panpiotrus2 04.08.05, 23:30 jestem wolny ( po rozwodzie 10 lat ), wysportowany, młodo wyglądający :). Poznam młodą dziewczynę z Warszawy w celu rozmowy, rozrywki, wyjścia na miasto itp..... Pan Piotruś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomekpk Re: Kochanica odpowiedziala pierwsza... 05.08.05, 19:07 ... bo widocznie wyczuła szansę i w wyobraźni już zobaczyła... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanica odpowiedziala pierwsza... 05.08.05, 20:11 tomekpk napisał: > ... bo widocznie wyczuła szansę i w wyobraźni już zobaczyła... buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Pan Piotruś 05.08.05, 00:54 Piotrusiu, ale to są feministki przecież! A Ty, skoroś był mężem zamężnym, jesteś jak mi się widzi - heteroseksualnem, a femi-panie najchętniej z homo-panami na manifach rozlicznych się prowadzają. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pan Piotruś 05.08.05, 15:44 johnny-kalesony napisał: > Piotrusiu, ale to są feministki przecież! > A Ty, skoroś był mężem zamężnym, jesteś jak mi się widzi - heteroseksualnem, a > femi-panie najchętniej z homo-panami na manifach rozlicznych się prowadzają. > > Johnny. Cierpisz na wybiórczą ślepotę. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Pan Piotruś 05.08.05, 19:23 A dlaczego młodą. Ty chyba młody już nie jesteś i po przejściach.Skąd te wymagania ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś