wasza_bogini 28.09.05, 09:18 taaa. Panowie widac lubia opowiesci na temat ladowania talibow na polskiej wsi. Co na to Zly wilk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocia_noga Re: a używają sztyftu i dezodorantów? ;-))) 28.09.05, 10:55 Dla odpędzenia kosmitów? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony nie... no bo tak sobie myślę ;-) 28.09.05, 11:01 Gdyby tak przychodzili, dajmy na to, na wyborcze zebrania bez uprzedniego użycia w/w kosmetyków, to nie wiem czy chciałoby mi się tam z nimi siedzieć. Tak na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: nie... no bo tak sobie myślę ;-) 28.09.05, 11:11 Do tego celu służyły dawniej w kościołach kadzidła.Kto wie, czy na wiecach Samoobrony odbywających się w pomieszczeniach zamkniętych tez się nie używa? Bo na wiecach LPR - daję głowę , że kadzidła obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Pomyślałem sobie o Delfickiej Wyroczni ;-)) 28.09.05, 11:43 Co w kontekście Koleżanki spostrzeżenia składa się w logiczną całość. Tam też wyrocznia była ,,wieszczo-niezrozumiała'', tak jak Giertych i LPR. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Pomyślałem sobie o Delfickiej Wyroczni ;-)) 28.09.05, 11:58 gosc.z.korony napisał: > Co w kontekście Koleżanki spostrzeżenia składa się w logiczną całość. > Tam też wyrocznia była ,,wieszczo-niezrozumiała'', tak jak Giertych i LPR. ;- )) ..i w oparach dymów jakowychś.. Odpowiedz Link Zgłoś
adeladeotero och, bez obaw!! 28.09.05, 11:11 Panowie z Samoobrony zapatrzeni w Leppera, postępują jak on- dwa razy w tgodniu odwiedzają salon piekności - solarka, manikiury, pedikiury, strzyżenie...:P a potem w tango na Wiejską! Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: och, bez obaw!! 28.09.05, 11:48 adeladeotero napisała: > Panowie z Samoobrony zapatrzeni w Leppera, postępują jak on- dwa razy w tgodniu > > odwiedzają salon piekności - solarka, manikiury, pedikiury, strzyżenie...:P a > potem w tango na Wiejską! Niestety tak nie jest. Stachu Łyżwiński i Krzysiu Filipek to tego żywe dowody ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: och, bez obaw!! 28.09.05, 11:55 nie wiecie - piękna karnacja Przewodniczącego nie jest wynikiem solarium, a spotkań na świezym powietrzu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony to on ,,ogorzały'' jest! ;-))) 28.09.05, 12:13 Coś jak sam Pan Benedykt Korczyński! ;-))) Tylko zastanawia mnie dlaczego ,,ogorzał'' tak nagle. To co? Wcześniej na pole nie chodził? Gospodarstwa nie doglądał? Jak to być może? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś