wasza_bogini 01.02.06, 20:40 niestety johnny jestes w parafialnym mainstreamie.;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasza_bogini Re: johnny rydz 01.02.06, 20:43 3. Tylko ja znam prawdę, która wszystkich nas wyzwoli, jedynie ja mam rację. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: johnny rydz 01.02.06, 20:45 Z takimi siostrzyczkami - www.baroness.com/LatexRubber/UNIFORMS/Nun.html - jak najbardziej! Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: johnny rydz 01.02.06, 20:47 wiesz, ze na wsi wiecej kobiet nosi mini niz w miescie.? Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: miniówa - praktyczne zastosowanie 01.02.06, 20:49 Bo minówa pokąd się pośladkami w błocko nie pacnie - to się nie ubrudzi. Kobiety na wsi zawsze ceniły praktycznośc. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: johnny rydz 01.02.06, 20:56 Nie, nie wiedziałem. Jeżeli tak, to oznacza, że są atrakcyjniejsze. Dlaczego wyrwałaś z kontekstu uwagę "Tylko ja znam prawdę i mam rację"? Dotyczyła ona postawy znamionującej zarówno feministkę Dworkin jak i kołtuna Rydzyka. Cały wątek poświęciłem tej zdumiewającej wspólnocie myślenia. Czyżby tak to zabolało feministyczną Twą wrażliwość? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: johnny rydz 02.02.06, 16:30 > Nie, nie wiedziałem. > Jeżeli tak, to oznacza, że są atrakcyjniejsze. ale bzdet. najbardziej atrakcyjne sa panie w urzedach bo one najczesciej chodza w spodnicach;) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini "Taking Control; the Art of Female Dominance". 01.02.06, 20:56 kobieca dominacja, hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: 01.02.06, 21:00 > kobieca dominacja, hmmm Ale ty chcesz przeciez stopy lizac ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: 01.02.06, 21:05 osobiscie raczej bym sie nie znalazla w takiej roli. ale pewnie cos w tym jest jesli niektorzy chca dostawac pejczem po pupie. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: 01.02.06, 21:08 swoja droga jest to dosc interesujace zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: 01.02.06, 21:12 Jest ksiazka Starowicza na ten temat "seks nietypowy" czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: 01.02.06, 21:14 bleman napisał: > Jest ksiazka Starowicza na ten temat "seks nietypowy" czy jakos tak. to juz chyba sie zdezaktualizowalo jesli chodzi o nietypowosc tego zjawiska. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: 01.02.06, 21:11 > osobiscie raczej bym sie nie znalazla w takiej roli. Nawet jesli to by byly atrakcyjne, drobne, zadbane, czyste kobiece stópki ;-) ? > ale pewnie cos w tym jest jesli niektorzy chca dostawac pejczem po pupie. W tym rowniez kobiety. :> Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: 01.02.06, 21:13 raczej odnalazlabym sie w roli z pejczem w reku. to mnie bardziej kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: 01.02.06, 21:16 > raczej odnalazlabym sie w roli z pejczem w reku. > to mnie bardziej kreci. Jaka domina... ;-) Ale wiesz ze musial bys sie wcisnac w lateksy i 15 cm szpile ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: 01.02.06, 21:18 jako domina bym sama zdecydowala co mam wciagnac.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini przeciez projekcja Ciebie dotyczy 02.02.06, 14:07 "mechanizm projekcji swoich doświadczeń na całą zbiorowość, obsesyjną chęć uczynienia ich uniwersalnymi.'" mechanizm projekcji, jest w kazdym niemal Twoim poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: przeciez projekcja Ciebie dotyczy 02.02.06, 14:25 Bądź wobec tego łaskawa wyłożyć, cóż też takiego mogę "projektować"? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: przeciez projekcja Ciebie dotyczy 02.02.06, 16:28 nie tylko ja tak sadze. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=36031570&a=36082669 projektujesz na feministki, mowiac cytatem, "swoj umyslowy beton". Odpowiedz Link Zgłoś