczestniczek. Czy panom
              sie nie pomylilo, przeciez w tych sprawach prosze dzwonic pod wiele numerow
              podanych w ogloszeniach prasy codziennej, tam sa bez celulitisu, w wieku 18 lat
              i tam jest miejsce dla takich Kobitki, z kim i o czym wy dyskutujecie. Czy
              to forum to agencja towarzyska, ktora nie spelnia wymagan kilku prostakow, czy
              tez moze jednak dyskusja o problemach kobiet we wspolczesnym swiecie, a przede
              wszystkim wspolczesnej Polsce.
              • lolyta Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 21.05.04, 04:56
                Alez, moja droga, fakt, ze cellulit jak kalafior (ze o niewygolonej pochwie nie
                wspomne) oraz fakt, ze kobiety uparcie nie chca sie pograzac w czarnej rozpaczy
                z tego tytulu to JEST powazny problem we wspolczesnym swiecie.
              • marijohanna graga:) 21.05.04, 10:01
                bez urazy! pokaz mi 18-latke bez cellu!;)

nawiasem mowiac bardzo chcialabym zobaczyc live tych forumowych panow (czy
                chlopczykow-rycerzykow??? bo nie wiem kto zacz)! choc moze lepiej nie! brrrr
                • Gość: bezdenny Re: graga:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 14:49
                  marijohanna napisała:

> bez urazy! pokaz mi 18-latke bez cellu!;)
                  >
                  > nawiasem mowiac bardzo chcialabym zobaczyc live tych forumowych panow (czy
                  > chlopczykow-rycerzykow??? bo nie wiem kto zacz)! choc moze lepiej nie! brrrr

Moja uroda jest wprost proporcjonalna do mojej inteligencji i poczucia humoru.
                  • neverman Re: graga:) 21.05.04, 14:51
                    Gość portalu: bezdenny napisał(a):

> Moja uroda jest wprost proporcjonalna do mojej inteligencji i poczucia
                    humoru.

No, to juz wiadomo, skad masz taki nick, Bezdenny.
                    • Gość: bezdenny Re: graga:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 15:02
                      neverman napisała:

> No, to juz wiadomo, skad masz taki nick, Bezdenny.

No niby skąd?
                      • Gość: Pat Bateman bezdenny... IP: *.lnet.pl 21.05.04, 15:14
                        podczepiacz... podwątkowy...

;-)
                        • Gość: bezdenny Re: bezdenny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 15:54
                          Gość portalu: Pat Bateman napisał(a):

> podczepiacz... podwątkowy...
                          >
                          > ;-)
                          Co oznaczają takie rózne znaczki, jak np. ten powyżej?
                          • Gość: Pat Bateman To są... IP: *.lnet.pl 21.05.04, 16:14
                            elementy alfabetu łacińskiego zwane literami + emotikon
                            • Gość: bezdenny Re: To są... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 16:21

> elementy alfabetu łacińskiego zwane literami + emotikon
                              Dzięki za wyjasnienie, bo naprawdę nie wiedziałem co to jest
                              #(*()("':)(**%-_^
      • astrit Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 26.05.04, 10:50
        julla napisała:

> A dla ciebie czas najwyraźniej stanął w miejscu. Stanął gdy miałeś 15 lat
        > i uparcie stoi,

Przynajmniej to mu stoi...
    • Gość: mike Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 00:46
      Mnie interesuje przedział wiekowy 17-24 l. Mam nadzieję, że zawsze będzie mnie
      stać na młodą.
      • marijohanna Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 22.05.04, 09:09
        Gość portalu: mike napisał(a):

> Mnie interesuje przedział wiekowy 17-24 l. Mam nadzieję, że zawsze będzie
        mnie
        > stać na młodą.

jak nie to zrobimy zrzutke! daj znac gdybys mial klopoty.
        • feminista Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 22.05.04, 12:02
          marijohanna napisała:

> Gość portalu: mike napisał(a):
          >
          > > Mnie interesuje przedział wiekowy 17-24 l. Mam nadzieję, że zawsze będzie
          > mnie
          > > stać na młodą.
          >
          >
          >
          > jak nie to zrobimy zrzutke! daj znac gdybys mial klopoty.

Jaby co, to się dołączam. Trzeba sobie pomagać w potrzebie:)

PS
          17-24 to rzeczywiście najlepszy przedział:)
          • Gość: Pat Bateman w-wiak weekendowy IP: *.lnet.pl 22.05.04, 12:09
            Najlepszy przedział (co za słowo!) dla Twoich potrzeb w-wiak.
            Z dojrzalszymi byś miał pewne problemy!
            Wiadomo dlaczego!
            He! He!
            • feminista Re: w-wiak weekendowy 22.05.04, 12:10

> Najlepszy przedział (co za słowo!) dla Twoich potrzeb w-wiak.
              > Z dojrzalszymi byś miał pewne problemy!

Jasne, że bym miał. W końcu trudno podniecać się na widok jakiejś staruszki;)
          • marijohanna Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 22.05.04, 12:09
            feminista napisał:

> 17-24 to rzeczywiście najlepszy przedział:)

u mnie 24 to granica bolu, czyli od 24 wzwyz ;) milego weekendu!
            • feminista Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 22.05.04, 12:12
              marijohanna napisała:

> feminista napisał:
              >
              > > 17-24 to rzeczywiście najlepszy przedział:)
              > u mnie 24 to granica bolu, czyli od 24 wzwyz ;)

Uff, odetchnąłem, bo ostatnio ciągle jakieś dojrzałe panie mnie napastują i mam
              przez to w nocy koszmary;)
              Życzę udanego seksu:)
              • marijohanna Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 22.05.04, 12:16
                feminista napisał:

> marijohanna napisała:
                >
                > > feminista napisał:
                > >
                > > > 17-24 to rzeczywiście najlepszy przedział:)
                > > u mnie 24 to granica bolu, czyli od 24 wzwyz ;)
                >
                > Uff, odetchnąłem, bo ostatnio ciągle jakieś dojrzałe panie mnie napastują i
                mam
                >
                > przez to w nocy koszmary;)
                > Życzę udanego seksu:)

to musze cie rozczarowac, bo ja tez jestem dojrzala (przynajmniej wg metryki),
                ale to nie znaczy, ze nie lubie mlodszych;) i co najlepsze, oni nie uciekaja na
                moj widok! :)

zyczenia odwzajemnione;)
                • feminista Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 22.05.04, 12:29
                  Ja też muszę Cię rozczarować, bo wcale dojrzały nie jestem, wyglądam
                  młodziutko, a gdy idę ulicą z przeciętną kobietą w moim wieku, ludzie myślą, że
                  to moja ciocia;)
                  • Gość: Pat Bateman w-wiak ze swoją ciocią (?) IP: *.lnet.pl 22.05.04, 12:33
                    To musisz komicznie wygladać :-)
                    • feminista Re: w-wiak ze swoją ciocią (?) 22.05.04, 12:34

> To musisz komicznie wygladać :-)

Jak jakiś żigolo;)
                      • Gość: Pat Bateman w-wiak postmod gigolo! IP: *.lnet.pl 22.05.04, 19:27
                        www.mokuren.sakura.ne.jp/~matumori/junk/smgeorge.JPG
        • Gość: katinka Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 29.05.04, 22:51
          :DD
    • zojka Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 22.05.04, 13:43
      Taki cytat Chandlera mi się przypomniał:
      "Seks z dwunastoletnią Murzynką to już nekrofilia"
      Nie muszę wspominać, że cytat pochodzi z ust złoczyńcy, który marnie skończył?

Wciaż optuje za tym, żeby do tych starszych bab strzelać... strzelać....
      A jak Wy chłopaki też się skończycie więcej niż 24 lata to też do was strzelać,
      strzelać. Zrobi Wam się przerost prostaty, jajka opuszczą się do kolan,
      wyskoczy miesięń piwny, na kalcie wyrosną siwe kłaki, wyrosną wam kłaki w
      uszach i w nosie... Pozostaje tylko eutanazja...
      • Gość: Pat Bateman A po eutanazji... IP: *.lnet.pl 22.05.04, 13:47
        nekrofilia i nekrofagia! mniam!

;-)
        • feminista Re: A po eutanazji... 22.05.04, 13:48
          He he, ale te staruszki mają fantazję;)
          • neverman Smigowiec forowy 22.05.04, 18:22
            vide:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=12817508
            • Gość: Pat Bateman Dzięki! [nt] IP: *.lnet.pl 22.05.04, 18:36
    • envi Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 22.05.04, 21:58
      hmm,to ochydne za 7 lat będę własnie takim potworem?gdzie Ty żyjesz?straszny
      świat znasz!wokól mnie to same zadbane babki się kręcą,strsze
      kobiety,profesorki po 40 parę lat a wyglądają na młode laski i tak się pewnie
      czują(widząc po życiu jakie sobie wiodą:)podobno kobieta w wieku ok.30 lat jest
      w pełni sił sexualnych,ja na to czekam niecierpliwie.pozdrawiam wszystkie 30!!
    • goblin.girl Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 22.05.04, 22:30
      Kobiety, rozumiem że te wszystkie odpowiedzi służą tylko podnoszeniu wątku, żeby
      za szybko sie nie obsunąl i wszyscy mogli sie pośmiać? Ale do tego wystarczy:
      up, up ;)
      • envi Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 23.05.04, 00:43
        można się pośmiać wspólnie na tym wątku:)
    • Gość: litosc_nad_30tkami Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 23:07
      Ja tam szmatławców takich jak cosmopolitan nie czytam.
      Ale masz rację - kobieta po 30tce może nie tyle jest dziadostwem
      (bo i umieć więcej umieją, i musze trochę się starać, ruszać)
      ale purchawieją.
      Skóra nie ta, obwisło trochę tu i tam, kilogramów przybywa.
      Mordka się robi jak u boksera,
      Pasztety jednym słowem.
      Dwa lata w tą lub drugą stronę dla kobiety po 30stce to dużo.

Niech żyją młode laski!
      • astrit Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 26.05.04, 10:58
        Qurcze, to taka Cindy , Naomi czy Claudia pewnie do lustra boją się spojrzeć, w
        końcu są mocno po 30.... Ale trzeba przyznać, że nieźle im płacą za prezentację
        celulitu i skóry obwisłej do kolan..
        • Gość: Aha Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: 195.94.200.* 26.05.04, 13:12
          To wyjątki.
          A ile wydają na lekarzy, kosmetyki, charakteryzatorów.
          Mówimy o przeciętnej pasztetowej 'dziewczynie' po 30stce. :(

A że eryk się przejęzyczył - pewnie go jakiś pasztet po 30 nagabujący wkurzył.
          • misiabella Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 26.05.04, 13:50
            Jak to dobrze,że na forum nie ma zdjęć. Mogłoby się okazać jakie
            to "przystojniaki" tu piszą - brzuch się wylewa, wzrost 150 w kapeluszu z
            piórkiem,łysina i oczywiście nieogolona żołądź. A i dużo wolnego czasu (z
            powodu braku kobiet),który można spożytkować na pisanie o czymś,czego już nie
            można mieć. Każdemu wolno marzyć!
            Moja rada:Zamiast prącie męczyć w kącie pomyśl o irackim froncie!
            • Gość: Aha Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: 195.94.200.* 26.05.04, 14:19
              Pewnie że dobrze, zobaczylibyśmy Twoje zdjęcie - grubawa 30 z mordką boksera i
              cellulitem na udach.

A swoją drogą mam dość materialistycznych 30 myslących nie wiadomo co o sobie,
              podczas gdy to tylko dziadostwo grube.
              • nina37 Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 26.05.04, 23:13
                Odwrocmy sytuacje...Dorobiona 30 i niedorobiony, golodupny
                mlodzieniaszek...Pozytku zadnego-konczy zanim na dobre zacznie, gacie nosi w
                okolicach kroku, fury zwykle nie posiada-a jak juz, to jakiegos rozjechanego
                kaszlaka lub honde po garaz-tjuninku i bliskich spotkaniach z przydroznymi
                drzewami...Zarost...Szkoda gadac-golenie raz na kwartal i przy uzyciu
                lupy.Kolacje trzeba takiemu postawic, bo kieszonkowe co najwyzej na hot-doga
                starcza.A i to raz w miesiacu...Blee, szkoda zachodu;tego kwiatu to pol
                swiatu...A namolne toto, a zakochuje sie smiertelnie, a przesladuje, pod dom
                przylazi...Wgapia sie w dekolt-bo u rowiesniczek malo co wypatrzy.
                Jak juz wyrosnie i do lat odpowiednich dojdzie-zaraz go kryzys wieku sredniego
                dopada.Kiszka i kaszana, drodzy panowie, trzydziestki nie dla Was.
                • Gość: Litosc_na_30tkami Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: 195.94.200.* 27.05.04, 09:02
                  A ja po 30 nie sięgam.
                  Skóra nie ta. Ciało nie te.
                  A im bardziej wiekowe tym gorzej.
                  W wieku 37 lat to ruina. Współczuję facetom, którzy muszą z nimi sex uprawiać.
                  TO NEKROFILIA. BRR... BLEEE..
                  Jednak 30 lat to granica, po której wszystkie tracicie.
                  Na jędrności. Atrakcyjności. A i menopazauza się zbliża.
                  • Gość: tak,to ja Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:26
                    Facet po trzydziestce toż to dopiero cudo.Mały już sflaczał,prostata mu
                    wysiada,sika z problemami,tatusieje,łysieje plackowato,siwieje,brrrr
                    Nigdy w życiu!Na razie daleko mi do trzydziestki,ale na bank nie wezmę się za
                    starego dziada,bo to obciach na maksa.Poza tym na narty już nie pojedzie,bo ma
                    lumbago,na dyskotece wygląda jak desperat.Za wszelką cenę chce poderwać młodą
                    laskę,żeby pokazać jaki to chojrak z niego młody,a potem jedzie żałośnie na
                    viagrze.I te zepsute zęby... Błeeee
                    Mam chłopaka w moim wieku,ale jak patrzę na kumpelki,co sobie biorą starszych,a
                    potem się z nich nabijają to aż mi ich czasem żal(tych starych).
                    • Gość: Litosc_nad_30tkami Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: 195.94.200.* 27.05.04, 10:51
                      Dziewczyno, może ty masz doświadczenia z 60latkami, którzy podają się za
                      30latków.

Chyba pora na wizytę u okulistki.

Oczy Ci się popsuły od tych feminstycznych bzdur

• Gość: tak,to ja Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:26
                        hahaha
                        Ci co mają 60 to już wogóle na przemiał,siedzą tacy przed kompem wnuka i waląc
                        gruchę piszą na forum "feminizm".
                        Weż dziadku,zażyj viagrę,tylko uważaj,żeby ci dysk nie wypadł.buhahaha
                        I nie denerwuj się za bardzo,bo ci proteza wypadnie z ust!
                        • Gość: tak,to ja Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:29
                          a poza tym fajną masz ksywkę,chyba podzielasz moje poglądy,ja też mam "litość
                          nad trzydziestolatkami",to takie stare dziady....
    • Gość: mandy Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 22:56
      Wez sie koles najpierw przyjrzyj samemu sobie- ty to jestes dopiero dziadostwo
      straszne. Boze, gdybym miala Ciebie pod reka, tobym ci krzywde zrobila
      zlamasie!!! Na marginesie mam 27 lat i fantastyczne cialko.
      • Gość: He, he Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 30.05.04, 13:01
        Poczekaj jeszcze dwa lata, trzy lata.
        Potem to już będzie z górki.
        Ciałko obwisłe, mordka buldoga.
        Bez makijażu nie da rady się pokazać światu.
        • Gość: tak,to ja Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 14:35
          Mówiłam już,nie ciesz się tak postarzały żelmenie, bo popuścisz w pampersa.
          "Ciałko obwisłe, mordka buldoga"- nie przypisuj innym swoich wad. Masz
          kompleksy to idź do psychologa.
    • kraxa Re: kobiety po 30tce to dziadostwo straszne 18.06.04, 15:54
      pieprznij się w ten głupi łeb, a u Ciebie torba pewnie dłuzsza od kija
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka