Dodaj do ulubionych

Meski elektorat Samoobrony

28.09.05, 09:18
taaa.

Panowie widac lubia opowiesci na temat ladowania talibow na polskiej wsi.
Co na to Zly wilk?
Obserwuj wątek
    • gosc.z.korony a używają sztyftu i dezodorantów? ;-))) 28.09.05, 10:51
      • kocia_noga Re: a używają sztyftu i dezodorantów? ;-))) 28.09.05, 10:55
        Dla odpędzenia kosmitów?
        • gosc.z.korony nie... no bo tak sobie myślę ;-) 28.09.05, 11:01
          Gdyby tak przychodzili, dajmy na to, na wyborcze zebrania bez uprzedniego użycia
          w/w kosmetyków, to nie wiem czy chciałoby mi się tam z nimi siedzieć. Tak na
          przykład.
          • kocia_noga Re: nie... no bo tak sobie myślę ;-) 28.09.05, 11:11
            Do tego celu służyły dawniej w kościołach kadzidła.Kto wie, czy na wiecach
            Samoobrony odbywających się w pomieszczeniach zamkniętych tez się nie używa? Bo
            na wiecach LPR - daję głowę , że kadzidła obowiązkowe.
            • gosc.z.korony Pomyślałem sobie o Delfickiej Wyroczni ;-)) 28.09.05, 11:43
              Co w kontekście Koleżanki spostrzeżenia składa się w logiczną całość.
              Tam też wyrocznia była ,,wieszczo-niezrozumiała'', tak jak Giertych i LPR. ;-))
              • kocia_noga Re: Pomyślałem sobie o Delfickiej Wyroczni ;-)) 28.09.05, 11:58
                gosc.z.korony napisał:

> Co w kontekście Koleżanki spostrzeżenia składa się w logiczną całość.
                > Tam też wyrocznia była ,,wieszczo-niezrozumiała'', tak jak Giertych i LPR. ;-
                ))

..i w oparach dymów jakowychś..
          • adeladeotero och, bez obaw!! 28.09.05, 11:11
            Panowie z Samoobrony zapatrzeni w Leppera, postępują jak on- dwa razy w tgodniu
            odwiedzają salon piekności - solarka, manikiury, pedikiury, strzyżenie...:P a
            potem w tango na Wiejską!
            • gosc.z.korony Racja! Że też o tym zapomniałem ;-))) 28.09.05, 11:40
            • diablica.26 Re: och, bez obaw!! 28.09.05, 11:48
              adeladeotero napisała:

> Panowie z Samoobrony zapatrzeni w Leppera, postępują jak on- dwa razy w tgodniu
              >
              > odwiedzają salon piekności - solarka, manikiury, pedikiury, strzyżenie...:P a
              > potem w tango na Wiejską!

Niestety tak nie jest. Stachu Łyżwiński i Krzysiu Filipek to tego żywe dowody ;-)
            • nihiru Re: och, bez obaw!! 28.09.05, 11:55
              nie wiecie - piękna karnacja Przewodniczącego nie jest wynikiem solarium, a
              spotkań na świezym powietrzu!:)

• gosc.z.korony to on ,,ogorzały'' jest! ;-))) 28.09.05, 12:13
                Coś jak sam Pan Benedykt Korczyński! ;-)))
                Tylko zastanawia mnie dlaczego ,,ogorzał'' tak nagle.
                To co? Wcześniej na pole nie chodził? Gospodarstwa nie doglądał?
                Jak to być może? ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka