Dodaj do ulubionych

wygolona czyli wyzwolona

07.09.05, 00:54
ostatnio siorka(21lat) powiedzial mi kiedy ja zobaczylam w lazience,ze teraz
jest moda na calkowita depilacje bo to jest higiebiczne,mile i ze czuje sie
przez to wyzwolona i czysta.Co wy o tym myslicie????? ja mam dzungle ale
siorka mnie namawia zebym sie jej pozbyla,nie wiem co mam robic tym bardziej
ze w sobote idziemy z kumpelkami do sauny i nie chce wypasc na idiotke z
moimi krzakami a nie wiem jak one maja.Odpowiedzcie,co myslicie????
Obserwuj wątek
    • bitch.with.a.brain Re: wygolona czyli wyzwolona 07.09.05, 09:39
      Dziecko,to ty nawet ogolić się ie mozesz bez doradztwa?;) Jak lubisz swoje
      "krzackzi" to je zostaw.Poczytaj "kobirta - geografia intymna" tam jest troche
      na ten temat. Poza tym jest ryzyko,że jak sie pierwszy raz ogolisz, to
      zaprezentujesz w saunie zamist krzaczkow podraznioną skórę i wygląd oskubanego
      kurczaka:)
    • justus007 Re: wygolona czyli wyzwolona 07.09.05, 10:34
      hihihi rozbawił mnie Tówj post :) pytasz poważnie czy jaja sobie robisz?
    • ticoqp Re: wygolona czyli wyzwolona 07.09.05, 11:53
      jak do sauny to ja bym sie ogolił bo wszystkie okoliczne mendy mogą sie do
      krzaczka zlecieć
    • zlotoslanos Re: wygolona czyli wyzwolona 07.09.05, 12:05
      kaska16 pisze"ze w sobote idziemy z kumpelkami do sauny i nie chce wypasc na
      idiotke z
      moimi krzakami a nie wiem jak one maja.Odpowiedzcie,co myslicie????" My nie
      wiemy co maja Twoje kolezanki.A poza tym masz nad nami przewage bo w sobote
      zobaczysz co maja.A my nadal nic a nic :-)
    • kochanica-francuza Re: wygolona czyli wyzwolona 07.09.05, 15:16
      kaska16lat napisała:

> ostatnio siorka(21lat) powiedzial mi kiedy ja zobaczylam w lazience,ze teraz
      > jest moda na calkowita depilacje bo to jest higiebiczne,mile i ze czuje sie
      > przez to wyzwolona i czysta
      A przedtem czuła się brudna?
      • tad9 Re: wygolona czyli wyzwolona 07.09.05, 15:48
        kochanica-francuza napisała:

> kaska16lat napisała:
        >
        > > ostatnio siorka(21lat) powiedzial mi kiedy ja zobaczylam w lazience,ze te
        > raz
        > > jest moda na calkowita depilacje bo to jest higiebiczne,mile i ze czuje s
        > ie
        > > przez to wyzwolona i czysta

> A przedtem czuła się brudna?

A ja proszę o kilka słów na temat wyzwolenia.
        • kochanica-francuza Re: wygolona czyli wyzwolona 08.09.05, 00:39
          tad9 napisał:

> kochanica-francuza napisała:
          >
          > > kaska16lat napisała:
          > >
          > > > ostatnio siorka(21lat) powiedzial mi kiedy ja zobaczylam w lazience
          > ,ze te
          > > raz
          > > > jest moda na calkowita depilacje bo to jest higiebiczne,mile i ze c
          > zuje s
          > > ie
          > > > przez to wyzwolona i czysta
          >
          > > A przedtem czuła się brudna?
          >
          > A ja proszę o kilka słów na temat wyzwolenia.

Ale kogo, bo to nie ja założyłam wątek?
    • dokowski To profilaktyka przed wszami, później kojarzona... 08.09.05, 15:17
      ... z prostytutkami, które musiały zawodowo dbać o higienę, więc w ten sposób
      wzbudzały zaufanie i jednocześnie demonstrowały, że dla mężczyzn gotowe są na
      wszystko. Ten seksualny wyraz pozostał - wygolona ci.. kojarzy się z "Historią
      O" lub markizem de Sade - jest symbolem całkowitego oddania się mężczyźnie,
      jakby życia tylko dla niego, dla jego komfortu seksualnego. Szczytem takiego
      seksapilu jest depilacja cipy, która wymaga dodatkowo ofiary bólu i sugeruje
      meżczyźnie upodobania masochistyczne.

Istnieje druga jeszcze ścieżka skojarzeń związania z udawaniem dziecka i
      graniem na pedofilnych skłonnościach mężczyzn.

Człowiek, który musiał się często golić lub depilować dobrze rozumie, że żadna
      kobieta nigdy nie będzie goliła cipy dla własnej przyjemności, jest to chyba
      najbardziej poniżający zabieg higieniczny z punktu widzenia feminizmu.
      • Gość: tut turu Re: To profilaktyka przed wszami, później kojarzo IP: *.praganet.pl 08.09.05, 15:22
        Ja pieprze! Czemu nikt mnie nie ostrzegł, że gdy tu wejdę, doświadczę takich
        mądrośc?! Nie jestem gotowy na tak oślepiający błysk intelektu! Dotychczas tylko
        taki spotykałem na forach dotyczących fotografii. Bo ostatnio Polak, prócz
        medycyny, ma jeszcze jedną profesję w małym paluszku - fotografię.
        • dokowski Nie podlizuj się, jestem hetero 08.09.05, 15:36
          Gość portalu: tut turu napisał(a):

> oślepiający błysk intelektu!
      • dagny1001 Re: To profilaktyka przed wszami, później kojarzo 08.09.05, 15:40
        Hehe, dobre. Dokowski, czy mogę wkleić tę wypowiedź na forum Uroda, tam
        nastolatki nieustannie mają problem, jak pozbyć się włosów z okolic odbytu.
        • dokowski Okolice odbytu to zupełnie co innego 08.09.05, 15:56
          Golenie tej okolicy ma seksualny podtekst tylko dla pedałów - tak nazywam nie
          tylko homoseksualistów, to dla mnie pojęcie szersze, zaliczam np. do pedałów
          także tych wychowanków sierocińców, poprawczaków i tych więźniów, którzy tylko
          przecw..ają słabszych, a poza tym czekoladowe oczko wcale ich tak bardzo nie
          podnieca.

Pomijając ten patologiczny margines można powiedzieć, że włosy w okolicy odbytu
          są wyłącznie gó..anym problemem. Najbardziej dokuczliwe są wtedy, gdy się
          splączą, a luźny stolec ich nie rozerwie podczas wypróżnienia - wtedy zamiast
          uformowanego słupa kału, gó.. rozłazi się na boki i obkleja duzą powierzchnię
          pośladków.

Jeżeli uwzględnisz to moje dodatkowe wyjaśnienie, to możesz całość cytować
          • kocia_noga Włos twój wróg 08.09.05, 16:06
            Były czasy , gdy kobiety goliły brwi i rzęsy (dawne czasy).
            Teraz reklama działa prawdziwe cuda - specjalne maszynki , kremy , depilatory
            przecież musi ktos kupić.Ciekawa jestem kiedy nastąpi otrzeźwienie.Moim zdaniem
            następne pokolenie - to , co teraz bawi się w piaskownicy - uzna włoski kobiece
            i męskie za sexi ,trendy i kul.
            • Gość: kojro Re: Włos twój wróg IP: *.pronet.lublin.pl 08.09.05, 16:38
              kocia_noga napisała:

>Moim zdaniem
              >
              > następne pokolenie - to , co teraz bawi się w piaskownicy - uzna włoski kobiece
              >
              > i męskie za sexi ,trendy i kul.

czytając posty typu: 'pomóżcie, czy faceci lubią......? wydaje mi się , że
              szybciej kobiety jednak zaczną sobie zęby wyrywać, żeby facetowi było przyjemniej
              • dokowski Niestety, obserwując jak niektóre dziewczyny... 08.09.05, 16:44
                Gość portalu: kojro napisał(a):

> szybciej kobiety jednak zaczną sobie zęby wyrywać, żeby facetowi było
                > przyjemniej

... się ubierają, można się przestraszyć, że przeczytają ten twój post i uznają
                go za genialny pomysł
              • zlotoslanos Zub twój wróg 13.09.05, 17:50
                Gość portalu: kojro napisał(a):

> kocia_noga napisała:
                >
                > >Moim zdaniem
                > >
                > > następne pokolenie - to , co teraz bawi się w piaskownicy - uzna włoski k
                > obiece
                > >
                > > i męskie za sexi ,trendy i kul.
                >
                > czytając posty typu: 'pomóżcie, czy faceci lubią......? wydaje mi się , że
                > szybciej kobiety jednak zaczną sobie zęby wyrywać, żeby facetowi było
                przyjemni
                > ej
                No ponoc i wyrywaja zuby,zeby bylo przyjemniej :-)
    • svistak Re: wygolona czyli wyzwolona 13.09.05, 23:36
      to pogol i podstrzyz tu tu i jeszcze tam :-P

s.

PS. dokowski, no no no...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka