felek_zdankiewicz Re: Fajne? 23.01.05, 02:10 Ostatnio schodzi na psy. Jeszcze trochę, a trzeba będzie przemianować je na "Klub samotnych serc" albo "Zapoznam mężatkę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Fajne? IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.01.05, 07:37 felek_zdankiewicz napisał: > "Zapoznam mężatkę". Z kolegą czy z instrukcją obsługi robota kuchennego? Odpowiedz Link Zgłoś
felek_zdankiewicz Re: Fajne? 23.01.05, 12:55 Gość portalu: misiu napisał(a): > felek_zdankiewicz napisał: > > > "Zapoznam mężatkę". > > Z kolegą czy z instrukcją obsługi robota kuchennego? No proszę jaki misio mądry. Pogratulować wyczucia;) Odpowiedz Link Zgłoś
felek_zdankiewicz Re: Fajne? 23.01.05, 14:47 kocia_noga napisała: > Witaj felek .Żegnaj bezdenny. Wypraszam sobie. Wszelka bezdenność jest mi wstrętna. No, może z wyjątkiem bezdennej półlitrówki, ale tej podobno nikt jeszcze nie odnalazł, nawet Rycerze Okrągłego Stołu;) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Fajne Forum 23.01.05, 15:21 Dziś dokańczam wątek... ...tyle wrednych, zawziętych i zarozumiałych kobiet nie widziałem na raz nigdy:))) Każda stara się mieć swoje zdanie nawet w kwestiach oczywistych. Nie generalizuję. Nie tyczy się to wszystkich Pań, ale kilka wypowiedzi i wątków, ich poziom utwierdzają mnie w moim przekonaniu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Fajne Forum 23.01.05, 17:42 No, ale dosunąłeś ! Które to nie mają swojego zdania nawet w kwestiach oczywistych ? Bo podobno tu sa takie . Odpowiedz Link Zgłoś